• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilezik yerine halkalı set!!!

Valla 5 bilezik etmez diyen ben değilim bence de mantıksız bu kadar pahalı şeyler ve ben kaynana olsam almazdım böyle bir şey çok istiyorsa annesi alsın derdim
En fazla 53 numara bilezik ölçüsü yoksa, 5 tane burma olmaz evet.

Ancak 5 tane ajda olur.

Anlamadığınız bir şey var, attığı takımın işçiliği öyle uçuk fiyatlarda tutan bir şey değil. İşçiliksiz aldığı ürün ile bu ürün arasında en fazla 7-8 lira oynar. O da 2 gr fiyatı zor eder.

Teşekkür ederim görüşünüz için 💐 tamamm dikkate

Yok görücü değil bir arkadaş vesileyle vs annem biliyor anlıyor söyledim ona da dedi ayar olarak düşüktür yoksa sahte falan değil dedi.. Bende yavaştan yavaştan anlamaya başlayacağım umarım
Ayarı düşük bileziği niye alıyorlar bozdurma için şok oldum. Bunlara bu kadar yüzü vermeseydin keşke. Bana yapılsa nişanı atardım abim ablam arkadaşlarım evlendi böyle bir şey olmadı düğünde tekrar takıldı ama kızın elinden alınmadı

En fazla 53 numara bilezik ölçüsü yoksa, 5 tane burma olmaz evet.

Ancak 5 tane ajda olur.

Anlamadığınız bir şey var, attığı takımın işçiliği öyle uçuk fiyatlarda tutan bir şey değil. İşçiliksiz aldığı ürün ile bu ürün arasında en fazla 7-8 lira oynar. O da 2 gr fiyatı zor eder.
Sadece kolyesi bile 5 ajdadan fazladır niye bu inatlaşma anlamadım ortalama 50 gram kolye 20 gr bileklik fiyatına bir bakın 22 ayar kaç tlymiş bu setler ortalama 100 gram hep özel olarak sipariş etmezsen

Uzay yolu ne giii ilk kez duydum. Trabzon hasir aldir kiz aldirmisken. He yatirim diyosan adana burma😀🤣

Allahım bizi de şöyle ikilemde bırak 🤣🤣 kenarda bir gramım var onun için piyasayı takip etmekten gözüm bozuldu hshshdjdhd

Sadece kolyesi bile 5 ajdadan fazladır niye bu inatlaşma anlamadım ortalama 50 gram kolye 20 gr bileklik fiyatına bir bakın 22 ayar kaç tlymiş bu setler ortalama 100 gram hep özel olarak sipariş etmezsen
Kuyum işinden anladığım için söylüyorum. Neyse dediğiniz gibi olsun, daha fazla konuşmayayım.

Ayarı düşük bileziği niye alıyorlar bozdurma için şok oldum. Bunlara bu kadar yüzü vermeseydin keşke. Bana yapılsa nişanı atardım abim ablam arkadaşlarım evlendi böyle bir şey olmadı düğünde tekrar takıldı ama kızın elinden alınmadı
Hayır zaten önceden oğulları için alınmıştı bilezik yani yeni almadılar hani bende demedim niye bu kadar hafifler vs.. Tekrar yerine getireceğini söylediler bakalım hayırlısı olsun inşallah

Back
X