Ben sanki birsey istermisim gibi annem beni tembihledi bide sakın birsey isteme diyeBibi ben altın istemedim ama ne kadar çok alırsan senin için karlı dedim çünkü düğünden sonra o para ile ya araba alacaktı ya ev peşinatı. sonuç araba aldık ve kullanıyorama biz o altınları borç ile almadık
Her gün ayrı bir konu benimde bu ülkeden umidim falan kalmadıpandemi de dügün yapan yapana mi dersin altın ev araba yüzünden evlensem mi muhabbetleri yapanlar mi dersin kocasınin yediklerini sayanlar mı
Vallahi benim altindan dolayi tramvam varBen sanki birsey istermisim gibi annem beni tembihledi bide sakın birsey isteme diye32 yaşında koca kadın ben ne isteyecem utanmiyorlarda bana şu kadar altın al demeye dini nikahta ben birsey istemiyorum dedim hoca kabul etmedi 10 gr olsun dedi
100 gr altın alsa fena olmaz aslındaben artık burada problem anlatan çoğu kişinin samimiyetine inanamıyorum. yani o kadar abuk subuk taleplerle yoruyorlar ki eş ve eş ailesini, artık hakettiler de bu muameleleri görüyorlar diyorum.
zaten çoğunun eski konularından belli oluyor.
burda da öyle.
insan evlenirken ayakları yerden kesilmeli ya. oturup altın hesabı yapmak bana çok tuhaf geliyor.
100 gr altın alsa fena olmaz aslında
Şaka bir yana da bana da ayıp geliyor. biz evlenirken eşim sürekli sordu. Dedim istediğin kadar al istersen hiç alma. Kenara 10bin TL para koymuş dedi bunu senin için ayırdım alacağım. O zaman 100gr altın aldı. Tabi altın o zaman 98 TL .Vay be ne kara geçmişiz yalnız
Borç ile alınan altına karşıyım. Yatırım için maddi imkan varsa alınabilir
Limoncu sen misin30 gramcık mı
ev eşyası, gelinlik vs, düğün masrafı kim karşılayacak
kına kıyafetini kendin al da diyecekler mi
böyle evlilik mi olur
kv oğlan doğduğu andan itibaren yemeyip içmeyip para biriktirmemiş demek ki
bu nedenle bu ilişkinin sonu gelmez, saygı sevgi vs ne gerek, en az 100 gr altın olmalı
konuşmayın siz en iyisi
(ağır ironi içerir)
Sizin yorumları bilmesem inanacaktım30 gramcık mı
ev eşyası, gelinlik vs, düğün masrafı kim karşılayacak
kına kıyafetini kendin al da diyecekler mi
böyle evlilik mi olur
kv oğlan doğduğu andan itibaren yemeyip içmeyip para biriktirmemiş demek ki
bu nedenle bu ilişkinin sonu gelmez, saygı sevgi vs ne gerek, en az 100 gr altın olmalı
konuşmayın siz en iyisi
(ağır ironi içerir)
Sizin yorumları bilmesem inanacaktımhatta şaşıracaktım az daha
bu kuyumculuk sektoru uyuyor mu alooo bu damatlara saatten alyanstan baska takilacak bir sey yok mu? burda taki tasarimi okuyan biri vardi lutfen yardim etsin damatlara yapilan bu zulum son bulsun. yeni duzende artik damatlar da GERDANLIK taksin.
adama 2 bin liralik saat, 2 bin liralik damatlik, bin liralik alyans alip totalde 5 bine isi kapatip insanlarin canini isteyen gelinleri kinama dernegi baskaniyim bundan sonra.
ona acilen ulasmam lazim yatirim ortagi olmaliyiz bu saatten sonrakızzz, o okulu bıraktı
bırakmasaydı belki de en zengin kişi olacaktı senin fikirler ile birleşip
ben taktım vallabu kuyumculuk sektoru uyuyor mu alooo bu damatlara saatten alyanstan baska takilacak bir sey yok mu? burda taki tasarimi okuyan biri vardi lutfen yardim etsin damatlara yapilan bu zulum son bulsun. yeni duzende artik damatlar da GERDANLIK taksin.
adama 2 bin liralik saat, 2 bin liralik damatlik, bin liralik alyans alip totalde 5 bine isi kapatip insanlarin canini isteyen gelinleri kinama dernegi baskaniyim bundan sonra.
hah soyle yaaa valla ben damatlara uzuluyorum onlarin da cani var belki onlar da besi bi yerde istiyor adam 2 binlik saat takmak zorunda miben taktım vallayuzuk, ıyısınden saat,degerlı taslardan yapılmıs mucevher kol dugmesı ve gardılobunu yenıledım
kupe kolye takan adam olsa onlardan da alırdım takmıyorkı herıfcan taksa alırdım