• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilezik yerine halkalı set!!!

Saçmalamışlar tamam düğünde yine takılır ama elinden almak ne bozulursa sende kalmasın diyorlar sanırım bu takı işini konuşmadınız mı şu kadar takacağız demedi mi sevgilin
Hayır şöyle oldu ev alacaklardı bizim için o yüzden de altınları bozdurmaları gerekiyormuş və aldılar dedilər ki düğünde yerinə geri koyacağız (annem zaten dedi eğer altınlar olmazsa nişanlılık süresinin ne kadar uzaması beni ilgilendirmez) o yüzden alıp götürmüşlerdi

Hayır şöyle oldu ev alacaklardı bizim için o yüzden de altınları bozdurmaları gerekiyormuş və aldılar dedilər ki düğünde yerinə geri koyacağız (annem zaten dedi eğer altınlar olmazsa nişanlılık süresinin ne kadar uzaması beni ilgilendirmez) o yüzden alıp götürmüşlerdi
Türk müsün? azeri falan mı eler bir garip. Ben nişanlıyken konuşmadık şu kadar istiyorum demedim ama onlar söyledi bu kadar gram altın takacağız bu kadar bilezik vs ben bilerek set istemedim saçma sapan y v setler vardı bunların sahteleri var artık inan herkes onu takıyor yine pahalı ama 100 gram etmez arkadaşım trabzon hasırı almıştı altın kaplama rengi birebir bilezik renginde nerede satılır bilmiyorum gümüş üstü kaplama

Türk müsün? azeri falan mı eler bir garip. Ben nişanlıyken konuşmadık şu kadar istiyorum demedim ama onlar söyledi bu kadar gram altın takacağız bu kadar bilezik vs ben bilerek set istemedim saçma sapan y v setler vardı bunların sahteleri var artık inan herkes onu takıyor yine pahalı ama 100 gram etmez arkadaşım trabzon hasırı almıştı altın kaplama rengi birebir bilezik renginde nerede satılır bilmiyorum gümüş üstü kaplama
Yok azəri değilim sadece klavye öyle yazıyor.. Onların bana getirdiği bilezikler də o kadar hafifti ki bir an sandım sahte vs sonra annem dedi ki ayarı düşüktür o yüzden öyle falan.. Bende anlayamıyorum tam olarak hangi altın iyidir değildir vs və bu benim için kötü yani hemen öğrenmek istiyorum

Yok azəri değilim sadece klavye öyle yazıyor.. Onların bana getirdiği bilezikler də o kadar hafifti ki bir an sandım sahte vs sonra annem dedi ki ayarı düşüktür o yüzden öyle falan.. Bende anlayamıyorum tam olarak hangi altın iyidir değildir vs və bu benim için kötü yani hemen öğrenmek istiyorum
Nerelisiniz? Türkçeniz çok garip eski konularınızda. 😐

Merhaba hanımlar.. İnşallah bu sene evlenmeyi düşünüyorum şunu sormak istiyorum düğünde kayınpeder tarafı bilezik gətirəcək takacak ama ben desem ki bilezikler yerine bu uzay yolu set istiyorum o olsun diye olur mu acaba bir şeyden dolayı değil çok seviyorum bu şekilde olan şeyleri hem sade hem şık duruyor.. Düşüncenizi söyler misiniz konu hakkında rica etsem '))
Eki Görüntüle 3563919
Bilezikler 22 ayar ama setler 14 ile 8 ayar . 22 ayar set bulmanız zor. Vardır yaparlar ama yine büyük zarar .işçiliğe para vereceksiniz . İlerde eliniz sıkışsa getirisi bilezik gibi olmaz. Ama ila takacağım derseniz şöyle yapabilirsiniz bilezik sayınızı azaltıp üstüne düşük ayarda set alırsınız. Hem gönlünüz olur hem yatırımınız

Bilezikler 22 ayar ama setler 14 ile 8 ayar . 22 ayar set bulmanız zor. Vardır yaparlar ama yine büyük zarar .işçiliğe para vereceksiniz . İlerde eliniz sıkışsa getirisi bilezik gibi olmaz. Ama ila takacağım derseniz şöyle yapabilirsiniz bilezik sayınızı azaltıp üstüne düşük ayarda set alırsınız. Hem gönlünüz olur hem yatırımınız
Arz talep meselesi sanırım, bizim buralarda setler hep 22 ayardır.

Görücü mü neden konuşmuyorsun sevgilinle? Annenin altını yok mu al karşılaştır en kötü kuyumcuya sor. Ben sadece renklerini anlıyorum 14 ve 22 farkını

Teşekkür ederim görüşünüz için 💐 tamamm dikkate alacağım

Teşekkür ederim görüşünüz için 💐 tamamm dikkate
Görücü mü neden konuşmuyorsun sevgilinle? Annenin altını yok mu al karşılaştır en kötü kuyumcuya sor. Ben sadece renklerini anlıyorum 14 ve 22 farkını
Yok görücü değil bir arkadaş vesileyle vs annem biliyor anlıyor söyledim ona da dedi ayar olarak düşüktür yoksa sahte falan değil dedi.. Bende yavaştan yavaştan anlamaya başlayacağım umarım

Naso

Nasıl yani anlamadım.. Bursalıyım
Ben nişanlıyım bazen eşim bir şeyler aldığı zaman yaptığı zaman diyorum ki yapma etme şuan zamanı değil daha sonra olur vs gibisinden ona engel oluyorum sizce bu yanlış bir tutum ve davranış mı evlilikte bu sefer farklı bir şey mi olur kafam karıştı aslında yapmamasından değil bazen günahım geliyor ona çok şey yapmak istiyor öyle öyle davranıp duruyorum
Ben de Bursalıyım, hiç böyle konuşan görmedim. Yabancı sandım sizi. Mesela bu koyu yer çok ilginç.

Back
X