- 22 Kasım 2020
- 6.262
- 86.538
-
- Konu Sahibi incircekirdegi12
2 sene öncede altın çok düşük değildiSevgili arkadaşlar herkese merhaba,
kimsenin hakkının bende kalmamasına özellikle dikkat ettiğim için işin içinden çıkamadığım bu konu hakkında fikirlerinize talibim.
Özetle; 2 yıl önce evlendik eşimin yakın arkadaşı çeyrek altın taktı bu ay kendisinin düğünü var. Malum piyasalar dolayısıyla artık 2 sene öncesinin çeyreği ile şuan gram altın dahi alamıyoruz. Maddi durumumuz cok iyi sayılmaz kendi yağımızda kavruluyoruz diyelim. Gram takma fikri bana sıcak gelse de eşimin yakın arkadaşı olduğu için acaba ayıp mı olur düşüncesi var. Ancak şuan akrabalar bile birbirine bırakın çeyrek altını para takmakta bile zorlanıyorken bunun ayıp olmayacağını düşünüyorum acıkcası. Kendisi bunun konusunu yapabilecek bir tip bu arada herkesin içinde ben size çeyrek takmıştım sen gelmiş gram takmışsın diyebilecek birisi malesef,siz olsaydınız ne yapardınız? Tşk
Bu kişinin lafını da yapacağını biliyorsanız bence hiç düşünmeden aynısını takın.Sevgili arkadaşlar herkese merhaba,
kimsenin hakkının bende kalmamasına özellikle dikkat ettiğim için işin içinden çıkamadığım bu konu hakkında fikirlerinize talibim.
Özetle; 2 yıl önce evlendik eşimin yakın arkadaşı çeyrek altın taktı bu ay kendisinin düğünü var. Malum piyasalar dolayısıyla artık 2 sene öncesinin çeyreği ile şuan gram altın dahi alamıyoruz. Maddi durumumuz cok iyi sayılmaz kendi yağımızda kavruluyoruz diyelim. Gram takma fikri bana sıcak gelse de eşimin yakın arkadaşı olduğu için acaba ayıp mı olur düşüncesi var. Ancak şuan akrabalar bile birbirine bırakın çeyrek altını para takmakta bile zorlanıyorken bunun ayıp olmayacağını düşünüyorum acıkcası. Kendisi bunun konusunu yapabilecek bir tip bu arada herkesin içinde ben size çeyrek takmıştım sen gelmiş gram takmışsın diyebilecek birisi malesef,siz olsaydınız ne yapardınız? Tşk
Matematik hesabınız iyiymiş yalnız.Doğru ama o zamanın çeyreği 700 TL diyelim şuan 1100 TL ile gram takıldığındada götürdüğünü geri almış olmuyor nu
2 sene öncenin maaşları ile şimdinin maaşları aynı mı? Açıköğretim muhasebe mezunusunuz heraldeDoğru ama o zamanın çeyreği 700 TL diyelim şuan 1100 TL ile gram takıldığındada götürdüğünü geri almış olmuyor nu
bu nasıl ekonomi bilmek gözünü sevdiğim.2 yıl önce 40 olan yağ 190 lira. 250 bin olan ev 1.5 milyon lira 500 tl olan kira 5 bin lira. nerenin ekonomistisin papua yeni gine miEkonomistim enflasyonu konuşmaya başlarsak size anlatacak cok şeyim olur boşverin :))
Fikrinize saygı duyuyorum
Şaka gibi bir yorum. ne aldı iseniz onu takacaksınız. maaşınız alım gücü aynı mı değil. yut diye değil tut diye vermişlerDoğru ama o zamanın çeyreği 700 TL diyelim şuan 1100 TL ile gram takıldığındada götürdüğünü geri almış olmuyor nu
Agahaha bunu söyleyen kişi sonra ekonomistim enflasyonu konuşacaksak çok şey konuşurum demiş sırıslııııy?Doğru ama o zamanın çeyreği 700 TL diyelim şuan 1100 TL ile gram takıldığındada götürdüğünü geri almış olmuyor nu
ne kurnazsınız öyle siz!!Doğru ama o zamanın çeyreği 700 TL diyelim şuan 1100 TL ile gram takıldığındada götürdüğünü geri almış olmuyor nu
tabiki... çok perişan hallerde bile olsam ne yapar eder takardımLafını yapmayacak biri olsaydı peki ? Yine mi çeyrek