- 24 Aralık 2007
- 9.169
- 28.820
- Konu Sahibi incircekirdegi12
Bizim kasap bile sizden daha iyi ekonomi bilgiye sahip olduğunu size üzülerek bildirmek isterim.Kasaptan sizede verelim mi :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim kasap bile sizden daha iyi ekonomi bilgiye sahip olduğunu size üzülerek bildirmek isterim.Kasaptan sizede verelim mi :))
Ekonomist miş kendisi, lütfenMatematik hesabınız iyiymiş yalnız.
o zaman domates 2 lira idi şimdi 10 sadece altın değil herşeyin fıyatı arttı, maaşlarda dahil.Doğru ama o zamanın çeyreği 700 TL diyelim şuan 1100 TL ile gram takıldığındada götürdüğünü geri almış olmuyor nu
insanlar desteklemedi tabi@Mune konumu yoruma kapatmanızı rica ediyoru.
Aman hemen küsüp konu kapatırmak yada üyelik iptali yaptırmakta moda oldu burda.insanlar desteklemedi tabi
güle güle :)
o zamanın altın parası değeri ile şimdiki altın parası TL Değeri de bir değil.Doğru ama o zamanın çeyreği 700 TL diyelim şuan 1100 TL ile gram takıldığındada götürdüğünü geri almış olmuyor nu
Ekonomistim enflasyonu konuşmaya başlarsak size anlatacak cok şeyim olur boşverin :))
Fikrinize saygı duyuyorum
O zaman 700 TL ile aldığını bugün 1100 TL ile alabiliyor musun?Doğru ama o zamanın çeyreği 700 TL diyelim şuan 1100 TL ile gram takıldığındada götürdüğünü geri almış olmuyor nu
Ben olsam çeyrek takardim.Sevgili arkadaşlar herkese merhaba,
kimsenin hakkının bende kalmamasına özellikle dikkat ettiğim için işin içinden çıkamadığım bu konu hakkında fikirlerinize talibim.
Özetle; 2 yıl önce evlendik eşimin yakın arkadaşı çeyrek altın taktı bu ay kendisinin düğünü var. Malum piyasalar dolayısıyla artık 2 sene öncesinin çeyreği ile şuan gram altın dahi alamıyoruz. Maddi durumumuz cok iyi sayılmaz kendi yağımızda kavruluyoruz diyelim. Gram takma fikri bana sıcak gelse de eşimin yakın arkadaşı olduğu için acaba ayıp mı olur düşüncesi var. Ancak şuan akrabalar bile birbirine bırakın çeyrek altını para takmakta bile zorlanıyorken bunun ayıp olmayacağını düşünüyorum acıkcası. Kendisi bunun konusunu yapabilecek bir tip bu arada herkesin içinde ben size çeyrek takmıştım sen gelmiş gram takmışsın diyebilecek birisi malesef,siz olsaydınız ne yapardınız? Tşk
Olmuyor.Doğru ama o zamanın çeyreği 700 TL diyelim şuan 1100 TL ile gram takıldığındada götürdüğünü geri almış olmuyor nu
Bin lira takınSevgili arkadaşlar herkese merhaba,
kimsenin hakkının bende kalmamasına özellikle dikkat ettiğim için işin içinden çıkamadığım bu konu hakkında fikirlerinize talibim.
Özetle; 2 yıl önce evlendik eşimin yakın arkadaşı çeyrek altın taktı bu ay kendisinin düğünü var. Malum piyasalar dolayısıyla artık 2 sene öncesinin çeyreği ile şuan gram altın dahi alamıyoruz. Maddi durumumuz cok iyi sayılmaz kendi yağımızda kavruluyoruz diyelim. Gram takma fikri bana sıcak gelse de eşimin yakın arkadaşı olduğu için acaba ayıp mı olur düşüncesi var. Ancak şuan akrabalar bile birbirine bırakın çeyrek altını para takmakta bile zorlanıyorken bunun ayıp olmayacağını düşünüyorum acıkcası. Kendisi bunun konusunu yapabilecek bir tip bu arada herkesin içinde ben size çeyrek takmıştım sen gelmiş gram takmışsın diyebilecek birisi malesef,siz olsaydınız ne yapardınız? Tşk
Çeyrek takardım yani fiyat aynı değil ama o zamanlarda 50 çeyrek bozup bi ev peşinatı yaparken şimdi yanından geçilmiyor. Şu an çeyrek o zamanın çeyreğine göre daha değersiz hattaSevgili arkadaşlar herkese merhaba,
Hayır olmuyor.Doğru ama o zamanın çeyreği 700 TL diyelim şuan 1100 TL ile gram takıldığındada götürdüğünü geri almış olmuyor nu