Sanırım bu kocaman emojiyi hak ettim cahilliğimle haha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla neredeyse 3000 degil 3.130 dan dün aldımGram nerdeyse üç bin lira, aileleriniz tanışsa gram alınır, bir şekilde taktığının karşılığı gelir. Ama bir konuşup bir mutfak ihtiyacını alabilirsin sanki samimiyetiniz iyi durumdaysa.
Yani Gr yeter bence.Kızlar selam
Sevdiğim Bir çocukluk arkadaşım var kasımda düğünü var. Ortaokulda ve lisede 1-2de birlikte aynı sınıfta okuduk birbirimizin evine o dönem çok girdik çıktık. Ailelerimiz yakın değil ama birbirini ismen uzaktan tanır.
Lise 3’te ben başka şehre taşındım babamın mesleğinden dolayı. Üniversiteyi de başka şehirlerde okuduk.
Şehir değiştirdikten sonra pek görüşemedik tabii ama yılda 1-2 kere konuşuruz telefonda kısa da olsa ve nadiren mesajlaşırız. Birbirimizin günlük hayatını dertlerini vs hiçe yakın biliyoruz ama iki tarafta karşıdakinin hayatına genel hatlarıyla hakim diyebilirim. (İş, ilişki, hastalık sağlık vs)
Bu samimiyet seviyesine gram mı altın mı almalıyım. Ekonomik durumum kendimi geçindirecek kadar. İşim var 27 yaşındayım.
Çeyrek alsam: birikim yapıyorum kenara para koyuyorum her ay. onu yapamam kendi harcamamdan bir ay kısmam gerekir. ama beni öldürür mü öldürmez.
Yorumlar için şimdiden teşekkürler.
Ya kuzenime takarım ben çalışıyorsam. Hani hiç sohbetim vs yoksa tamam ama iyi kötü bi akrabalık bağımız varsa gerekirse kartla alır takarım gram.Gram da çok ben kuzenime bile gram takmadım
Aileden bir sürü kişi taktı ben de takmadım çok oluyor diyeYa kuzenime takarım ben çalışıyorsam. Hani hiç sohbetim vs yoksa tamam ama iyi kötü bi akrabalık bağımız varsa gerekirse kartla alır takarım gram.
Bu kadar samimiyete gram bile fazla geldi. Çok zengin olsanız tamam olabilir ama kendinizden kısarak zorlanmanızı gerektirecek bir samimiyet göremedim. 500-1000 TL taksanız bile yeterli gibi geldi. Düzenli görüşmediğim bir arkadaşımın düğününe bile gitmezdim galibaKızlar selam
Sevdiğim Bir çocukluk arkadaşım var kasımda düğünü var. Ortaokulda ve lisede 1-2de birlikte aynı sınıfta okuduk birbirimizin evine o dönem çok girdik çıktık. Ailelerimiz yakın değil ama birbirini ismen uzaktan tanır.
Lise 3’te ben başka şehre taşındım babamın mesleğinden dolayı. Üniversiteyi de başka şehirlerde okuduk.
Şehir değiştirdikten sonra pek görüşemedik tabii ama yılda 1-2 kere konuşuruz telefonda kısa da olsa ve nadiren mesajlaşırız. Birbirimizin günlük hayatını dertlerini vs hiçe yakın biliyoruz ama iki tarafta karşıdakinin hayatına genel hatlarıyla hakim diyebilirim. (İş, ilişki, hastalık sağlık vs)
Bu samimiyet seviyesine gram mı altın mı almalıyım. Ekonomik durumum kendimi geçindirecek kadar. İşim var 27 yaşındayım.
Çeyrek alsam: birikim yapıyorum kenara para koyuyorum her ay. onu yapamam kendi harcamamdan bir ay kısmam gerekir. ama beni öldürür mü öldürmez.
bence o grami kendi kumbarana at yarim gram al:))Gram aldım arkadaşlar herkese teşekkür ederim
bence o grami kendi kumbarana at yarim gram al:))
ne kadar bonkör insan var kkda. gecen hafta da hic tanımadığı arkadasinin halasina yarim gram almisti biri
bu samimiyete çeyrek ve gram fazla, ben olsam 0.5 gr takarım. geri dönüşü de olmaz muhtemelen, en azından canınız yanmaz..Kızlar selam
bu samimiyete çeyrek ve gram fazla, ben olsam 0.5 gr takarım. geri dönüşü de olmaz muhtemelen, en azından canınız yanmaz..
bir de düğün için başka bi şehre mi gideceksiniz?
Geri gelmez canım o altın sana...Geri dönüşü olmazsa çok üzülürüm ama ya
Herkes ne takılıyorsa onu getirmek zorunda değil mi
Ben gidemiyorum düğüne maalesef işlerimden dolayı. Giden ortak arkadaşlarla yollayacağım
ortak arkadas senin gram arti yuz lira takar "bu da niamh ve benden" der bence ortak almissiniz gibiGeri dönüşü olmazsa çok üzülürüm ama ya
Herkes ne takılıyorsa onu getirmek zorunda değil mi
Ben gidemiyorum düğüne maalesef işlerimden dolayı. Giden ortak arkadaşlarla yollayacağım
ortak arkadas senin gram arti yuz lira takar "bu da niamh ve benden" der bence ortak almissiniz gibi
nerede görülmüş o kalabalikta hengamede "su da ayseden bu da fatmadan" dendiği.
bence verme kimseye altinini.
ayrica kimse bir sey zorunda degil. bekarlar arkadaşlarının her şeyine kosuyor ama evliler hele ki bebeklendiyse asla kimsenin biseyine gelmiyorlar. sen o altini unut