Altı üstü şarj aleti, mi?

Sarj aleti olarak dusunmek istemiyorum, benim esyam kiymetlidir (annem zamaninda kafasina gore oyuncaklarımi atar, kiyafetlerimi ona buna verirdi ondan herhalde) benim toplu ignemse o benimdir, benim rizam olmadan kimseye verilmez, verilecekse de ben veririm.

O yuzden ben anladim kurdugunuz bağı, saglikli veya sagliksiz, ama anladim.

Esiniz bu anlamda hatali, ama kv'den o sarj aletini almak hos olmamış insallah farketmez kadincagiz.

Esinizin anlayissizlik etmesi de sanırım daha once esyalarinizla duygusal bag kurdugunuzu bilmemesi veya bunu onemseyecek bir hareketinizin olmamasi, yine onemsemez diye dusunup almistir.

Bu arada artik şarj aletleri pahali seyler, gecen gun telefon yenilerken kutudan cikmadigi icin mecburen satin aldim, cok gereksiz bi harcama oldugu icin odedigim miktar bir hayli rahatsiz etti.

Kullanıyorsan fazlalık değil demek ki. İhtiyac yerini bulmuş.
Hiç de dert etmiyorum. Üç çocuğu yedirmis, oynatmis, yıkamış, giydirmis, beslenmelerini, yarın yiyeceklerini üstlerine giyeceklerini hazırlamışim, kitaplar okumuşum uyusunlar diye. Üstüne de beni çileden çıkartmış sürekli kavga etmiş uyumamislar idare etmişim. Evin babası sanki koltukla bir olmuş yerinden kalkmış değil. Bırakıp çıkmışım. Ne yaparlarsa yapsınlar. Benden bu kadar.

Rahat bir gece geçirmeye geldim sessiz sakin ohh miss. Donmiycem diye çıkmadım tabiki evden. Annem evde olsa yine gelmezdim.

Rahat bir gece geçirmeye geldim sessiz sakin ohh miss. Donmiycem diye çıkmadım tabiki evden. Annem evde olsa yine gelmezdim.
İyi de amaç üzüm yemek mi yoksa bağcı dövmek mi.
Evden gitmek çözüm değil, istenirsen kuala lumpura git. Problemler kafanın içinde döndükten sonra

İyi de amaç üzüm yemek mi yoksa bağcı dövmek mi.
Evden gitmek çözüm değil, istenirsen kuala lumpura git. Problemler kafanın içinde döndükten sonra
En azından oturup sıcak bir çay ictim... Çok yoruldum bütün gün. Eşime de çok kızdım. Beklediğim gibi düzgün bir cevap da alamadım. Daha da canım sıkıldı...

Sizden izinsiz alması gerçekten hiç hoş olmamış.Bazen bende takılırım böyle şeylere gidip yenisini alabilir sonuçta.Ama çocukları bırakıp annenize gidecek kadar ne var onu anlamadım.o ayıp etmiş ama sizde çok fazla abartmissiniz

En azından oturup sıcak bir çay ictim... Çok yoruldum bütün gün. Eşime de çok kızdım. Beklediğim gibi düzgün bir cevap da alamadım. Daha da canım sıkıldı...
Eşinin canım sağlam bir kötek istiyor onda hemfikiriz.
Lakin ben olsam gitmezdim. Ben gideceğime o lavuk gitsin derdim. Her ilişkinin dinamiği farklı tabi

Sormuşsun ya eşim hep mi böyleydi fark edemedim diye, biraz şok oldum bu soruya. Çünkü tüm postlarinda gerçekten iğrenç bir tip canlanıyor zaten. Her seferinde eşinden şikayet edip, birileri kötü yorum yapınca siz benim eşime kurban oluna bağlıyorsunuz. Cocugunu kursa bile götürmeye üşenen, ev işini çoluğu çocuğu her şeyi sana yükleyen, alacağın arabada bile parası olduğu halde yardım etmeyen, sen ne kadar borsa desen de bildiğin kumarı olan, resmen aynı evde iki ayrı hayat yaşadığın şimdiyse baya baya gaslighting yapan, yalan söyleyen bir eşin var. Bu kadar da şaşırmak normal değil. Bak yanlış kalmadıysa üye adın aklimda şöyle bir olay hatırlıyorum çok rahatsız olmuştum; kafana bir şey mi çarpmıştı neydi bayilirken nihayet dinlemeceğim diye düşünmüştün. Bi öyle iş çocuk yorgunluğu değil sadece, senin karşında bir eş yok.

Cins olan pek eşiniz gibi gelmedi bana ya neyse

Aaaaa, ben hic hakim degilmisim Monoceto'ya, o zaman konu sarj aleti degil ki, konu dolmus taşmişlik, konu adamin aslinda var olmamasi, adamin duyarsizligi, patlamis iste bir yerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…