Esimden sikintili bir sekilde ayrildim geri donmek zorunda kaldim..Mutluysaniz neden geri dönüyorsunuz?
Alman bir bayanla mi evliydiniz acabaEsimden sikintili bir sekilde ayrildim geri donmek zorunda kaldim..
Bayan yazmışım pardon. Kafam yerinde değilAlman bir bayanla mi evliydiniz acaba
Bayan yazmışım pardon. Kafam yerinde değilAlman bir bayanla mi evliydiniz acaba
Soguk havayi sevmek farkli ben de severim soguk ama bir degisiktir hava Almanya'da tabi ulke buyuk her yerinde ayni degil iklim. Ama sunu ekleyeyim Turkiye 10 yil sonra ne olur tahmin etmek cok kolay degil ama bana oyle geliyor ki 10 sene icinde Turkiye'ye goc cok olacak hem Almanya'dan hem civar Avrupa ulkelerinden. Almanya 10 sene onceki Almanya degil. Benim ongorum bu yonde.Soğuk havaları seviyorum. keşke hep kış mevsimi olan bi yerde yaşasam derdim. . şuan Akdeniz bölgesindeyim ve sıcaktan delirmek üzereyim inanın
Evet alman vatandasi ile evliydim.Ilk yil almancayi ogrendim hatta sinif 2.si oldum.Yasli bakim egitimi aldim,hastanede hemsire olarak staj yaptim,meslegi tamamlayamadim kismet degilmis.Ehliyete yazildim,ise basladim.Iyi biryerde calisiyordum ustelik.Kendi adima konusayim almanlardan cok destek gordum,seviyeli ve soguklar ama iyi insanlar.Suan bile eski ogretmenlerimle gorusuyorum.Malesef geri donmek durumunda kaldim..Bayan yazmışım pardon. Kafam yerinde değil
Sizce iş bulabilir miyim? Elimde bir mesleğim yok çünkü....Evet alman vatandasi ile evliydim.Ilk yil almancayi ogrendim hatta sinif 2.si oldum.Yasli bakim egitimi aldim,hastanede hemsire olarak staj yaptim,meslegi tamamlayamadim kismet degilmis.Ehliyete yazildim,ise basladim.Iyi biryerde calisiyordum ustelik.Kendi adima konusayim almanlardan cok destek gordum,seviyeli ve soguklar ama iyi insanlar.Suan bile eski ogretmenlerimle gorusuyorum.Malesef geri donmek durumunda kaldim..
Oraya gidip 20 yil yasayip tek kelime konusamayan insanlar var,zorluk yasiyorlar tabi onlar icin zor.
Ama siz adapte olursaniz sorun yasayacaginizi dusunmuyorum.
Simdiden basarilar..
Bence once nasil gideceginize odaklanin..Sizce iş bulabilir miyim? Elimde bir mesleğim yok çünkü....
Doğru gittimde işi kaldıBence once nasil gideceginize odaklanin..
1 buçuk yaşında.. düzen kurup yanıma almayı düşündüm başta ama sanırım biraz zor kuracağımAvrupa ülkeleri kolay kabul etmiyor. Hele ilişkilerimiz böyleyken. Çocuğunuz kaç yaşında onun için ne düşünüyorsunuz?
Almanya'ya gıderım demekle olmmuyır daha dil sınavına gireceksinMerhaba arkadaşlar. Herkese iyi akşamlar diliyorum. Ben 23 yaşında bir bayanım. Şuan acikogretim 4 yıllık bir bölüm okuyorum. Okuduğum bölüm iç açıcı değil. Lisede meslek lisesi çocuk gelişiminden mezun oldum. Şuanda durumum ve Türkiye şartlarında bana iş yok doğru düzgün. Sıkıntılı travmali dönemler yaşadım. Buradan da uzaklaşmak istiyorum. Yurtdisinda işler beni beklemiyor bununda farkındayım ama fikirlerinize çok ihtiyacım var ne yapabilirim? Almanyaya ne şekilde gidebilirim? Gitsem bir iş bulma ve geçinme şansım nedir ? Hem çalışmaya hem uzaklaşmaya ihtiyacım var. Çok afedersiniz gerekirse essek gibi çalışıp mutlu iyi yaşamak istiyorum. Türkiyede yasamak da istemiyorun. Bu tamamen kisisel yasadigim aci olaylarla alakali. Yoksa memleketinde herkez kalmak ister. Hayatımda çok zorluklar çektim. Hayata tutunmak bir yerden başlamak istiyorum. Ayaklarım üstünde durmak istiyorum. Başarmak istiyorum. Eğitim durumum şuan üniversite bitmedi henüz. Herhangi bir iş tecrübem de yok. Ne yapabilirim bilmiyorum. İmkansız mi oraya yerleşmek ve düzen kurmak. Bilgisi olanlar lütfen tecrübenizi paylaşın. Şimdiden çok teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?