Neden peki? Tecrübenizi paylaşabilir misinizAklı olan buraya gelmez ben kaçmaya çalışıyorum burdn
Anadolu Üniversitesi iktisat okuyorum. Mümkün mü bilmem ama arastircam bu söylediğinizi çok teşekkür ederim.Almanya'da bir üniversiteye başvurabilir, geçiş yapabilirsiniz. Eğer çok geç değilse ve okulunuzun anlaşması varsa Erasmus başvurusu yapın, program sonunda da Almanya'daki üniversiteye geçiş yapar, Türkiye'de aldığınız dersleri saydırırsınız. İmkanınız varsa ben çok tavsiye ederim taşınmanızı.
5 sene yasadim almanyada cok da mutluydum,geri donmeyi dusunuyorum,neden boyle dusundugunuzu anlayamadim..Aklı olan buraya gelmez ben kaçmaya çalışıyorum burdn
Kimisi memnun kimisi değil. Hiç görmediğim için bende yorum yapamıyorum. Ama yaşayıp görmek mantıklı geliyor5 sene yasadim almanyada cok da mutluydum,geri donmeyi dusunuyorum,neden boyle dusundugunuzu anlayamadim..
Hayat sartlari turkiye ile kiyaslanamaz ayrica kurallarin olmasi orayi daha guvenli kiliyor,kuralsiz yasamak istiyorsaniz buyurun geri donun,cok ararsiniz o kurallari..Burası uzaktan hoşta burası zor hayat şartları kuralları her açıdan
Mutluysaniz neden geri dönüyorsunuz?5 sene yasadim almanyada cok da mutluydum,geri donmeyi dusunuyorum,neden boyle dusundugunuzu anlayamadim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?