Allah kahretsin ki yine eşim !

papatyaskk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2020
207
70
Kızlar merhaba ;
Sorunum yine şu ki gerçekten yıldım geçenlerde cuma doğum günüm vardı eşimin ailesi geldi kutladık beraber neyse haftaiçi olduğu İçin geç geliyordu eşim yemeğe pazar çıkalım dedik sonra pazar günü geldi kahvaltımızı yaptık etttik öğlen olmuştu tabi bu demez mi annemlere gidelim hazırlanın !!!! Ben şok tabi e hani yemeğe dışarı gidecektik dedim ben haftaya demiştim demesin mi bana bi sinir geldi mi bu da ben onunla gelmiyorum diye sinirlendi mi ya Allah aşkına daha cuma görüşmüşüz neden yine gidelim bi gün arayla cuma görüşmesek kalkar giderdim ama bu eşimin hep pazar gitmek istemesi ailesinin bize hep pazar gelmek istemesi oğlu evde die artık yıldım zaten ailem farklı şehirde bide burda çift kişilik yalnızlık yaşıyorum resmen ve sonuç olarak eşim çocuğu alıp annesigile gitti !! Ve akşam da her beraber avm gitmişler çocuğu oyun alanına götürmüşler çok kavga etttim zamanında bu tarz olaylar yüzünden ama her kavgamda onlara daha da yaklaştı bu kez takılmadım gidebilirler dedim neyse ama eşimle konuşmuyorum aynı evde bu be kadar sürecek bu pazar olayından eşimin aile olmama olayından bıktım ayrılmayı da beceremiyorum napcam bilmiyorum

O gün sende dışarı çıkacaktın ve seni evde bulamayıp kuduracaktı. Çok hazır davranıyoruz. Geçen gün kavga ettim ben yatıcam dedi gitti yattı. Normalde çocukla ilgilenirdim, uyanır beni odada bulurdu. Çıktım dışarı arabayla 1 saat sahilde dolaştık oğlumla. Uçak moduna aldım telefonu da. Eve geldik oğluma nereye gittiniz dedi kaç kere, ben cevap veririm diye bekledi. Vermedim cevap kudurdu. Barışınca gitme birdaha dedi. Biraz paniklesinler ya,

Konu açıp burada ağlamaya devam edin ya da böyle bir eş ailesiyle muhattabı en aza indirin. Cuma günü onlar geleceğine siz gitseydiniz mesela. Bu tarz insanlara kuru ekmek bile fazla. Siz değer verdikçe böyle sizi küstürüp sizin doğurduğunuz çocukla AVM'ye gitmeye devam ederler.

Hiç kimse değişmez, ayrılmayı beceremiyorum demişsiniz o zaman bu şekilde devam edeceksiniz. Hepimiz tercihlerimizin sonuçlarını yaşarız.

Ben anlamıyorum eşiniz gibi adamların neden evlendiğini.Annelerinin vefatına kadar beklesinler öyle daha iyi degilmi.Ne şiş yansın ne kebap yani.Anne kuzusu erkekleri kimse almasa keşke.Omurboyu orursunlar evlerinde nesine gerek eş çocuk .Anne sevilir sayılır o ayrı böyle sürekli sürekli olmaz ki .Çekiciliğide kalmıyor adamın.Cocuk sanki balonda alsaymis annesi diyeceğim olmayacak .

ayrılmayı da beceremiyorum
Niye? Doğum gününüzde bile sizinle değil annesiyle olmak isteyen adamla yaşamak zor değil mi? Tercih edilen siz değilsiniz. Pazar günü ne planladıysanız onu yapacaktınız. Çocuğunuzla yemeğe gidip doğum gününüzü kutlayacaktınız. Adam da annesinin dizinin dibinde otururdu. Bir de yalan söylüyor önümüzdeki pazar diye. Siz izin verdiğiniz için oluyor bunlar. Çocuğum var eşim var, artık her hafta sonu kendi ailemle zaman geçirmeliyim demeyen adam düzelir mi?

Evlenirken de böyleymiş eşiniz. Eski konularınız hep bu şikayetiniz üzerine.

Daha cuma günü görüştük bu pazar üçümüz bir şey yapsak daha güzel olur. Gibi kavga etmeden,sitem içermeyen bir cümle kurdunuz mu?

Maalesef en baştan hiç kabul etmeyecektiniz, baştan sınır koyulmazsa böyle oluyor, eğer ben de en baştan eşime ve ailesine sınır koymasaydım şuanda ben de bu halde olabilirdim, siz gitmeyin artık, eşine de net sınır çizin, hiçbir aktiviteye katılmayın, nötr olun düzelene kadar , bir süre mesafeli ve soğuk olun , hiçbir hizmetini yapmayın, ailesine de rahatsız olduğunuzu açıkça belli edin , korkmayın, zaten doğum gününü ailesi ile kutlamayı kabul etmeniz büyük hataydı, sorun sizde hayır deyip sınır çizmeyi bilmiyorsunuz, doğum gününüzde bile hayır sadece çekirdek ailemle kutlamak istiyorum demediğiniz için bu hep böyle devam edecek , kendinizi düzeltin biraz ...
Not: Düzelmezse boşa...

Ortadoğu kültürünün kabile zihniyeti var hâlâ ülkede. Kadınlar biraz biraz uyanmaya başladı ama erkeklerin kapasitesi birey kavramını anlamaya yetmiyor ve yetmeyecek de.

Benimki olsa bende hemen peşinden çıkar gezerdim.ohh yemek derdinden kurtuldum diye sevinirdim.ayrica insan eşinin ailesiyle neden doğum günü kutlarki.bizimkiler öküz oldugundan midir bana böyle şeyler çok tuhaf geliyorsonuç olarak bı daha böyle olduğunda sizde çıkıp gezin dolaşın hatta her hafta onlar gitsin sizde yalnız gezin.

Bu adam tam olarak böyleyken çocuk yaptınız.
Değişmez, size karşı bir kaybetme korkusu falan da yok.
Boşanmayı da göze alamıyorsunuz, sürekli sızlayacak geçecek hayatınız, yapacak bir şey yok.

Kurdum evet haftaya ailene gideriz dedim dinlemedi
Söyle bir konu başlıklarına baktım da siz bir aile değilsiniz ki. Bu kadar sık eş ve ailesiyle sorun yaşadığın bir evliliğe neden devam ediyorsun? Çocuk için deme gözünü seveyim. Hangi çocuk sürekli kavga olan bir ailede büyütmek ister. Bu kadar çocuğuna düşkünsen o zaman kocanın ve ailesinin istediği gibi biri ol zaten her türlü mutsuzsun en azından evde kavga olmaz.

Ortadoğu kültürünün kabile zihniyeti var hâlâ ülkede. Kadınlar biraz biraz uyanmaya başladı ama erkeklerin kapasitesi birey kavramını anlamaya yetmiyor ve yetmeyecek de.
Ama kadının hem çalışıp para getirmesini bekliyorlar hem de mükemmel ev hanımı olmasını hem de ataerkilliğe hizmet edip susup oturmasını. Yani sadece benim eski eşim böyle sanıyordum ama çok varmış bunlardan okudukça farkettim

Benimkinin ana baba da değil teyze, dayı ve çocukları, ben de kavga ettikçe daha beter oldu artık hiç karışmıyorum evde keyfime bakıyorum zaten hamileyim doğumum yakın ben can derdindeyken o hale onların dizinin dibinde olursa ben de onlar için hiçbir şekilde yormam kendimi. Etki tepkiyi doğurur de geç bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…