Sumak Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2022 2.523 5.994 Dün 13:48 Konu Sahibi papatyaskk #21 Aykadarguzel .!.: Ama kadının hem çalışıp para getirmesini bekliyorlar hem de mükemmel ev hanımı olmasını hem de ataerkilliğe hizmet edip susup oturmasını. Yani sadece benim eski eşim böyle sanıyordum ama çok varmış bunlardan okudukça farkettim Genişletmek için tıkla... Bütün erkekler aynıdır sadece bazıları daha iyi maske takar.
Aykadarguzel .!.: Ama kadının hem çalışıp para getirmesini bekliyorlar hem de mükemmel ev hanımı olmasını hem de ataerkilliğe hizmet edip susup oturmasını. Yani sadece benim eski eşim böyle sanıyordum ama çok varmış bunlardan okudukça farkettim Genişletmek için tıkla... Bütün erkekler aynıdır sadece bazıları daha iyi maske takar.
Aykadarguzel Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2022 1.248 1.608 Dün 23:51 Konu Sahibi papatyaskk #22 Sumak .!.: Bütün erkekler aynıdır sadece bazıları daha iyi maske takar. Genişletmek için tıkla... Hepsi mi anneci ve paracı
Sumak .!.: Bütün erkekler aynıdır sadece bazıları daha iyi maske takar. Genişletmek için tıkla... Hepsi mi anneci ve paracı