• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah aşkına su sonuclarima bakar misiniz bi gecen ay amh 1,42 ydi simdi düşmüş simdi 1,13 cok mu kötü helak olucam artik aglamaktan

Hanimlar ne olur benim icin dua edin oyle stresliyim ki , sol kasigim batiyor sanki ama adetim yok hic olamadim 5 gun gecikti 2 gun oldum sadece o da ilkten kirmizi kahve gibi geldi 2. Gun kahverengi lekelenme oldu hep bi daha yok

Aynen hsg çektir en azından tüplerinde veya rahminde bi sorun olup olmadığı belli olur ona göre de yönlendirir inşallah iyi bi dr a denk gelirsin
Amin Allah razi olsun inşallah, hsg ne zaman ve nasıl cekiliyor acaba , ben dun kan verdim 18 in sonuc icin gidicem herhalde o zaman bana ilac yazacaklar , sonra adetin 1. Gunu ara dediler 21. Gunu hsg dediler yada ben böyle anladim heyecandan korkudan

Amin Allah razi olsun inşallah, hsg ne zaman ve nasıl cekiliyor acaba , ben dun kan verdim 18 in sonuc icin gidicem herhalde o zaman bana ilac yazacaklar , sonra adetin 1. Gunu ara dediler 21. Gunu hsg dediler yada ben böyle anladim heyecandan korkudan
adetin 9 veya 10.günleri gibiydi sanırım

sorarsın doktoruna yine sen

ben iki defa çektirdim

biri anestezili idi uyutularak
ama mahvoldum 2 gün kendime gelemedim

2.si ekrranda izleye izleye uyutulmadan öyle çok acı çekmeden 15 dk falan çok rahattı sonra kalkıp gittim kanamam bile olmamıştı sanırım
Fsh 26 amh 0.71 ,yaş 36ydi
fsh yüksekmiş
bu işler nasip ya
bigün gelecek amh da bi belirleyici değilmiş diyecekler bana kalırsa

adetin 9 veya 10.günleri gibiydi sanırım

sorarsın doktoruna yine sen

ben iki defa çektirdim

biri anestezili idi uyutularak
ama mahvoldum 2 gün kendime gelemedim

2.si ekrranda izleye izleye uyutulmadan öyle çok acı çekmeden 15 dk falan çok rahattı sonra kalkıp gittim kanamam bile olmamıştı sanırım

fsh yüksekmiş
bu işler nasip ya
bigün gelecek amh da bi belirleyici değilmiş diyecekler bana kalırsa
O kadar yoruyo ki bu rakamlar artık gercekten, bende anestezisiz yaptircam oyle dedi doktor

Ben bilmiyorum ki amh 1,42 yle baska bi doktor bana cocuk sahibi olman zor aşılama belki olmaz direkt tüp bebek dedi simdi de böyle düşük görünce çok üzüldüm yasiniz kacti sizin acaba
yaşın kaç? benimyaş 30 amh değerim 1,56 iken doktoruma sordum yaşına göre çok düşük dedi birde ailede de erken menapoz var genetikti, bu sebeplerden seninle aynı stresi yaşadım ve o 1 ay yaşadığım stresle zaten hamileymişim, olmaz diye birşey yok rahim ve yumurta oldukça şans var demektir.
birde dr. mehmet fatih karslı var instagramdan bul takip et doktor kendi ilaçlarını üretiyor daha doğrusu takviye ve genelde 2-3 ay içinde hamilelik haberi alıyor kullananlar. bu arada yanlış hatırlamıyorsam hatayda devlet hastanesinde doktorluk yapıyor. aşağı yukarı her gün canlı yayın yapıp bilgilendiriyor online yazanlara cevap veriyor falan çok ilgili biri, eğer hamile kalmış olmasaydım şansımı bu doktorun karışımlarından yana kullanacaktım.

yaşın kaç? benimyaş 30 amh değerim 1,56 iken doktoruma sordum yaşına göre çok düşük dedi birde ailede de erken menapoz var genetikti, bu sebeplerden seninle aynı stresi yaşadım ve o 1 ay yaşadığım stresle zaten hamileymişim, olmaz diye birşey yok rahim ve yumurta oldukça şans var demektir.
birde dr. mehmet fatih karslı var instagramdan bul takip et doktor kendi ilaçlarını üretiyor daha doğrusu takviye ve genelde 2-3 ay içinde hamilelik haberi alıyor kullananlar. bu arada yanlış hatırlamıyorsam hatayda devlet hastanesinde doktorluk yapıyor. aşağı yukarı her gün canlı yayın yapıp bilgilendiriyor online yazanlara cevap veriyor falan çok ilgili biri, eğer hamile kalmış olmasaydım şansımı bu doktorun karışımlarından yana kullanacaktım.
Yaşım 25 benimde , bisey kullandın mi hic ilac vs yasa aşılama yaptirdin mi hic

Yaşım 25 benimde , bisey kullandın mi hic ilac vs yasa aşılama yaptirdin mi hic
yok hiç biri olmadı ama tek tavsiyem haftada 3-4 kez birliktelik yaşamanız. bunu ila olsun diye yapmayın çünkü stres kötü etkiler. biraz kendiniz ve eşiniz cinsellik açısından istekli olun ve birlikte olurken anın tadını çıkarın kendinizi şartlamayın bazı şeyler için. doktorların en önemli tavsiyesi stresten uzak durmak. yatakta aşkınızı tutkunuzu yaşayın nasipte varsa bebiş zaten olur...

yok hiç biri olmadı ama tek tavsiyem haftada 3-4 kez birliktelik yaşamanız. bunu ila olsun diye yapmayın çünkü stres kötü etkiler. biraz kendiniz ve eşiniz cinsellik açısından istekli olun ve birlikte olurken anın tadını çıkarın kendinizi şartlamayın bazı şeyler için. doktorların en önemli tavsiyesi stresten uzak durmak. yatakta aşkınızı tutkunuzu yaşayın nasipte varsa bebiş zaten olur...
Haklisin, bizde zaten hep böyle yapariz, ozellikle yumurtlama günlerinde oluruz

Back