AMH 0.01 OLANLAR NE KADAR SÜREDE MENOPOZA GİRDİKLERİ HAKKINDA BİLGİ VEREBİLİR Mİ?

Adetken karından bakıldığında gayet iyi bir sorun yok demişti bir doktor ama daha sonra başka bir doktora vajinal muayeneye gittiğimde direk tüp bebek denildi yumurta sayısı her adet döneminde falan değişen birsey mi yoksa genelde aynı mı kalır
Gittiğim bütün kadın doğum doktorları gayet iyi her şey yolunda dedi dedi. Çocuk istegimi geciktirdim onların söylemlerine de dayanarak. Sonra Kendimi tüp bebek merkezinde buldum.

Gittiğim bütün kadın doğum doktorları gayet iyi her şey yolunda dedi dedi. Çocuk istegimi geciktirdim onların söylemlerine de dayanarak. Sonra Kendimi tüp bebek merkezinde buldum.
Sizde de sorun ne
Amh çok düşük. Onca doktora gittim. Bir tanesi bana yumurtamin az olduğunu söyleyip rezerv testi yapmadı. Her şey yolunda deyip gönderdiler.
birçoğumuzun geç kalma sebebi aynı sanırım maalesef

Bu doktorlar neden 6 yıl okuyor bilmiyorum. Kör müsünüz demek istiyor yeniden gidip insan. Bana da aynısı oldu. 32 yaşında başıma geldi. Ki adet düzensizliği vs için değil normal olarak iki yıl içinde belki de 6-7 tane doktora gittim ve dedikleri şey çok kolay hamile kalırsın. Yumurtaların var. Bunu diyen doktorlardan sadece 20 gün sonra özel bir doktora gittiğimde doktor ultrasona bakınca dediği tek şey annen kaç yaşında menopoza girdi. Yumurta
goremiyorum oldu. Amh 004 çıktı. Bundan 5 yıl önce çok kolay hamile kalmış ve ikinci çocuk için sadece 3 ay korunmayı bırakmıştım 😔😔😔

En azından iki yıl önce ogrenseydim ona göre önlem alırdım ya da korunmayı bırakırdım. Bu kadar önemli bir konuyu nasıl görmezler bilmiyorum
Kesinlikle öyle. Yeni evlenen herkese kadın doğum doktoruna değil tüp bebek doktoruma görünmesini tavsiye ediyorum. Biz yandık siz yanmayın.

Back
X