Amh düşüklüğü ve tüp bebek

Evet max 5 ama elde var 0 embryo. Senin amh değerin çok düşük görülen sayı ile benim değerime yakın olması gerekir ama değerin önrmi yok bence önemli olan 1 adet bile olsa kaliteli olması
Slm canım geçen yazmistim hani amh 004 diye. Vajinal muayene de dört yumurta göründü ama amh farklı bir hastanede verdim bu kez 008 çıktı sanırım benim düşük yumurta sayısına göre

Slm canım geçen yazmistim hani amh 004 diye. Vajinal muayene de dört yumurta göründü ama amh farklı bir hastanede verdim bu kez 008 çıktı sanırım benim düşük yumurta sayısına göre
Bence amh değerini kafana takma. 4 yumurta çok iyi bir sayı iğne kullanmadığını varsayıyorum belki iğne ile 5-6 olur o sayı.

Canım hamile kalırsın ya kimler kimler kalıyor zaten sayı ne kadar önemli ki 1 tane iyi yumurta ile hamile kalıyorsun benim amh da fsh da daha iyi durumda ama kalamadım yani tek ölçüt bunlar değil.
Daha ortada bişey yok şimdiden strese sokma kendini belki çat diye kalacaksın evlendiğin ay.
Görümcemin rahatsızlıkları vardı kist filan bekarken hep tedavi gördü kız evlendi çat diye hamile kaldı bende hiç bir sorun yok benim olmadı daha bu işler nasip kısmet o yüzden değerlerin çok daha iyi olsa da olacak diye bişey yok.
Sen evlen 6 aya kalırsın bak

Canım hamile kalırsın ya kimler kimler kalıyor zaten sayı ne kadar önemli ki 1 tane iyi yumurta ile hamile kalıyorsun benim amh da fsh da daha iyi durumda ama kalamadım yani tek ölçüt bunlar değil.
Daha ortada bişey yok şimdiden strese sokma kendini belki çat diye kalacaksın evlendiğin ay.
Görümcemin rahatsızlıkları vardı kist filan bekarken hep tedavi gördü kız evlendi çat diye hamile kaldı bende hiç bir sorun yok benim olmadı daha bu işler nasip kısmet o yüzden değerlerin çok daha iyi olsa da olacak diye bişey yok.
Sen evlen 6 aya kalırsın bak
Ayyy mesajınız o kadar mutlu etti ki beni🥰 çook az kaldı düğüne 2ay kadar. Çok istiyoruz rabbim nasip eder inşallah 🤲🏻 tek şansım yaşım. Bu yaşta umarım sağlıklı kaliteli yumurtalarım vardır ve kolayca olur🤲🏻 rabbim size de tez zamanda sağlıcakla nasip etsin inşallah ❤️

Ayyy mesajınız o kadar mutlu etti ki beni🥰 çook az kaldı düğüne 2ay kadar. Çok istiyoruz rabbim nasip eder inşallah 🤲🏻 tek şansım yaşım. Bu yaşta umarım sağlıklı kaliteli yumurtalarım vardır ve kolayca olur🤲🏻 rabbim size de tez zamanda sağlıcakla nasip etsin inşallah ❤️
Fazla kilon yok dimi kilo da çok etkiliyormuş zayıfsan hemen olcak bence 😍

Fazla kilon yok dimi kilo da çok etkiliyormuş zayıfsan hemen olcak bence 😍
48kiloyum hep zayıftım yani boyumda uzun değil zaten ideal kilomdayım. İnşallah olur bizde bazen nişanlımla konuşurken ya bu doktorlar olmaz dedi ama ya ilk denememizde olursa falan diye 🥹 ben o kadar kolay olmaz herhalde diyorum ama bakalım nişanlımın bi sorunu var mı yok mu onuda bilmiyoruz.

Arkadaşım 0,40 amh ile hamile kaldı doğal yollarla. Bence çok umutsuz olma. İyice araştır.
Bir şeyler kullandı mı lütfen cevap verir mısınız benim geçen ay amh 0,65 idi dün 0,33 çıktı tüp bebek için gereklı işlemler başlattılar bır sürü kan rahim filmi vs ona göre degerlendırecekler özelde doktor arayışındayım bu amh dusmesı nasıl oluyor 3 haftada anlamıyorum

QUOTE="fatmanaz dizlek, post: 79121830, member: 1199328"]
Bir şeyler kullandı mı lütfen cevap verir mısınız benim geçen ay amh 0,65 idi dün 0,33 çıktı tüp bebek için gereklı işlemler başlattılar bır sürü kan rahim filmi vs ona göre degerlendırecekler özelde doktor arayışındayım bu amh dusmesı nasıl oluyor 3 haftada anlamıyorum
[/QUOTE]
Canım inan bu amh işini bende anlamadım 32 yaşındayim 5 yıl önce doğal yollarla kolayca hamile kaldım. Kasım ayına kadar da düzenli adet gördüm. Aralık'ta son adetimi oldum diğer ay adetim gelmedi doktora gittim. 0.04 amh çıktı. Doktor moralimi bozdu tüp bebek bile olmaz. Bu saatten sonra menopozu hafifletecek şeyler kullan dedi. Yaşadığım şoku anlatamam. 38 yaşında teyzem ikizlere hamile kaldı. 42 de yine doğum yaptım. Teyzem elli yaşında adet görüyor. Annem 42 de beni doğurdu. Ailede erken menopoz da yok. Benden büyük ablam adet oluyor. Ben nasıl böyle oldum bilmiyorum düzensizligim olsa neyse. Hiç bişey yoktu. Birden olur mu dedim. Bazı kadınların bıçak gibi birden kesiliyor dedi doktor. Bir ay oldu öğreneli

O kadar hızlı düşeceğini sanmıyorum bence referans aralığı değişiyor farklı hastane ise de olabilir.
Bildiğim kadarıyla birşey kullanmadı

O kadar hızlı düşeceğini sanmıyorum bence referans aralığı değişiyor farklı hastane ise de olabilir.
Bildiğim kadarıyla birşey kullanmadı
Degerlerıme bakana hastane aynı yer sehır hastanesı ılkıne dahılıye yönlendirilmesıyle bakıldı ikinciye üreme bolumu baktı çok daha düşük geldi şoktayım

Back
X