Düşük Amh ile doğal yoldan gebe kalanlar birbirimize ümit olalım

Maşallah 2. Çocuğunuza nasıl hamile kaldınız Allah sağlıklı ömür nasip eylesin ikisine de darısı bizim başımıza💙
Amin 🙏 2. de hiçbirişey yapmadım istiyorduk ama şükür 1 çocuğumuz var diye özellikle çabalamadık ve eminim daha da düşmüştür amh değerim ama bana doktorum demişti ki vücudun 1 yumurta atar ve hamile kalırsın bu kadar çok takılma bu değere diye öyle de oldu darısı isteyen herkese inşallah hep dua ediyorum 🤲

Merhabalar çevremde 0,6 ile ilkte hamile kalanlar var benim 1 henüz gebelik olmadı 10. Ayımızdayız bu ay ilk defa tedavi aşamasındayız eşimde sperm problemi var ama orta derecede proxeed arı sütü polen karışımı kullandı ve multivitamin kullandı 3 ay olacak kullandığı bende Amh varmış ama reglim düzenli fsh 5 e2 30 reglin 2. Günü bu ay alttan muayenede 8 folikül gördü Dr yumurtalama olarak 2 yumurta olgunlaşmış Femera kullandım ama Dr hiç ümit vermedi sende işe yaramaz dedi çünkü bu folikül uyarıyor senin düşük dedi ama biri 16 diğeri 23 iken çatlama yaptık 5. Güne giriyorum bize umut olun ve bu forumda konuşalım
Merhabalar 36 yaşında tek yumurtam ile doğal yoldan hamile kaldım yaptığım hiçbirşey yoktu. Sadece babam kanser oldu onun tedavisine döndük o sırada oğlum doğdu şimdi ikibuçuk yaşında ama babamı da geçen ay kaybettik. Kafanızı boşaltın hamileliği ve hamile kalmayı bir süre rafa kaldırın o sırada hamile kalıyorsunuz. Daha öncesinde tam üç yıl tüp bebek için mücadele verdim tam sekiz kez yumurta toplattım prp yaptırıdım Maslak Acıbadem’de tüp bebek denemeleri vs o hikayeye girmeyeceğim. İnancınızı kaybetmeyin rabbimden isteyin ve kendinize inanın siz bir gün anne olacaksınız .

Merhabalar 36 yaşında tek yumurtam ile doğal yoldan hamile kaldım yaptığım hiçbirşey yoktu. Sadece babam kanser oldu onun tedavisine döndük o sırada oğlum doğdu şimdi ikibuçuk yaşında ama babamı da geçen ay kaybettik. Kafanızı boşaltın hamileliği ve hamile kalmayı bir süre rafa kaldırın o sırada hamile kalıyorsunuz. Daha öncesinde tam üç yıl tüp bebek için mücadele verdim tam sekiz kez yumurta toplattım prp yaptırıdım Maslak Acıbadem’de tüp bebek denemeleri vs o hikayeye girmeyeceğim. İnancınızı kaybetmeyin rabbimden isteyin ve kendinize inanın siz bir gün anne olacaksınız .
Çok teşekkür ederim umudumu yitirmek üzereydim🥹🥹🥹

Merhaba. Ben henüz yeni evliydim ve rutin kontrol yaptırdığımda amh 0.6 çıktı ve doktor yüzüme direkt olarak doğal yolla gebe kalamazsın, tüp bebekle de belki dedi. Ben şok olmuştum. Tüp bebek merkezine gittiğimde doktor siz hiç denememişsiniz ki deyip 2-3 ay deneyin öyle gelin dedi. İlk ay rahim filmi çekildim ve o ay hamile kaldım. Şuan 3 aylık hamileyim. Neler neler okudum, duydum. Boşu boşuna psikolojimi bozmuşum diyorum. Bazı doktorlar çok acımasız..
8 aylık evliyim. Hic korunmadim bu zamana kadar üç ay önce doktora gittim amh yeni bakıldı ve 0.16 çıktı bana hiç bir şey demeden tüp bebek merkezi ile görüş dedi ve beni gönderdi. Neye uğradığımı şaşırdım. Yeni geldim hastaneden ve ne yapacağımı bilmiyorum. Tek bildiğim yeni bir doktor bulmam gerektiği...

8 aylık evliyim. Hic korunmadim bu zamana kadar üç ay önce doktora gittim amh yeni bakıldı ve 0.16 çıktı bana hiç bir şey demeden tüp bebek merkezi ile görüş dedi ve beni gönderdi. Neye uğradığımı şaşırdım. Yeni geldim hastaneden ve ne yapacağımı bilmiyorum. Tek bildiğim yeni bir doktor bulmam gerektiği...
Yaşınız kaç ben en son başka bi doktora göründüğümde 0,50 nin altına düşük diyorum ben demişti sizinki düşük evet ama tekrar tahlil verin folik asit kullanın d vit kullanın şekerden uzak durun spor yapın ve antioksidan içerikli beslenin veya takviye alın bunlar amh değerini biraz da olsa yükseltiyor vajinal muayenede yumurtanız kaç çıktı

Yaşınız kaç ben en son başka bi doktora göründüğümde 0,50 nin altına düşük diyorum ben demişti sizinki düşük evet ama tekrar tahlil verin folik asit kullanın d vit kullanın şekerden uzak durun spor yapın ve antioksidan içerikli beslenin veya takviye alın bunlar amh değerini biraz da olsa yükseltiyor vajinal muayenede yumurtanız kaç çıktı
24 yaşındayım doktor araştırıyorum
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim 💗

Merhaba 34 yas amh 0.43tü martta. Ben tüp bebek tedavisi görüyorum ama erkek faktörü sebebiyle. Tüp bebek tedavisinde de maalesef yumurta sayımız az olduğundan dezavantajlıyız. Fakat hamile kalmak icin bir yumurta yetiyor. Daha bugün bir konuda görüşünü almak istediğim bir kadın doğum doktoru sen eşinden dolayı bu tedavidesin yoksa doğal da olurdu gibi bir cümle kurdu. O yüzden tabi eşinizden bağımsız bir şey söylemek doğru değil ama düşük amh infertilite teşhisi demek değil bir kadın için.

Merhaba. Ben henüz yeni evliydim ve rutin kontrol yaptırdığımda amh 0.6 çıktı ve doktor yüzüme direkt olarak doğal yolla gebe kalamazsın, tüp bebekle de belki dedi. Ben şok olmuştum. Tüp bebek merkezine gittiğimde doktor siz hiç denememişsiniz ki deyip 2-3 ay deneyin öyle gelin dedi. İlk ay rahim filmi çekildim ve o ay hamile kaldım. Şuan 3 aylık hamileyim. Neler neler okudum, duydum. Boşu boşuna psikolojimi bozmuşum diyorum. Bazı doktorlar çok acımasız..
Aman Allahım 0.6 hamile kalamazsın nasıl der

Bizde tam 1 yıldır deniyoruz olmadı henüz. Benim Amh 1.06 Fsh 13 çıkmıştı geçen sene martta. Bir daha da ölçtürmek istemedim. Öğrendiğimde çok üzüldüm çok ağladım. Daha yeni yeni toparlandım diyebilirim. Eşimde sorun yok çok şükür. Ultrason görüntüme gayet iyi diyor doktorlar hatta Amh düşük çıkınca şaşırdılar. Bazı doktorlar olur doğal diyor, bazıları vakit kaybetmeden tüp bebek deneyim diyor. İki arada bir derede kaldım. Çok maliyetli bir şey zaten :KK43: Bazen sanki hiç anne olamayacakmışım gibi hissetmek çok üzücü. Dilerim Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın. Şu mübarek zamanlarda da dileyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah 🙏🏻❤️
Amiiiin

Benim Amh 0.13 1. çocuğuma hayıt tohumu ile hamile kaldım şimdi 2. ye hamileyim inşallah Mayıs başında kucağıma alacağım bu testlere kafanızı yormayın hayatı akışına bırakın tabii elinizden geleni yapın ama çok kafaya takmamak lazım ben kendimden biliyorum 7 sene ilk çocuğuma hamile kalmak için neler yaptım 3 tüp bebek deneme aşılama vs bunlar çok yıpratıyor insanı tek söyleyeceğim şey kafanızdan atın 👍🏼
Allah bağışlasın yaşınız kaç ?

Öncelikle geçmiş olsun. Allahın sana verdiği geçici bir sınav diye düşün. İyi bir tüp bebek merkezine gidin zaman kaybetme lütfen kendine ve eşine detoks yaptır zararlı maddelerden arının çok önemli omega folik asit d vitamini l anjinin selenyum gibi yumurta kalitesini arttıran takviyeleri almanı tavsiye ederim. Spor yapın kötü alışkanlıklardan stresten uzak durun sonra tüp bebek tedavisine başlayın. Hiç ama hiç stres yapma bir gün anne olacağına inan yeter.

Hayır 7 yıl boyunca tüp bebek vs tedaviler olduk bıraktım 2 ay hayıt içtim hamile kaldım
Bende aldım hayıt tohumunu fakat henüz içmedim paket bitene kadar devam edin diyor bunun uygulanışı adetle başlayıp 10 gün kadar içip sonra bir dahaki adete kadar bırakıp bir dahaki adetle yine bir 10 gün kullanmak şeklinde mi ilerletmeli ?

0,34 ile hamile kaldım. 25. Haftamdayım. Prensesimiz olacak.
Tüp bebeğe başlayacağımız ay hamile kalmıştım. Hsg çekilmedim, sis çekildim halk adiyla sulu ultrason. Sigarayi biraktim. Propolis, arı sütü, keçiboynuzu, selenyum, omega, dvit, demir, çinko, koenzim kullandım. Eşim de kullandı. Ahrıca bu esnada tsh biraz yuksek çıkmıştı. Düşük doz levotiron da başlamıştık. Ciddi bir hormonal problemim yoktu. Ultrasonda 2 yumurtam gözüküyordu.
Merhabalar benimde amh 0.40 ve yaşım 23 siz kaç ay denedikden sonra hamile.kaldiniz bide bu vitaminleri ne kadar kullandıktan sonra hamile.kaldiniz acaba şuan banada umut oldunuz

Merhabalar benimde amh 0.40 ve yaşım 23 siz kaç ay denedikden sonra hamile.kaldiniz bide bu vitaminleri ne kadar kullandıktan sonra hamile.kaldiniz acaba şuan banada umut oldunuz
Ben 4. Ayda hamile kaldım ancak yumurta hücresinden folikül oluşumu için minimum 6 ayı gözden çıkarmak lazım. Yaşınız da çok genç. Yumjrtanız az bile olsa kalitelidir rahminiz güçlüdür. Korkmayın.
Ben bebeğimi doğurdum şuan 34 günlük. En hayırlı zamanda en sağlıklı şekilde kucağınız dolsun inşallah

Ben 4. Ayda hamile kaldım ancak yumurta hücresinden folikül oluşumu için minimum 6 ayı gözden çıkarmak lazım. Yaşınız da çok genç. Yumjrtanız az bile olsa kalitelidir rahminiz güçlüdür. Korkmayın.
Ben bebeğimi doğurdum şuan 34 günlük. En hayırlı zamanda en sağlıklı şekilde kucağınız dolsun inşallah
Yaa rabbim uzun ömürler nasip eylesin nasıl.mutlu oldum yüzüm güldü sizin adınıza sizik yaşınız kac acaba

X