• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük Amh ile doğal yoldan gebe kalanlar birbirimize ümit olalım

Benim Amh 0.13 1. çocuğuma hayıt tohumu ile hamile kaldım şimdi 2. ye hamileyim inşallah Mayıs başında kucağıma alacağım bu testlere kafanızı yormayın hayatı akışına bırakın tabii elinizden geleni yapın ama çok kafaya takmamak lazım ben kendimden biliyorum 7 sene ilk çocuğuma hamile kalmak için neler yaptım 3 tüp bebek deneme aşılama vs bunlar çok yıpratıyor insanı tek söyleyeceğim şey kafanızdan atın 👍🏼
Rabbim gonlune gore versin. Merak ettim Hayit tohumunu nasıl kullandiniz acaba.

0,34 ile hamile kaldım. 25. Haftamdayım. Prensesimiz olacak.
Tüp bebeğe başlayacağımız ay hamile kalmıştım. Hsg çekilmedim, sis çekildim halk adiyla sulu ultrason. Sigarayi biraktim. Propolis, arı sütü, keçiboynuzu, selenyum, omega, dvit, demir, çinko, koenzim kullandım. Eşim de kullandı. Ahrıca bu esnada tsh biraz yuksek çıkmıştı. Düşük doz levotiron da başlamıştık. Ciddi bir hormonal problemim yoktu. Ultrasonda 2 yumurtam gözüküyordu.
Benimde 0.98 6 aydır deniyoruz 2 kere aşılama oldum ama negatif yaşım 41 siz kaç yaşında hamile kaldiniz

Benimde amh 0.98 fsh 7.8 bütün tetkiklerim temiz ama yaklaşık 2 senedir doğal yolla olmadı oncesinde 1 tane dis gebelik gecirdim. 2 aşılama oldum ama negatif ile sonuçlandı. İnşallah rabbim dualarımızı kabul eder

Benim Amh 0.13 1. çocuğuma hayıt tohumu ile hamile kaldım şimdi 2. ye hamileyim inşallah Mayıs başında kucağıma alacağım bu testlere kafanızı yormayın hayatı akışına bırakın tabii elinizden geleni yapın ama çok kafaya takmamak lazım ben kendimden biliyorum 7 sene ilk çocuğuma hamile kalmak için neler yaptım 3 tüp bebek deneme aşılama vs bunlar çok yıpratıyor insanı tek söyleyeceğim şey kafanızdan atın 👍🏼
0.13 ile hamile kaldığınızda yaş Kaçtı

Bizde tam 1 yıldır deniyoruz olmadı henüz. Benim Amh 1.06 Fsh 13 çıkmıştı geçen sene martta. Bir daha da ölçtürmek istemedim. Öğrendiğimde çok üzüldüm çok ağladım. Daha yeni yeni toparlandım diyebilirim. Eşimde sorun yok çok şükür. Ultrason görüntüme gayet iyi diyor doktorlar hatta Amh düşük çıkınca şaşırdılar. Bazı doktorlar olur doğal diyor, bazıları vakit kaybetmeden tüp bebek deneyim diyor. İki arada bir derede kaldım. Çok maliyetli bir şey zaten :( Bazen sanki hiç anne olamayacakmışım gibi hissetmek çok üzücü. Dilerim Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın. Şu mübarek zamanlarda da dileyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah 🙏🏻❤️
Tup bebek denedinizmi

33te hamile kaldım. Amh yaşa göre çok iyi yumurtalarınız kalitesiz muhtemelen. Ona odaklanın. En az 3 ay.
Canım senin başka bir konuda amh yükselttiğini gördüm gerçekten mümkün mü bu durum bende çok istiyorum yükseltmeyi basabilir miyim bilmiyorum. Doğal yolla hamile kalabildin mi. Benim 004 . Ultrasonda 4 yumurta var. Ama tahlilleri verdiğimde çok sıkıntılı bir dönemimdi. Anksiyete korku depresyon hali. Su an değeri görünce çok üzüldüm ağladım bu yazdıkların umut oldu. Ben zaten 0.30 0 40 lara bile razıyım inan

Canım senin başka bir konuda amh yükselttiğini gördüm gerçekten mümkün mü bu durum bende çok istiyorum yükseltmeyi basabilir miyim bilmiyorum. Doğal yolla hamile kalabildin mi. Benim 004 . Ultrasonda 4 yumurta var. Ama tahlilleri verdiğimde çok sıkıntılı bir dönemimdi. Anksiyete korku depresyon hali. Su an değeri görünce çok üzüldüm ağladım bu yazdıkların umut oldu. Ben zaten 0.30 0 40 lara bile razıyım inan
bence doğuştan bişey maalesef yükselmez ama hiç yumurta yok değil her zaman umut var yumurtanın kalitesini artırırsanız Allahın izniyle gebelik olur benim 0,99 du ultrasonda 7 folikül oluşuyordu yani sorun yok gibi görünüyor am 14 ay sonra oldu gerçi biz de sperm faktörü de vardı ama ben çok takviye kullandım şu an bir kızım olacağını öğrendim 28 yaşında olmama rağmen bu amh değeri ile gebe kalamadım yaşa bağlı yumurta kalitesi çünkü

İlk çocuğuna hamile kaldığında mi 0.13 tü canım. O zaman ikincide daha düşükmustur

bence doğuştan bişey maalesef yükselmez ama hiç yumurta yok değil her zaman umut var yumurtanın kalitesini artırırsanız Allahın izniyle gebelik olur benim 0,99 du ultrasonda 7 folikül oluşuyordu yani sorun yok gibi görünüyor am 14 ay sonra oldu gerçi biz de sperm faktörü de vardı ama ben çok takviye kullandım şu an bir kızım olacağını öğrendim 28 yaşında olmama rağmen bu amh değeri ile gebe kalamadım yaşa bağlı yumurta kalitesi çünkü
Benimde 4 yumurta var işte. Çok üzülüyorum menopoza girmek istemiyorum. Bir evladım var zaten doğal yolla hemen hamile kalmıştım. İkincisi de olur diye düşünüyorduk. Allah'ım kızınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. İnşallah benim yavruma da sağlıkla bir kardeş daha nasip etsin. Çok istiyor çünkü kardeş

Benimde 4 yumurta var işte. Çok üzülüyorum menopoza girmek istemiyorum. Bir evladım var zaten doğal yolla hemen hamile kalmıştım. İkincisi de olur diye düşünüyorduk. Allah'ım kızınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. İnşallah benim yavruma da sağlıkla bir kardeş daha nasip etsin. Çok istiyor çünkü kardeş
inşallah rabbim nasip eder kaç yaşındasınız

Back