• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük Amh ile doğal yoldan gebe kalanlar birbirimize ümit olalım

Öncelikle hayırlı olsun rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin inşallah darısı başımıza ne zamandan beri deniyordunuz benimde bu ay yumurtlama döneminde 3 yumurtam oluşmuştu ama regl döneminde 8 yumurtam vardı hangisi sayılıyor bilmiyorum inşallah hayırlısıyla bize de nasip olsun
Antral folikul dediğimiz demi . İki den başka yokmuydu küçük filan. Bana da dört yumurta dedi ama amh çok düşük geldi benim. Dua edin bizimde olsun. İkinciyi istiyoruz biz. Rabbim evlat hasreti çeken herkese yardım etsin inşallah

32 😔 Rabbime çok şükür bir tane evladım var. O hemen olmuştu ikinciyi istiyorduk. Sonuç böyle geldi. Keşke bu kadar düşük değerde ogrenmeseydim. Ve keşke korunmasaydim diyorum 😔
Korunmasaydın bile belki olmayacaktı bunu asla bilemeyeceğiz o yüzden kendini üzme bende 29 uma gireceğim ve bu ilk ve son çocuğum olabilir takdiri ilahi neyse ben korunsam da korunmasam da gerçekleşecek 🥹🥹 kendi canını sıkma rabbim istediğini yakın zamanda nasip etsin💕🫶🏼

Antral folikul dediğimiz demi . İki den başka yokmuydu küçük filan. Bana da dört yumurta dedi ama amh çok düşük geldi benim. Dua edin bizimde olsun. İkinciyi istiyoruz biz. Rabbim evlat hasreti çeken herkese yardım etsin inşallah
Hayır antral folikül değil antral folikül sayısı 7 ydi hamile kalmadan önce ama bir regl döngümde oluşan sayı 3 tü

Benim zaten muayene ve kan sonuçlarıma bakan hekimler olmaması için sebep yok diyip gönderiyordu fakat eşimde problem olunca ve amh da 0,99 olunca tüp bebek deneyin demişlerdi🥹

Canım senin başka bir konuda amh yükselttiğini gördüm gerçekten mümkün mü bu durum bende çok istiyorum yükseltmeyi basabilir miyim bilmiyorum. Doğal yolla hamile kalabildin mi. Benim 004 . Ultrasonda 4 yumurta var. Ama tahlilleri verdiğimde çok sıkıntılı bir dönemimdi. Anksiyete korku depresyon hali. Su an değeri görünce çok üzüldüm ağladım bu yazdıkların umut oldu. Ben zaten 0.30 0 40 lara bile razıyım inan
Amh çok önemli bir konu değil güvenilirliği de tartışılır. Evet ayno hastanede tedaviye hazırlık aşamasında 3 ayda regl sonrası verdiğim amhlardı onlar ve takviyelerle sağlıklı yaşamla arttı.

0,34 ile hamile kaldım. 25. Haftamdayım. Prensesimiz olacak.
Tüp bebeğe başlayacağımız ay hamile kalmıştım. Hsg çekilmedim, sis çekildim halk adiyla sulu ultrason. Sigarayi biraktim. Propolis, arı sütü, keçiboynuzu, selenyum, omega, dvit, demir, çinko, koenzim kullandım. Eşim de kullandı. Ahrıca bu esnada tsh biraz yuksek çıkmıştı. Düşük doz levotiron da başlamıştık. Ciddi bir hormonal problemim yoktu. Ultrasonda 2 yumurtam gözüküyordu.
O.34 Ken antral folikul sayısı mi 2 yani küçük filan hiç yokmuydu. Yumurta sayımında

O.34 Ken antral folikul sayısı mi 2 yani küçük filan hiç yokmuydu. Yumurta sayımında
Onlar hakkında birşey söylemediler. Şuan daha yeni baktırdım. Solda 1 gelişmiş 3 de küçük yumurta vardı. Sağ yumurtalığım güdüktü gebelik öncesi hiç gözükmüyordu şuanda da onda 1 küçük yumurta görülüyor. Çok takılmıyorum açıkçası buna yumurta varsa umut var bence.

Onlar hakkında birşey söylemediler. Şuan daha yeni baktırdım. Solda 1 gelişmiş 3 de küçük yumurta vardı. Sağ yumurtalığım güdüktü gebelik öncesi hiç gözükmüyordu şuanda da onda 1 küçük yumurta görülüyor. Çok takılmıyorum açıkçası buna yumurta varsa umut var bence.
Çok haklısın canim

Ya bende de pcos var amh 1.55 referans aralığında gözüküyorum sonuçlarda ama burda kafamı çok karıştırdılar düşük şöyle böyle diye sizce de düşük mü
Pcos olarak düşük gözüküyor başka doktorda muane olun tek bir yerde muane olmayın başka doktorlarda gozukun evlenmeden önce sürekli muane olurdum hiç bir sıkıntı yok evlendim 6 ay sonra yumurtam bitmek uzereymis

Ya bende de pcos var amh 1.55 referans aralığında gözüküyorum sonuçlarda ama burda kafamı çok karıştırdılar düşük şöyle böyle diye sizce de düşük mü
1.55 pcos olmaz cnm eğer yaşın gençse yani 30 yaş altındaysa bu değere düşük yumurta rezervi erken menopoz teşhisi koyuyorlar ama yaşın 35 ve üstü ise normal bi değer pcos değilsin yani pcosta 4 ve üzeri çıkıyor genelde

Pcos olarak düşük gözüküyor başka doktorda muane olun tek bir yerde muane olmayın başka doktorlarda gozukun evlenmeden önce sürekli muane olurdum hiç bir sıkıntı yok evlendim 6 ay sonra yumurtam bitmek uzereymis
Ebru ablayla görüştüm bir gebenin günlüğü sonuçlarımı attım ebru abla sende bu sonuçlarla pcos yok pco var dedi sadece ultrasonda fazla yumurta gözüküyor sonuçların çok iyi tsh biraz yüksek onun içinde dahiliyeden hemen ilaç al önüne geçilmeyecek bişey değil dedi

Ebru ablayla görüştüm bir gebenin günlüğü sonuçlarımı attım ebru abla sende bu sonuçlarla pcos yok pco var dedi sadece ultrasonda fazla yumurta gözüküyor sonuçların çok iyi tsh biraz yüksek onun içinde dahiliyeden hemen ilaç al önüne geçilmeyecek bişey değil dedi
Aynen normal yolla gebe kalabilirsin gayet güzel sonucun vitamin al sağlıklı beslen ♥️

1.55 pcos olmaz cnm eğer yaşın gençse yani 30 yaş altındaysa bu değere düşük yumurta rezervi erken menopoz teşhisi koyuyorlar ama yaşın 35 ve üstü ise normal bi değer pcos değilsin yani pcosta 4 ve üzeri çıkıyor genelde
Her pcos öyle değil bazı pcoslarda az yumurta ile pcos görünümü olabiliyor en ağır tablolu pcos bir tanıdığımın amh ı 0,6 yfı

Her pcos öyle değil bazı pcoslarda az yumurta ile pcos görünümü olabiliyor en ağır tablolu pcos bir tanıdığımın amh ı 0,6 yfı
Benim yumurta foliküllerim ve över rezervimin iyi olduğu söylenmişti

Back