- Konu Sahibi mariaaapuderr
4 yumurta saydı amh 0.02 çıktı. Ben de anlamadım çok üzüldüm. Siz hangi süreçtesiniz? Başladınız mı çalışmaya tedaviyeBenimde iki yumurta vardı ultrasonda toplam . 004 çıktı amh. Cok üzüldüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 yumurta saydı amh 0.02 çıktı. Ben de anlamadım çok üzüldüm. Siz hangi süreçtesiniz? Başladınız mı çalışmaya tedaviyeBenimde iki yumurta vardı ultrasonda toplam . 004 çıktı amh. Cok üzüldüm
Başlamadım ben bı daha baktiracagim. Adet oluyor musunuz4 yumurta saydı amh 0.02 çıktı. Ben de anlamadım çok üzüldüm. Siz hangi süreçtesiniz? Başladınız mı çalışmaya tedaviye
Ben adet oluyorum. Son iki aydır düzensizdim. Zaten çocuk düşünüyorduk bir senedir baktık olmuyor. Doktora gittik. Eşimin sperm sayısı ve hareketi kötü çıktı. Üstüne ben muayene oldum benim de amh böyle çıktı. Anlamadım hiç bir şey. Açıkçası beklemiyordum da. Reglim hep düzenli idi son iki aya kadar yani. Akşam yatarken afedersiniz pedimi koyardım. Sabaha adet olurdum. O kadar bilirdim kendimi. Meğer ne haldeymisim. Şaşırdım. Tüp bebeğe başlayacağım bu ay.Başlamadım ben bı daha baktiracagim. Adet oluyor musunuz
Bende aynıyım su gün adet olacağım derdim o gün olurdum. Nasıl oldu bilmiyorum kaç yaşındasınBen adet oluyorum. Son iki aydır düzensizdim. Zaten çocuk düşünüyorduk bir senedir baktık olmuyor. Doktora gittik. Eşimin sperm sayısı ve hareketi kötü çıktı. Üstüne ben muayene oldum benim de amh böyle çıktı. Anlamadım hiç bir şey. Açıkçası beklemiyordum da. Reglim hep düzenli idi son iki aya kadar yani. Akşam yatarken afedersiniz pedimi koyardım. Sabaha adet olurdum. O kadar bilirdim kendimi. Meğer ne haldeymisim. Şaşırdım. Tüp bebeğe başlayacağım bu ay.
Bu ay 33 e gireceğimBende aynıyım su gün adet olacağım derdim o gün olurdum. Nasıl oldu bilmiyorum kaç yaşındasın
Bende 33 yaşındayım amh 0.28 çıktı benimde bende bu ay histereskopi olup tüp bebeğe gecicem regl olmayı bekliyorum reglim düzenli ama önceden bekarken 5 gün olduğum regl düşük yaşadım 3 aylik bebek ondan sonra 3 güne indi reglBu ay 33 e gireceğim
Ben de hsg çekildim. Başlayacağım bu ay uygun gözükürseBende 33 yaşındayım amh 0.28 çıktı benimde bende bu ay histereskopi olup tüp bebeğe gecicem regl olmayı bekliyorum reglim düzenli ama önceden bekarken 5 gün olduğum regl düşük yaşadım 3 aylik bebek ondan sonra 3 güne indi regl
Hsg bende gittim çekildim doktor bana histereskopi den sonra demişti hsg çekimi önce de olur dedi ben önce de çekildim.sonradw çekilirim dedim gittim çekildim echomar da Cevat bayrak da ama ameliyat ve tedavim devlet hastanesi olcak özeller de güç dayanmıyor kaç doktor gezdimBen de hsg çekildim. Başlayacağım bu ay uygun gözükürse
Histereskopj herkesten isteniyor mu? Aradaki fark ne rahim filmi ileHsg bende gittim çekildim doktor bana histereskopi den sonra demişti hsg çekimi önce de olur dedi ben önce de çekildim.sonradw çekilirim dedim gittim çekildim echomar da Cevat bayrak da ama ameliyat ve tedavim devlet hastanesi olcak özeller de güç dayanmıyor kaç doktor gezdim
Rahim filmi direk çekim oluyor ve şansı gebelik artırır ve rahimde polip vs var ise yapisiklik tüp kapalı gibi durumlar var ise onu yorumlar histereskopi de polip alma rahim genisletme gibi operasyonlarin yapıldığı bir ameliyat ama 15 20 dk süren bir ameliyatHistereskopj herkesten isteniyor mu? Aradaki fark ne rahim filmi ile
Merhaba ben 33 yaşındayım amh 0.28 benimde 7 aylık evliyim bende düşük bebek de arada oldu benim bende düşük sonrası araştırmalar vs yapılır Ken amh düşüklüğü öğrendim ama amh FSH ile de alakalı FSH yüksekliği menepoz başlangıcı diyorlar ama benim gittiğim bir doktor bana dedi evet tüp bebek yapmak gerek ama sen kendiliğinden de hamile kaldım dedi böyle de durumun var dedid biz yumurta dondurma yapalım sen kendiliğinden bir 3 .5 ay dene olmazsa tüp bebek yaparız uygularız dondurulmuş embriyo dediler sürecin içinde böylece kaldım bende şuan bir ameliyat olcam histereskopi sonrası tüp bebek yumurtalar toplatcam sonra kendiliğinden olurmu deniycem 3 ay baktım olmuyor kenardan yumurta transfer yapcamMerhaba arkadaşlar
26 yaşımdayım ve nişanlıyım. 8ay sonra evlenicem. Regllerim çok düzenli fakat evlenmeden bi jinekolog muayenesi olayım diye hastaneye gittim. Hormon testi sonuçlarım çok iyi geldi fakat doktor fshın biraz yüksek takip edelim deyince benim içime bi kurt düştü. Sonra birkaç ay sonra tekrar hormon testi verdim. Sonuçlarım şöyle:
Fsh:10.70
E2:45
Prolaktin:21
Lh:2.32
Tsh:1.40
Amh:0.91
Amh testimin çok düşük olduğunu ve hemen tüp bebek için yumurta dondurmam gerektiğini bekar olduğum içinde karından girerek bi ameliyat olmam gerektiğini falan söyledi. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Evet ailemde erken menapoz var 41-42 yaşında annem menapoza girdi. Ama ben daha 26 yaşındayım ne rezervin azalması ne menapoz. Şok oldum. Ne yapıcam bilmiyorum. Nişanlımla konuştum birkaç ay sonra tekrar test vereceğim. Ne değişir bilmiyorum ve şuanda yumurta dondurma gibi büyük maaliyetli ve çok yorucu bi süreci de kaldırabileceğimi sanmıyorum. Buraya yazıp dertleşmek istedim. Şimdiden teşekkür ederim
Ultrasonda folukul sayınız kaç çıkıyor acabaMerhaba ben 33 yaşındayım amh 0.28 benimde 7 aylık evliyim bende düşük bebek de arada oldu benim bende düşük sonrası araştırmalar vs yapılır Ken amh düşüklüğü öğrendim ama amh FSH ile de alakalı FSH yüksekliği menepoz başlangıcı diyorlar ama benim gittiğim bir doktor bana dedi evet tüp bebek yapmak gerek ama sen kendiliğinden de hamile kaldım dedi böyle de durumun var dedid biz yumurta dondurma yapalım sen kendiliğinden bir 3 .5 ay dene olmazsa tüp bebek yaparız uygularız dondurulmuş embriyo dediler sürecin içinde böylece kaldım bende şuan bir ameliyat olcam histereskopi sonrası tüp bebek yumurtalar toplatcam sonra kendiliğinden olurmu deniycem 3 ay baktım olmuyor kenardan yumurta transfer yapcam
2 tane 3 tane çıkıyor ilaçsız ama tüp bebek ilaçları ile çoğalır bu durumUltrasonda folukul sayınız kaç çıkıyor acaba
Ne kadar motive edici bir mesaj teşekkür ederimMerhaba ben 33 yaşındayım amh 0.28 benimde 7 aylık evliyim bende düşük bebek de arada oldu benim bende düşük sonrası araştırmalar vs yapılır Ken amh düşüklüğü öğrendim ama amh FSH ile de alakalı FSH yüksekliği menepoz başlangıcı diyorlar ama benim gittiğim bir doktor bana dedi evet tüp bebek yapmak gerek ama sen kendiliğinden de hamile kaldım dedi böyle de durumun var dedid biz yumurta dondurma yapalım sen kendiliğinden bir 3 .5 ay dene olmazsa tüp bebek yaparız uygularız dondurulmuş embriyo dediler sürecin içinde böylece kaldım bende şuan bir ameliyat olcam histereskopi sonrası tüp bebek yumurtalar toplatcam sonra kendiliğinden olurmu deniycem 3 ay baktım olmuyor kenardan yumurta transfer yapcam
Arkadaşım 0,40 amh ile hamile kaldı doğal yollarla. Bence çok umutsuz olma. İyice araştır.Merhaba arkadaşlar
26 yaşımdayım ve nişanlıyım. 8ay sonra evlenicem. Regllerim çok düzenli fakat evlenmeden bi jinekolog muayenesi olayım diye hastaneye gittim. Hormon testi sonuçlarım çok iyi geldi fakat doktor fshın biraz yüksek takip edelim deyince benim içime bi kurt düştü. Sonra birkaç ay sonra tekrar hormon testi verdim. Sonuçlarım şöyle:
Fsh:10.70
E2:45
Prolaktin:21
Lh:2.32
Tsh:1.40
Amh:0.91
Amh testimin çok düşük olduğunu ve hemen tüp bebek için yumurta dondurmam gerektiğini bekar olduğum içinde karından girerek bi ameliyat olmam gerektiğini falan söyledi. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Evet ailemde erken menapoz var 41-42 yaşında annem menapoza girdi. Ama ben daha 26 yaşındayım ne rezervin azalması ne menapoz. Şok oldum. Ne yapıcam bilmiyorum. Nişanlımla konuştum birkaç ay sonra tekrar test vereceğim. Ne değişir bilmiyorum ve şuanda yumurta dondurma gibi büyük maaliyetli ve çok yorucu bi süreci de kaldırabileceğimi sanmıyorum. Buraya yazıp dertleşmek istedim. Şimdiden teşekkür ederim
Umutsuz değilim zaten evlenmeyi bekliyorum evlenince deneyeceğiz. Ama buradaki bu umutsuz mesajlar işte erken menopoz yok ben bunları yaşadım yok çok sıkıntılı falan gibi mesajlar ister istemez insanın canını sıkıyor.Arkadaşım 0,40 amh ile hamile kaldı doğal yollarla. Bence çok umutsuz olma. İyice araştır.
Umut hep var içini sıkma boşuna bizde öyleyiz akışına bırak herşey olacağına varır evlenince korunmadan çocuk yapma dene onceNe kadar motive edici bir mesaj teşekkür ederim