• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh düşüklüğü ve tüp bebek

Teşekkür ederim güzel mesajınız için. Bende Allaha teslim ettim kendimi düşünmemeye çalışıyorum bi evleneyim nasip kısmetse bakalım hayat ne gösterecek. Sizin adınıza da çok sevindim Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤲🏻 kaç yaşındasınız peki şuan? Doğum yapmak regl düzenini de düzeltiyormuş doğru mu?
Allah razı olsun canım 🥰 amin inşallah. Benim adetim çok düzenlidir. Hala da öyle. Şuan 34 yaşındayım. İkinciyi bile istiyorum şimdiden bakalım hayırlısı 😂

Amh testi değil de ultrasonda sayılan yumurta sayısı çok daha önemli. Daha yaşın çok genç evlendikten sonra denersin bir kaç sene olmazsa tüp bebek yaparsın.
bu ne acele doktorun yangından mal kaçırır gibi zaten evlenceksin ne gerek var karından girecek yumurta toplicak dondurcak onlar embriyo olacak mı bakalım garantisi yok.
Benim yaşım 36 amh 4 senede 0,85 den 0,28 lere kadar düştü ama ultrasonda görülen yumurta sayısı 5 adeti geçmedi en az 2-3 tane görülüyordu.
Yani en fazla 5 adet miydi. Benim iki yada üç tane görülüyor 004 çıktı inşallah yanlıştır diye dua ediyorum

Yani en fazla 5 adet miydi. Benim iki yada üç tane görülüyor 004 çıktı inşallah yanlıştır diye dua ediyorum
Evet max 5 ama elde var 0 embryo. Senin amh değerin çok düşük görülen sayı ile benim değerime yakın olması gerekir ama değerin önrmi yok bence önemli olan 1 adet bile olsa kaliteli olması

Evet max 5 ama elde var 0 embryo. Senin amh değerin çok düşük görülen sayı ile benim değerime yakın olması gerekir ama değerin önrmi yok bence önemli olan 1 adet bile olsa kaliteli olması
Çok haklısın Allah'ım hepimize nasip etsin inşallah

Teşekkür ederim güzel mesajınız için. Bende Allaha teslim ettim kendimi düşünmemeye çalışıyorum bi evleneyim nasip kısmetse bakalım hayat ne gösterecek. Sizin adınıza da çok sevindim Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤲🏻 kaç yaşındasınız peki şuan? Doğum yapmak regl düzenini de düzeltiyormuş doğru mu?
Merhaba bekarsınız ve yumurta dondurma mı yaptırıyorsunuz siz

Merhaba ben 33 yaşındayım amh 0.28 benimde 7 aylık evliyim bende düşük bebek de arada oldu benim bende düşük sonrası araştırmalar vs yapılır Ken amh düşüklüğü öğrendim ama amh FSH ile de alakalı FSH yüksekliği menepoz başlangıcı diyorlar ama benim gittiğim bir doktor bana dedi evet tüp bebek yapmak gerek ama sen kendiliğinden de hamile kaldım dedi böyle de durumun var dedid biz yumurta dondurma yapalım sen kendiliğinden bir 3 .5 ay dene olmazsa tüp bebek yaparız uygularız dondurulmuş embriyo dediler sürecin içinde böylece kaldım bende şuan bir ameliyat olcam histereskopi sonrası tüp bebek yumurtalar toplatcam sonra kendiliğinden olurmu deniycem 3 ay baktım olmuyor kenardan yumurta transfer yapcam
Nerede tedavi olacaksınız acaba hangi şehirde ve doktor ?bu amh değeriyle aslında doğal gebe kalırsınız bence ama yine de doktorunuz dediği çok mantıklı önce topların sonra doğal akışta deneyin bi kaç ay sonrasında gebe kalkınmazsa transfer bayağı mantıklı eğer kalırsanız da kardeş için dönmüş embriyoları kullanırsınız. Kaç yumurta gözüküyor acaba bu sayı ile

Nerede tedavi olacaksınız acaba hangi şehirde ve doktor ?bu amh değeriyle aslında doğal gebe kalırsınız bence ama yine de doktorunuz dediği çok mantıklı önce topların sonra doğal akışta deneyin bi kaç ay sonrasında gebe kalkınmazsa transfer bayağı mantıklı eğer kalırsanız da kardeş için dönmüş embriyoları kullanırsınız. Kaç yumurta gözüküyor acaba bu sayı ile
Merhabalae 0.28 ile 2 yumurta gördüler haftaya histereskopi olcam bu Şubat' ayında önümüz ay yumurta toplanacak aksilik olmazsa

Merhabalae 0.28 ile 2 yumurta gördüler haftaya histereskopi olcam bu Şubat' ayında önümüz ay yumurta toplanacak aksilik olmazsa
Inşallah hangi sehirdesiniz? Benimde amh 003 ekim ayında 2 yumurta vardı iğnelerle büyümedi tedavim iptal oldu ve doktor 2 ay ara verelim dedi bu ay fsh çok yükseldi ilaçla adet oldum ve hiç yumurta göremediler. Geçen ay da 1 tane gözüküyordu bilmiyorum ne yapıcaz. Marttan beri gidiyorum başıma gelmedik kalmadı hiç yumurta toplamaya giremedim martta ve nisanda 4 taneydi sonraları 1-2 tane oldu hep bu ayda hiç yok denildi inşallah hala şansım vardır benimde

Inşallah hangi sehirdesiniz? Benimde amh 003 ekim ayında 2 yumurta vardı iğnelerle büyümedi tedavim iptal oldu ve doktor 2 ay ara verelim dedi bu ay fsh çok yükseldi ilaçla adet oldum ve hiç yumurta göremediler. Geçen ay da 1 tane gözüküyordu bilmiyorum ne yapıcaz. Marttan beri gidiyorum başıma gelmedik kalmadı hiç yumurta toplamaya giremedim martta ve nisanda 4 taneydi sonraları 1-2 tane oldu hep bu ayda hiç yok denildi inşallah hala şansım vardır benimde
İnşallah şansım artsın Allah aratmadan evlat sahibi olmayı mübarek aylarda nasip etsin hepimize sana da inşallah ben İstanbul da sen peki nerdesinn tedavi nerde oluyorsun ben çok özel kurum gezdim döndüm dolaştım herşey maddi ve yumurta havuzu vs gerektiği için maddiyat 100 200 ile işin içinden çıkılmadigi için devlette karar verdim Zeynep Kamil hastanesi de olcam

Bu arada yaş kaç sizin amh bir an da mı düştü sizin daha önceden amh değeriniz biliyormuydunuz ben mesela bilmiyordum hatta bu sağlık çalışanı olarak amh bugüne kadar nedir neden bakılır bilmiyordum calisitim.hastanaler genelde estetik ve genel cerrahi ortapedi üzerine idi hiç kadın doğum da işim olmadı 33 yaşındayım 7 aylık evliyim ve bir çocuk düşürdüm 3 aylık evlendim hamile kaldım.kendiliginden sonra araştırmalar girdim mucize hamile kalmışım onu da erken doğum oldu 3 ay 10 günlük kaybettim sonra araştırmalar olunca amh düşük çıktı polip 1.5 cm çıktı adenamiyozis 6 cm çıktı şimdi histereskopi ile polip alacaklar ne olur ne olmaz acil menepoz girmeden yumurtalar toplanacak işte havuz oluşturulacak süreçler çok uzun. Bir anda işten çıktım hayatım herşeyim değişti kafam çok karışık çok kötü durumda bende

İnşallah şansım artsın Allah aratmadan evlat sahibi olmayı mübarek aylarda nasip etsin hepimize sana da inşallah ben İstanbul da sen peki nerdesinn tedavi nerde oluyorsun ben çok özel kurum gezdim döndüm dolaştım herşey maddi ve yumurta havuzu vs gerektiği için maddiyat 100 200 ile işin içinden çıkılmadigi için devlette karar verdim Zeynep Kamil hastanesi de olcam

Inşallah hayırlı haberlerini alırız cnm çokta sevinirim gerçekten gebe kalırsan düşük rezervle hamile kalanlara daha bi seviniyorum durumumuzdan ötürü. Ben ankaradayım cnm 1 senedir memoriale gidiyordum hiç yumurtamı toplayamadılar hep bi olumsuzluk yaşadık en son 2 ay ara verdi doktor bende nova art ahmet hocaya gittim 2 keredir muayene oluyorum ilgiisjden memnunum olursa bakalım nasip yumurta durumuna bağlı bu ay hci yoktu fsh tavan yapmış düşmesi lazım düşerse belki tekrar görünür yumurtam

Inşallah hayırlı haberlerini alırız cnm çokta sevinirim gerçekten gebe kalırsan düşük rezervle hamile kalanlara daha bi seviniyorum durumumuzdan ötürü. Ben ankaradayım cnm 1 senedir memoriale gidiyordum hiç yumurtamı toplayamadılar hep bi olumsuzluk yaşadık en son 2 ay ara verdi doktor bende nova art ahmet hocaya gittim 2 keredir muayene oluyorum ilgiisjden memnunum olursa bakalım nasip yumurta durumuna bağlı bu ay hci yoktu fsh tavan yapmış düşmesi lazım düşerse belki tekrar görünür yumurtam
İnşallah allahim izniyle görünecektir muhakak her sabah aç karnına ve gece yatmadan kabak çekirdeği ve havuç suyu tüket muhakak çok faydalı ve bol bol brokoli ıspanak ye yoğurtlu

İnşallah allahim izniyle görünecektir muhakak her sabah aç karnına ve gece yatmadan kabak çekirdeği ve havuç suyu tüket muhakak çok faydalı ve bol bol brokoli ıspanak ye yoğurtlu
Çok teşekkür ederim cnm beslenmeye çok dikkat ediyorum havuç suyu içmiyordum onu da ekleyim çok saol

Arkadaşlar selam
Benim ilk tüp bebek denemem olacak hiç bi sorunum yok amh değerim gayet iyi ama 3 yıldır deniyoruz olmuyor 2 embriyo transferi yaptırmayı düşünüyorum ama doktorum hayır 1 embriyo yapsak daha iyi ılur kafam çok karışık yardımcı olurmusunuz lütfen

Back