• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh düşüklüğü ve tüp bebek

Teşekkür ederim güzel mesajınız için. Bende Allaha teslim ettim kendimi düşünmemeye çalışıyorum bi evleneyim nasip kısmetse bakalım hayat ne gösterecek. Sizin adınıza da çok sevindim Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤲🏻 kaç yaşındasınız peki şuan? Doğum yapmak regl düzenini de düzeltiyormuş doğru mu?
Allah razı olsun canım 🥰 amin inşallah. Benim adetim çok düzenlidir. Hala da öyle. Şuan 34 yaşındayım. İkinciyi bile istiyorum şimdiden bakalım hayırlısı 😂

Amh testi değil de ultrasonda sayılan yumurta sayısı çok daha önemli. Daha yaşın çok genç evlendikten sonra denersin bir kaç sene olmazsa tüp bebek yaparsın.
bu ne acele doktorun yangından mal kaçırır gibi zaten evlenceksin ne gerek var karından girecek yumurta toplicak dondurcak onlar embriyo olacak mı bakalım garantisi yok.
Benim yaşım 36 amh 4 senede 0,85 den 0,28 lere kadar düştü ama ultrasonda görülen yumurta sayısı 5 adeti geçmedi en az 2-3 tane görülüyordu.
Yani en fazla 5 adet miydi. Benim iki yada üç tane görülüyor 004 çıktı inşallah yanlıştır diye dua ediyorum

Back