- 21 Mayıs 2022
- 2.243
- 727
- 38
- 27
- Konu Sahibi BirMucizeOlsunb
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşım bu sonuçlar bende olsa göbek atardım sanırım sonucun kötü degilki anladığım kadarıyla bebek istiyosun bu sonucun kat kat kat olumsuzuyla kendiliğinden hamile kaldım stres yapma ağlamaya gerek yok inanGeçen aya nazaran e2 56 filandi artmış LH artmis tsh düşmüş ne yapicam ben
Ya gerçekten mi suan o kadar kötüyüm ki inan ağlayarak yaziyorum bu yorumu gecen aydan bu yana artmis bazi şeyler anlamadim bende 18 inde gidicem hastaneye sonra rahim filmi icin gun vereceklerArkadaşım bu sonuçlar bende olsa göbek atardım sanırım sonucun kötü degilki anladığım kadarıyla bebek istiyosun bu sonucun kat kat kat olumsuzuyla kendiliğinden hamile kaldım stres yapma ağlamaya gerek yok inan
Ya insallah öyle olurHormonlar her ay değişir bu kadar dert etmeyin zaten stres yaptıkça normalin dışına çıkar değerler.
Diğerlerinden pek anlamıyorum da amh 1 in altında olmadıkça sıkıntı yok diye biliyorum
bacım bi sakin ol 0.01 amh ile biz ölelim o zamanGeçen aya nazaran e2 56 filandi artmış LH artmis tsh düşmüş ne yapicam ben
Ben bilmiyorum ki amh 1,42 yle baska bi doktor bana cocuk sahibi olman zor aşılama belki olmaz direkt tüp bebek dedi simdi de böyle düşük görünce çok üzüldüm yasiniz kacti sizin acababacım bi sakin ol 0.01 amh ile biz ölelim o zaman
değerin kötü değil labaratuvar farkı olabilir
değilse de hormonlar ay içinde sürekli değişiyo e2 ve lh de
tsh düşük olması gerekmiyor mu zaten
Stres çok etkiliyo korkma değerlerin sandığın kadar kötü değil ,zamanında çok ağlamış zirlamis biri olarak söylüyorum . Bu degerelere sahip olmak isteyen o kadar kadın var ki . Bana inan kat kat kat olumsuzuyla kendiliğinden hamile kaldım .Bence en önemli etken stres , imkanın varsa iyi bir doktora git Allah'ın izniyle rahim filminde de bişey cikmadiysa hamile kalabilirsin .Ya gerçekten mi suan o kadar kötüyüm ki inan ağlayarak yaziyorum bu yorumu gecen aydan bu yana artmis bazi şeyler anlamadim bende 18 inde gidicem hastaneye sonra rahim filmi icin gun verecekler
Bu ay 5 gun gecikti adetim ilk gun acik kirmizimsi leke geldi akinti gibi 2. Gun kahverengi geldi sonra bi daha gelmedi peçete ye silince kahverengimsi bi renk geliyo hep
Ay Allah razi olsun ferahladim bi parca, bakalm daha filmi cektirmedim , siz cektirmis miydiniz nasil hamile kaldiniz acabaStres çok etkiliyo korkma değerlerin sandığın kadar kötü değil ,zamanında çok ağlamış zirlamis biri olarak söylüyorum . Bu degerelere sahip olmak isteyen o kadar kadın var ki . Bana inan kat kat kat olumsuzuyla kendiliğinden hamile kaldım .Bence en önemli etken stres , imkanın varsa iyi bir doktora git Allah'ın izniyle rahim filminde de bişey cikmadiysa hamile kalabilirsin .
ağzını ortasına bi tane geçir öyle diyen doktorun ve oraya bi daha adım atmaBen bilmiyorum ki amh 1,42 yle baska bi doktor bana cocuk sahibi olman zor aşılama belki olmaz direkt tüp bebek dedi simdi de böyle düşük görünce çok üzüldüm yasiniz kacti sizin acaba
Ne bileyim ilk defa gitmistim hastaneye basimdan kaynar sular bosaldi oyle deyince 25 yasindayim bende 1 yillik evliyim 1 yildir korunmadik hicağzını ortasına bi tane geçir öyle diyen doktorun ve oraya bi daha adım atma
yaşım 32
kaç senedir deniyosun
ben amh öğrenmeden önce 2 kere öğrendikten sonra 3 kere hamile kaldım ama gebeliklerim ilerlemedi
sen kaç aydır deniyosun
Ferahla zaten arkadaşım gerçekten degerlerin kötü değil ,iyi bir doktorla çözülebilir , benim denemediğim halt kalmadı inan artık umudum falan yoktu tüp bebek yaptiracaktim artık nasıl oldu anlamadim pat hamile kaldim doktor erken menopoz demişti imkansızdı o kadar söyleyim. Gerçekten stres çok etkiliyo .36 yaşında doğurdum .Ay Allah razi olsun ferahladim bi parca, bakalm daha filmi cektirmedim , siz cektirmis miydiniz nasil hamile kaldiniz acaba
o zman başka bi dr git ona göre bi yola başlarsın yumurta takibi dene olmadı aşılama olmadı tüpNe bileyim ilk defa gitmistim hastaneye basimdan kaynar sular bosaldi oyle deyince 25 yasindayim bende 1 yillik evliyim 1 yildir korunmadik hic
Aaa Allah anali babalı büyütsün, zaten öyle veriyor hep rabbim umut bitince ferahlatiyorFerahla zaten arkadaşım gerçekten degerlerin kötü değil ,iyi bir doktorla çözülebilir , benim denemediğim halt kalmadı inan artık umudum falan yoktu tüp bebek yaptiracaktim artık nasıl oldu anlamadim pat hamile kaldim doktor erken menopoz demişti imkansızdı o kadar söyleyim. Gerçekten stres çok etkiliyo .36 yaşında doğurdum .
sizin değeriniz kaçtı kiFerahla zaten arkadaşım gerçekten degerlerin kötü değil ,iyi bir doktorla çözülebilir , benim denemediğim halt kalmadı inan artık umudum falan yoktu tüp bebek yaptiracaktim artık nasıl oldu anlamadim pat hamile kaldim doktor erken menopoz demişti imkansızdı o kadar söyleyim. Gerçekten stres çok etkiliyo .36 yaşında doğurdum .
Yok ilk doktorumu salladım ona gitmiyorum, önerilen bi dogum hastanesine randevu aldim dun kan verdim e nabizdan sonuclarima baktim 18 inde hastaneye gidicem sonuc icin hsg isteyeceklermis ama ne zaman ve nasil olur bilemiyorum onudao zman başka bi dr git ona göre bi yola başlarsın yumurta takibi dene olmadı aşılama olmadı tüp
Ya Allah anali babali büyütsün inşallah0,64 amh ölçükdükten sonra 2. Tüp tedaviye hazırlanırken hamile kaldım
Aynen hsg çektir en azından tüplerinde veya rahminde bi sorun olup olmadığı belli olur ona göre de yönlendirir inşallah iyi bi dr a denk gelirsinYok ilk doktorumu salladım ona gitmiyorum, önerilen bi dogum hastanesine randevu aldim dun kan verdim e nabizdan sonuclarima baktim 18 inde hastaneye gidicem sonuc icin hsg isteyeceklermis ama ne zaman ve nasil olur bilemiyorum onuda