Allah aşkına bir şeyler söyleyin.

Boyle bilgiler kisiye ozel bilgilerdir. Eger kurumlarda arkadasin tanidik bildik birileri yoksa ogrenemezsin. Kimse vermez bu bilgileri.

Valla sen bilirsin. Aliskanlik olmus artik biaeyler durter yine ararsin,ya da o arar. Bi sekilde devam eder. Bunun sonu yok. Diyelim ki evli degil ve sozlusuyle evlendi. Evlenince de arkadasca gorusme adi altinda teklifler sunulur. Sadece arkadas olarak gorusulur guya...

Cok buyuk yanlis... Bu yanlisa dusme. Acilen bitir hatta numarani degistir.

Ben o kiza uzuldum. Bunu duyar duymaz adama iyi bir ders verip agzina geleni sayacagina hala akil istiyosun arkadasim kusura bakma yani... Boyle biaeyi buraya yazip fikir almana bile gerek yok. Yapacagin sey cook acik.

Bilmiyorum ki. Nasıl öğrenebilirim bilmiyorum. Ama öğrenmeliyim. Numaramı değiştirmem. Konuşmayız zaten. Evli olsa asla görüşmem. Şu anda bile hataydı yaptığım. Kıza da çok üzülüyorum. Ama ilk başta anlattığında ona o kadar acımıştım ki. Çok çaresiz gibiydi. Kendimi düşünmemiştim bile. Ondan dolayı ona hiçbir zaman kızamadım. Sonra bana bambaşka şeyler söyledi. Ben anlamadım bu işten bir şey.

Ne zor bir durum o kız için :-[ Benim başıma gelse dünyayı yikardim herhalde .Ve sizde vazgeçin lütfen hem gururunuz hem hemcinsinizin iyiliği için Benim:KK43:(

Yahu kaç yasindasin gözünü seveyim, hiç gormedigin tanimadigin etmedigin adamla ne seviyorumu ? Öyle biri gerçekte hic olmayabilir farkindasin degil mi ? Hayır adamın söyledikleri de komedi, resmen dalga geçmiş.

21. Tabi ki olmayabilir ama hiç düşünemedim o zaman. Ben çok mu salağım? Nasıl anlamadım.

mantıklı kararlar sağlam adım atmana neden olur bu yüzden şu an söylediklerinin dışına çıkma inan bana çok iyi çok temiz insanlarda var hayatını mahvetme!
Bana neden denk gelmiyor o zaman? Konuşmayacağım. Her şeyi geçtim ben de insanım. Karşılığı yoksa bir şeyin, üstelemenin alemi de yok.

21. Tabi ki olmayabilir ama hiç düşünemedim o zaman. Ben çok mu salağım? Nasıl anlamadım.
Estağfurullah, safsin biraz o kadar. Yaşın da küçük sayılır. Bu sana ders olsun, gozunle gördüğüne bile iyice sorgulamadan inanma. Bu meseleyi de kapat bence artık, üzerine düşünüp durma.

beklemen gerekiyor rabbim zaten doğru olanı karşına çıkaracaktır... umarım kararlılığın devam eder... değmeyen bir insan için kendini yıpratma:KK12: rabbim bahtını yolunu açık etsin:KK39:

Tüm yorumları okumadım. Soruldu mu bilmiyorum ama bu çook sevdiğin ve seni seven sözlü kişiyi hiç gördün mü? Buluştumuz mu? Göz göze geldiniz mi? Yoksa o büyük sevgi sadece yazışmayla mı oldu?

Onu seviyorum senide seviyorummusss.
Facebook adresini ver biraz bendende yuz bulsun benide sever.
Hatta Kk olarak topluca hepimizide sever.
:KK50::KK50:

hiç üşenmeden bütün yorumları okudum herkes ne güzel söylemiş fakat neden ısrarla kabullenemiyorsun arkadaşım ben onu anlamadım ona yakıştıramıyorum çok masum geldi diyorsun da burada her gün onlarca konu açılıyor milletin başına neler geliyor sence biz nasıl hata yapıyoruz yakıştıramıyorum dediğimiz için zaten kimse gelip karşına bak ben sözlüyum ama seni de idare edeceğim işine gelirse demez ya öncelikle bunu anla sözlü olduğunu sonradan söylemek ne demek hele senin yakıştıramıyorum demen yalan parayla değil yemin hiçbir şekilde inandırıcı değil her yemini doğru sanmayın her masum görünene inanmayın adam tabi öyle yapacak ki onu bırakmayın diye. Sanal dan aşk ta olmaz sanal da tanışıp aşık olmayla sanaldan aşkı birbirine karıştırmayin ,sanal da tanırsınız bunu gerçek hayata taşırsaniz aşk olur. sadece telefonda Skype ya da başka sosyal medya sitelerinde kimsenin tipine sesine sözlerine aşık olunmaz ya da sevgi duyulmaz ancak boşlukta olduğunuz için bunu sevgi hoşlanma sanıp böyle kandırılirsiniz. ha bana kalırsa da bu adam evli gidin kendinize bence başka uğraş edinin sizin açınızdan iyi olur

İşte diyorum ya masum göründüğü için yakıştıramıyorum ona. Ondan dolayı inanamıyorum. Söylediği her şey o kadar inandırıcıydı ki... 'Gitmeden bir sesini duyayım. Seni seviyorum'. Ben çok mu salakmışım? Çok samimiydi sesi, söyledikleri, yazdıkları. Çok yazık her şeye...

Bence artık onu arayıp sorma sanada yazık sözlüsünede onun şimdi birşeyden haberi yoktur olurda öğrenirse okızın ahını nasıl çekeceksin tamam adam sana ilk sözlü olduğunu söylememiş ama sonradan anlatmış ve onu sevdiğini söylemiş yazık etme kendine bence

Tüm yorumları okumadım. Soruldu mu bilmiyorum ama bu çook sevdiğin ve seni seven sözlü kişiyi hiç gördün mü? Buluştumuz mu? Göz göze geldiniz mi? Yoksa o büyük sevgi sadece yazışmayla mı oldu?

Hayır. Benim okulum dolayısıyla ben hemen görüşemeyeceğimizi ona söyledim. Yani bu muhabbet döndüğünde ben öyle söyledim. Onun dışında tabi ki birbirimizi gördük. Fotoğrafımız da mı hiç yok?

Bence artık onu arayıp sorma sanada yazık sözlüsünede onun şimdi birşeyden haberi yoktur olurda öğrenirse okızın ahını nasıl çekeceksin tamam adam sana ilk sözlü olduğunu söylememiş ama sonradan anlatmış ve onu sevdiğini söylemiş yazık etme kendine bence
O daha kötü ya. Haberi yok ama ben yine günahına girdim. Etmemeliyim farkındayım. Konuşmam artık.

Direkt numarasını vereyim.

Ben napiyim sozlu+sevgilili adami?
3uncumu oluyum istiyosun?
Ne munasebet.

Sen su an soyledigi sozlerden dolayi ayrilamiyosun.
Ama objectif dusun.
Adam 1 +1.
Burda fazlalik olanda sensin.
Farkina var.

Hayır. Benim okulum dolayısıyla ben hemen görüşemeyeceğimizi ona söyledim. Yani bu muhabbet döndüğünde ben öyle söyledim. Onun dışında tabi ki birbirimizi gördük. Fotoğrafımız da mı hiç yok?
Görmekten kastım kanlı canlı görmekti aslında fotoğraf değil. Bakın biz kadınlar fazla duygusalız evet ama yine de tanımadığımız görmediğimiz birine büyük bir sevgi besleyecek kadar saf olmamalıyız bence. Emin olun o kişi de öyle bir sevgi beslemedi size karşı. Artık önünüze bakın, vaktinizi boşuna harcamayın lütfen..

Estağfurullah, safsin biraz o kadar. Yaşın da küçük sayılır. Bu sana ders olsun, gozunle gördüğüne bile iyice sorgulamadan inanma. Bu meseleyi de kapat bence artık, üzerine düşünüp durma.

Bu bana ders olsun. Doğru söylüyorsunuz. Ama onu da bu yaptığından dolayı hiç affetmeyeceğim. Benim de ona bir zararım yoktu. Bunu yapmamalıydı.

Ben napiyim sozlu+sevgilili adami?
3uncumu oluyum istiyosun?
Ne munasebet.

Sen su an soyledigi sozlerden dolayi ayrilamiyosun.
Ama objectif dusun.
Adam 1 +1.
Burda fazlalik olanda sensin.
Farkina var.

Siz takılmışsınız ben de devam ettirdim. Hiç güleceğim yoktu.

Görmekten kastım kanlı canlı görmekti aslında fotoğraf değil. Bakın biz kadınlar fazla duygusalız evet ama yine de tanımadığımız görmediğimiz birine büyük bir sevgi besleyecek kadar saf olmamalıyız bence. Emin olun o kişi de öyle bir sevgi beslemedi size karşı. Artık önünüze bakın, vaktinizi boşuna harcamayın lütfen..

Öyle yapmalıyım. Çok doğru.

Bu bana ders olsun. Doğru söylüyorsunuz. Ama onu da bu yaptığından dolayı hiç affetmeyeceğim. Benim de ona bir zararım yoktu. Bunu yapmamalıydı.
Insanlar kaçırılıp öldürülüyor, onların da katillerine bir zararı yoktu eminim. Kazasız belasız atlattım diye haline sukret ve dedigim gibi artık düşünme, unut gitsin.

X