Boyle bilgiler kisiye ozel bilgilerdir. Eger kurumlarda arkadasin tanidik bildik birileri yoksa ogrenemezsin. Kimse vermez bu bilgileri.
Valla sen bilirsin. Aliskanlik olmus artik biaeyler durter yine ararsin,ya da o arar. Bi sekilde devam eder. Bunun sonu yok. Diyelim ki evli degil ve sozlusuyle evlendi. Evlenince de arkadasca gorusme adi altinda teklifler sunulur. Sadece arkadas olarak gorusulur guya...
Cok buyuk yanlis... Bu yanlisa dusme. Acilen bitir hatta numarani degistir.
Ben o kiza uzuldum. Bunu duyar duymaz adama iyi bir ders verip agzina geleni sayacagina hala akil istiyosun arkadasim kusura bakma yani... Boyle biaeyi buraya yazip fikir almana bile gerek yok. Yapacagin sey cook acik.
Bilmiyorum ki. Nasıl öğrenebilirim bilmiyorum. Ama öğrenmeliyim. Numaramı değiştirmem. Konuşmayız zaten. Evli olsa asla görüşmem. Şu anda bile hataydı yaptığım. Kıza da çok üzülüyorum. Ama ilk başta anlattığında ona o kadar acımıştım ki. Çok çaresiz gibiydi. Kendimi düşünmemiştim bile. Ondan dolayı ona hiçbir zaman kızamadım. Sonra bana bambaşka şeyler söyledi. Ben anlamadım bu işten bir şey.