Allah aşkına bir şeyler söyleyin.

Bana sorulan bir soru göremiyorum inanır mısın be kuzum? Hakaret olarak algıladığın şeyler senin gerçeklerin pardon derdinmiş. Hani insanların yiyecek ekmek su bulamadığı, ülkelerin birbirini katlettiği dünyada senin derdin ikinci kadınlık... İnanır mısın üzülüyorum gerçekten sana ;ironi falan da yok yani. Sen bir kadınsın. Kadın onurun,gururun,asaletin timsalidir ... Sen bunların hepsini ayaklarının altına almışsın. Fevri çıkışım da inan bundan yoksa ne seni tanırım ne de buradan başka bir üyeyi. Belki sen göremiyorsun ama emin ol durumun dışardan bakınca öyle içler acısıki.. Evlenmek üzere olan bir adam seni parmağında kuklaya çevirmiş ve sen her ne kadar konuşmuyorum desende konunun başında hâlâ ümitkar cümleler kurup duruyordun. Hâsılı gerçekten konunu dışarıdan bir gözle değerlendir,emin ol gerçekleri sende göreceksin:KK66:

Dünyada 7 milyar insan var ve 7 milyardan fazla dert. Senin bana vicdan yaptırmaya çalıştığın konulara ben zaten çok üzülüyorum. Ama asla senin gibi kıyaslama da yapmıyorum. O çok farklı bir konu. Bu daha farklı. Benim kimseden ne bir beklentim var ne de ümidim. Diğer yorumlarımı okursan o kişiyle olmayacağı ile ilgili ben de yorum yaptım zaten. Sen direkt işine gelenlere yorum yapıyorsun o ayrı. Neyse. Ben bir şeyimi ayaklar altına almadım. Kim olursa olsun ben seviyorsam da sevmiyorsam da belli ederim. Saklayamam herhangi bir duygumu. İlk başta bana yalanı ile gelen o idi. Ben onun yalansız halini sevdim. Öğrendikten sonra da bir anda dönmek de kolay olmadı. Sen ne konuştuğumuzu bilemezsin bu yüzden de çok aşırı detaylı bir şekilde yorum yapamazsın.

üzülerek bir anımı paylaşmak istiyorum.
aynı hatayı gençlik döneminde ben de yaptım çünkü. gerçi gençlik diyorum ama bundan bi 3 yıl öncesi. fakat insan yinede olgunlaşıyormuş, şuan yaptığımı düşününce ne salakmışım diyorum.

öncelikle benim durumumdaki kişi sözlü değildi, sevgilisi vardı.
ben bunu konuşmaya başlamamızdan 3 ay sonra kendi çabalarımla öğrendim. ona sordum inkar etmedi. kızın sorunları varmış, mutsuzmuş, ayrılırsa çok kötü olurmuş vs. benim ilk tepkim her yerden silmek oldu. ona da okkalı bir hakaret mesajı yazmıştım. fakat daha sonra malum kişi pes etmedi. sürekli aramaya, yalvarmaya, sabretmemi söylemeye devam etti. ben de saf, inandım. tabi durum değişince artık eskisi gibi konuşmuyordum, her fırsatta laf sokuyordum vs. diğer yandan da kızın üzülmesini istemiyordum?! ayrılma diyordum buna. öyle de garibim yani. zamanla durum değişti. bu arada biz görüşüyorduk. benim bulunduğum yere gelip buluşmak için binbir takla atıyordu sürekli ama kızla da ayrılmış değildi. böyle böyle derken durum çok tuhaf bir hal aldı. ben artık ilişkide baskın bir rol oynama hakkını kendimde buluyordum. ne haddimeyse? her ayrıntıyı biliyordum, her şeye karışıyordum. şimdi o kızın yerinde olduğumu düşünüyorum da, sanırım saçımı başımı yolardım. bu böyle 6 ay kadar sürdü ve beyimiz gerçekten de ayrıldı. yalnız ben öyle bir durumdaydım ki, kız ayrıldı diye ağlarken, ben seviniyordum? nasıl öyle olabilmişim.. ayrıldıktan sonra bir ilişkimiz oldu evet ama hiç hayal ettiğim gibi değil, ilişki gibi bile değil. zaten sonu da çok güzel bitti. güzel diyorum çünkü bana çoook iyi oldu. ne mi oldu? aldatıldım tabiki! üstelik bu adam beni aldattıktan sonra bile mesaj atabilecek karaktere sahip biriymiş. özledim yazıp duruyordu. yani diyeceğim o ki; böyleleri değişmez. yarın öbür gün seninle olsa bile, seni de aldatır. ya da sen hayatından çıkıp gitsen, şuan ki sözlüsünü tekrar aldatır. bence kimsenin ahını alma. DEĞMİYOR.
iyi günler.

Dünyada 7 milyar insan var ve 7 milyardan fazla dert. Senin bana vicdan yaptırmaya çalıştığın konulara ben zaten çok üzülüyorum. Ama asla senin gibi kıyaslama da yapmıyorum. O çok farklı bir konu. Bu daha farklı. Benim kimseden ne bir beklentim var ne de ümidim. Diğer yorumlarımı okursan o kişiyle olmayacağı ile ilgili ben de yorum yaptım zaten. Sen direkt işine gelenlere yorum yapıyorsun o ayrı. Neyse. Ben bir şeyimi ayaklar altına almadım. Kim olursa olsun ben seviyorsam da sevmiyorsam da belli ederim. Saklayamam herhangi bir duygumu. İlk başta bana yalanı ile gelen o idi. Ben onun yalansız halini sevdim. Öğrendikten sonra da bir anda dönmek de kolay olmadı. Sen ne konuştuğumuzu bilemezsin bu yüzden de çok aşırı detaylı bir şekilde yorum yapamazsın.

Canım eğer senin vicdanın rahatsa emin ol benim için hiçbir problem yok, Allah kalbine göre versin inşallah :KK66:

Ilk basta tamam anladik sizi kandirmis..Peki sonrasi ne allahaskina sözlü oldugunu bile bile aramalar falan..Daha sözlü oldugunu söyler söylemez reddinizi cekmeniz gerekliydi..Sonucta bunun sonu yok..Sizi sevebilecek dünya Kadar insan var disarida..

Su internetten ask yasama hikayelerine de oldum olasi kizmis ve sasirmisimdir zaten.Insan gözünün önündekine bile zor güvenirken...

Adam ilgi arsızı olmuş; ne sizi seviyor ne de sözlüsünü. Kendinizi kurtarmaya bakın ve bir daha hiç bir şekilde görüşmeyin bence.

diyeceğim tek şey umarım sozlusu mesajları yakalar . öyle bi adamdan kurtulur . size gelince biri sozlusu varken aldatan adam oburu başkasıyla sozlu olan adamla konuşan medet uman kadın birbirinizi bulmussunuz . yalnız dikkat edin sizinki biraz sipsevdi yarin sizleykende birini bulup sevebilir aman artık idare edersiniz malum alışkanlık .

İşte diyorum ya masum göründüğü için yakıştıramıyorum ona. Ondan dolayı inanamıyorum. Söylediği her şey o kadar inandırıcıydı ki... 'Gitmeden bir sesini duyayım. Seni seviyorum'. Ben çok mu salakmışım? Çok samimiydi sesi, söyledikleri, yazdıkları. Çok yazık her şeye...
estağfurullah da saflık diyelim eli ki çok kötü insan görmemişsin ama bunlar var hayatta gerçek şey bunlar söylemek yazmak yalandan rol yapmak zor değil inan

Merhaba. Üyeliğimi sırf bu konu için, demin aldım. O kadar karışık bir durumdayım ki. Doluya koysam almıyor; boşa koysam dolmuyor. Biraz uzun bir konu ama lütfen okumak dirayetinde bulunun ve bana yardımcı olun.

Belli bir süre önce internet! üzerinden birisi ile tanıştım. İlk başlarda muhabbetimiz tabi ki arkadaşçaydı. Tabi sonradan değişmeye başladı. O kadar tatlı bir insandı ki. Ruhumu okşayacak şeyler söylüyordu. Hoşuma gidiyordu. Neyse biz birgün bir konu yüzünden tartıştık. Beni yanlış anladı. Ben de kendimi açıkladım. Bana dedi ki 'Bak sen bana göre fazla dürüst bir kızsın. Biz olmayız. Çocuk gibi internet üzerinden aşk mı yaşayacağız?'
Ben de dedim ki 'Biz birbirimizi sevdikten, istedikten sonra mesafelerin ne önemi var? Yan yana olacağımız günleri düşünerek bugünlerimizde pekalâ da sabredebiliriz'. Bana paronayalarının olduğunu, ben sadık ve dürüst olsam da çok kıskanç olduğunu ama beni çok sevdiğini, kopmak istemediğini, ne yapacağını bilmediğini söyledi. Sonra uyudu. Bir saat sonra mesaj atıp uyku tutmadığını söyledi. Bana o gece dedi ki 'Biz olamayız. Engellerimiz var. Olmaz. Ben SÖZLÜYÜM' dedi. İnanmadım. Yüzüğünü çekip yolladı.
'Mecbur kaldım. İstemeden oldu. Ailesinin bana çok iyiliği dokundu. Bir şeylerden fedakarlık yapmam gerekiyordu. Ben kendimi seçtim. Mutlu olmaya, aşık olmaya hakkım yok. Sana aşık oluyorum ben ama yapamam. Olamam. Senden kopmak istemiyorum ama yapabileceğim bir şey de yok' dedi. Ona 'Hayatında yine olmam. Sen sadece kendini düşün. İstemediğin birisiyle bir ömür nasıl geçirirsin? Mutlu olamazsın. Kendine de ona da yazık edersin' dedim. 'Artık çok geç. Çok defa vazgeçmeye çalıştım yapamadım. Seni seviyorum. Her şeyimin üzerine yemin ederim ki çok seviyorum ama yapamam' dedi. Çok ağladım o gece, o gün... 'Zamana bırakalım' dedi. Kabul ettim. Aptal gibi kabul ettim. Belli bir süre konuştuk. Bir yanım hep kötüydü. Huzursuzdum ama onu çok seviyordum. Çok güzel konuşuyorduk. Her şey güzeldi?? Bir haftasonu ailesinin yanına gideceğini, onunla da görüşeceklerini, bana mesaj atacağını söyledi. Gecesi mesaj atmış ama ben uyuyakalmışım. Sabah cevap yazdım. 'Dün çok vicdan azabı çektim. Özür dilerim ama ben onu seviyormuşum. Farkında değilmişim' dedi. Ne kadar zamandır birlikteydiniz diye sordum. '3 yıl' dedi. '3 yıl bıyunca hiç mi anlamadın onu sevdiğini? Sevmiyordun madem 3 yılını nasıl geçirdin? Söylediklerin neydi bana?' dedim. 'Ne desen haklısın. Ama sana söylediğim her şey doğruydu. Ne hissediyorsam onu söyledim. Yemin ederim yine doğru söylüyorum. Onu çok seviyorum. Anlamamışım bugüne kadar. Aramız bozuktu. Uzaklaşmıştım ondan. Yanına gidince değerini anladım. Bana öyle bir sürpriz yapmış ki Allah belamı versin ne yapıyorum bu kıza dedim. Seni de sevdim ama onu seviyormuşum. Zaten senden de kopmak istemiyorum. Zorlaştırmayalım' dedi. Tabi bunlar özeti. Çok konuştuk biz. Neyse ben veda ettim. Bir daha mesaj atmadım. Geçen gün rüyamda gördüm. Ölmüştü. Çok korktum. Mesaj attım. Konuştuk biraz. Bana şaka falan yaptı. Sonra 'Mesaj atmayacaktım ama dayanamadım. Çok korktum' dedim.
'Kurban olurum sana' dedi. 'Olma' dedim.
'Ne yapayım içimden geldi. Tutamadım kendimi' dedi.
'Sen öyle deyince içim gidiyor. Zaten zor tutuyorum kendimi' dedim.
'Ben de zor tutuyorum' dedi.
'Neden?' dedim.
'Ne bileyim çok özledim seni çünkü' dedi.
'Hadi ben seni özlüyorum. Bir nedenim var. Sen niye özlüyorsun?' dedim.
'Özlüyorum çünkü sana karşı bir şeyler hissediyorum. Yanlış ama öyle. Seni seviyorum. Onu da seviyorum. O da üzerime düşüyor, beni düşünüyor. Sen de beni düşünüyorsun. Etkileniyorum böyle olunca. Çok saçma ama öyle' dedi. Devamında da konuştuk ama işin önemli yerleri buralardı.
Şu anda konuşmuyoruz. Dün konuştuk ama normal olarak. Yani bir şey yok. Zaten olmaz da. Ama neden böyle yapıyor? Amacı ne? Anlamıyorum ben. Dün bir şey konuştuk. 'Çok mesaj yazmayı sevmiyorum ki. Beni yanlış anlama' dedi. 'Yok' dedim. Sonra konuşmadık. Atmam da mesaj artık. Ama onu çok seviyorum. Eğer ilk başta bana sözlü olduğunu söyleseydi ben onunla konuşmazdım. Kendimi kaptırmazdım ki. Amacı ne bunun? Ne yapmaya çalıştı? Bana yardımcı olur musunuz?

Ne seni seviyor ne sozlisunu seviyor sizin ona karsi ilginiz alakaniz pohpohlamalarinİz simartmalarinizi seviyor o cocuk bu gayet acik , bi bes kisi daha ayni alakayi goaterse yuzunu gormese de ben disi sinegim dese onu da sever belli ki anasi sevgisini pek gosterememis ogo tatmini yapiyor onsanlarin duygu ve hayatlariyla oynayarak ve siz de bunun icin sadece bir masasiniz ask degil masa

ikinizi de seviyor madem ikinizle de evlensin tövbe tövbe ya adam sözlüyüm diyor senle gönül eğlendiriyor daha neyi düşünüyorsun?

sizin ilk başta kendinizi onun sözlüsü yerine koymanız gerekti.. öyle birşey yapsaydınız bu iş buralara gelmezdi. ne kadar acıdır değil mi SÖZLÜM dediğin insanın bir başka kıza seni seviyorum demesi ve sizin ona bu fırsatı vermeniz hala ve hala görüşmeniz.. Umarım kurtarabilirsiniz kendinizi bu durumdan.

İlk hatayı zaten sen sosyal alemde tanışmakla yapmışsın. Sosyalemde kime hayır gelmiştiki. Aşk zaten çok acı bişey kimi resmen kör oluyor ve bi çok insan ölüyor aşk uğruna. Siz siz olun bir an önce kendi hayatınıza bakın. Bu olaylar bi çok insanın başına geliyor. Ve çok darbe ve yara alıyorlar. Siz almışsınız. Kendinizi hayatın akışına bırakın ve o hiç olmamış gibi davranın. Yeni insanlarla tanışın arkadaşlarınıza gidin hayatla okadar iç içe olunki siz kendinizi bile unutun. Düşündükçe kafayı yersiniz. Bu şekilde çaresiz kalırsınız. Aklınızı başınıza toplayın. Ve kendinize gelin. Üzülen daha çok siz olursunuz. Çünkü erkekler kadınlar kadar üzülüp bakmazlar. O tarım sözlüsüyle evlenir ve olan size olur.

3 yıldır birlikte olduğu sözlüsünü hiç görüşmediği sanal biriyle bile aldatan adamdan,sözlüsünü bırakıp gelip size evlenme teklifi etse bile,eninde sonunda size yar olmaz.Karakter belli çünkü.Boşuna kendinizi küçük düşürmeyin rezil etmeyin.Sizi pek suçlamıyorum bu konuda açıkcası,çünkü ben böyle durumlarda kadınlardan çok adamları haksız görenlerdenim.Sonuçta siz olmasanız başkası olurdu,böyle şeyler adamda biter.Yarın bigün sevgilim beni aldatsa kızı değil sevgilimi suçlardım.Ama siz şuan kendinizi çok komik duruma düşürüyorsunuz,öteki kızı filan boşverinde önce siz kendinizi bi düşünün.Sözlü olan ve sözlüsünü çok sevdiğini anladığını söyleyen bi adamın şuan sadece çapkınlık kurbanı oluyorsunuz.Komik.Dram filan değil direkt komik.Zaten kızı arayıp söyleseniz yapma etme ayrılmayalım diye yalvaricağı kişide siz değilsiniz yine öteki kız.Yani bu durumda yine komik duruma düşen sizsiniz.Ötekini bırakıp size gelse bu karakterde biri olduğu için sizi de muttttlaka aldatıcaktır.E bu durumdada alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste diye arkasından gülünücek olan yani komik duruma düşücek olan yine yine yine sizsiniz.Her zaman bu hikayede rezil olan komik duruma düşen siz olucaksınız.Olmuşsunuz.Kaçarı yok.Kimseye merhamet etmenize kimseyi düşünmenize gerek yok bence bu hikayede,bence siz önce kendinize bi saygı duyun.Öteki kıza acımaya öteki kıza doğruları anlatmaya gelene kadar,önce kendinize yapın bazı şeyleri.

Acaba 'seni seviyorum 'diye sadece size ve nişanlısına mı diyor ? Yoksa daha bir çok kadına da aynı anda diyor mu,düşünmeden edemedim.

Hiç görüşmediniz sanırım,zaten internet üzerinden de birinin sevilebileceğini sanmıyorum.

Biz kadınlar sanal gerçek farketmez kendimizi daha çok kaptırırız. Ama erkekler öyle değil.
Birçok erkek internette gönül eğlendirir. Ama sadece gerçek hayatı ciddiye alırlar.
Bence o bi tercih yapmış hele evlensinler daha da bağlanacak eşine.
Bir daha mesaj atma bırak onu.
Tabi yapabilirsen.
Bugüne kadar yapamamışsın.
Lütfen önüne bak..
Gerçek hayattaki taliplerini değerlendir.
İnşallah karşına iyi bi eş çıkar ve bu olanları hatırlamak bile istemezsin.

neden böyle yapıyor diye sormuşsunuz da

adamın hoşuna giden şey ilgi. kim ilgi gösterirse ona kayıyor gönlü.

ayrıca seni sevdiğine nasıl güvenebilirsin? hiç görüşmemişsiniz ki.

sevdiği sen değilsin gösterdiğin ilgin.

olayı dramatikleştirmeye gerek yok bence.

Hatayı en başından beri yapıyordum zaten. Bile bile ateşe yürüdüm. İşte ben ona kötüyü yakıştıramadım hiç.
Sen ne kadar tanıyorsun bu insanı da kötüyü yakıştıramıyorsun? Açtın karnını mı doyurdu, açıktaydın korudu kolladı mı, başın beladaydı canını hiçe sayıp seni mi savundu, işsizdin tek bir menfaat beklemeden sana iş mi buldu? Nedir yani, ne iyiliğini gördün? İnternette yazışmayla sen bunun iyi olduğuna nasıl kanaat getirdin? Sen 13 yaşında felan mısın bu ne saflık. doğru düzgün tanımadığın bir insana kötüyü yakıştıramayacak kadar mı umutsuzsun?
Sana sözlüyüm dedikten sonra konuşmaya devam etmişsin, rüyanda görme bahanesi ile mesaj atmışsın. Resmen ondan seni seviyorum cümlesini duymak için, hadi benim nedenim var da sen neden böylesin diye sormuşsun. Hayır yazıyorsun da bizi de kendin gibi saf mı sandın da ararsa geri dönersin diyenlere kızıyorsun. Ben o terliksiye mesaj atmanı aramanı kötü karşılamıyorum. Zira aklını çelersen ve o terliksi o kızdan ayrılırsa kıza büyük bir iyilik yapmış olursun. Sen de hak ettiğini yaşarsın işte.

Adam! seni de sozlusunu de sevmiyor. Canı sıkılıyor seninle vakit öldürüyor egosunu oksuyorsun kendini iyi hissettiriyorsun. Sen gibi daha pek cok kizla ayni sekilde konuşuyordu buyuk ihtimal.

Hatalarindan ders çıkar internetten gormeden etmeden ne aski sevgisiymis yapma Allah aşkına

X