• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim askereden geldikden sonra değişti

Onu dedi bunu dedi ...sonuç?? Hiç nefes aldırmamışsın cocuğa bi fren yapsaydın bi yavaşlasaydın bi üstüne gitmeseydin ölçseydin tartsaydın?? Sana haksızsın diyemem ne olduğu belli değil ama üstüne giderek kavga ederek sorunu çözemezsin. Askerden gelmiş birini sıkboğaz etmek zaten çok yanlış onunda haklı olduğu yanları var kendine göre muhakkak .. olduğu gibi bırak arama sorma kendisi isterse döner dönünce de sakin insan gibi karşılıklı konuşun. Sorunları mesajlaşarak konuşmak nedir ya? Bu kadar mı önemsiz ikiniz için bence ilişkiye emek verirken bunu da düşünmek lazım eğer sorunlar mesajlaşarak tartışılıyo konuşuluyosa sıkıntı ..demek ki bu ilişkinin hiç bi ciddi tarafı yada oluru yok..
Uzak mesafe ilişkimiz o yüzden
ben askerden çıktıktan sonra benden normal olmamı bekledin işte ben orada sıkıntıya girdim sonra kendi kendine bişeyler düşündün sonra onları benden gerçeklermesini isteyerek zorladın tamam sende haklısın 👍🏻 ama benim ne halde olduğumu nasıl bir çıkmaza girdiğimi bilmedin sonra zaten malum ben derinlerden çıkamıyorum yoruldum birbirimiz çok yorduk sende bende o yüzden bana bişey sorduğunda bilmiyorum diye cevap veriyorum çünkü bildiğim sandığım şeylerde yanlış olarak düşünmeye başladım En önemlisi nasıl bir yol çizeceğimi bilmiyorum yada bunu yaparsam daha da kötü olurum diye de bir düşünceye giriyorum dedi en son ve şuan herkes şey diyo ayrıl gitsin felan çevremdeki kisilerde zaman tanı dedi sonra oturup konuşursunuz dedi o devam mi etmek istiyo istemiyo mu felan belli olur dedi

Erler çatışma bölgesinde olmuyorki nasıl vurulmuş? Bana pek inandırıcı gelmedi ama gerçekte olabilir bilemedim. Böyle bir olay yaşasa hemen senin haberin olurdu, ailesininde🤷
Al karşına konuş yaşadığın zorlukları benimle paylasmassan bilemem ve sana yardımcı olamam de.
6 aylık değil di bunun parali 12 ay yaptı rütbeli gibi biseydi erlere o bakıyordu bana sonradan dedi askerdeyken sen meraklanirsin korkarsın diye demedim dedi kask resmini felan da attı ailesine dahi demedi hala bı ben biliyorum

Yaşadığı şeylerden dolayıdır. Benim kuzanımde paralı askerlik yaptı iki yıl. Geldiğinde çok kötüydü. Zor kendini topladı.
Evet ben bu kadar olacağını beklemiyordum ben askerden çıktıktan sonra benden normal olmamı bekledin işte ben orada sıkıntıya girdim sonra kendi kendine bişeyler düşündün sonra onları benden gerçeklermesini isteyerek zorladın tamam sende haklısın 👍🏻 ama benim ne halde olduğumu nasıl bir çıkmaza girdiğimi bilmedin sonra zaten malum ben derinlerden çıkamıyorum yoruldum birbirimiz çok yorduk sende bende o yüzden bana bişey sorduğunda bilmiyorum diye cevap veriyorum çünkü bildiğim sandığım şeylerde yanlış olarak düşünmeye başladım En önemlisi nasıl bir yol çizeceğimi bilmiyorum yada bunu yaparsam daha da kötü olurum diye de bir düşünceye giriyorum dedi en son ve şimdi ne yapmam lazım bilmiyorum ayrılmak istiyo mu diye kafamda düşünceler donuyo ne yapmam lazim

Askerlik bitince gelip yüzyüze konuşma yapmadi hep yazdı yada aradı nerden belli size dediği şu vurulma hikayesinin doğruluğu yani nasıl bilirsiniz .Ben neyi bilirim seven ve çözüm arayan insan çözüm bulur.Ayrilmak istiyormusun diyorsunuz bilmiyorum diyor.Bilince haber versin o zaman ne diyelim.
Askerlik bitince direk eve geçti iyiydik zaten eve gectikden 2 hafta sonra kavga ettik onda zaten ben sucluydum ileri geri konuştum baya kırdım kalbini sonra bı şekilde çözdük sonra tekrar kavga felan çıktı en son bu durum

Tunceli de yaptı baya sıkıntı çekmiş ölümden döndüm felan demişti askerdeyken
O zaman psikolojik desteğe ihtiyacı var ve bu desteğii sizden görmesi bence uzaklık bakımından zor. Eğer baskası yoksa gerçekten hayatında. Destek alması ıcın ailesi ile görüşenilirsiniz. Askerlik yüzünden psikolojik hastalıklar olustuysa sabır lazım...

O zaman psikolojik desteğe ihtiyacı var ve bu desteğii sizden görmesi bence uzaklık bakımından zor. Eğer baskası yoksa gerçekten hayatında. Destek alması ıcın ailesi ile görüşenilirsiniz. Askerlik yüzünden psikolojik hastalıklar olustuysa sabır lazım...
Askerdeyken almıştı ama bu olaylar olmadan önceydi ailesiyle öyle iyi değil zaten gelir gelmez iş bulma peşine düştü onun stresi de vardı ben çok üstüne gittim bu zamanda o da herhalde kavga gürültü istemiyordu

Merhaba sevgilim askerliği paralı yaptı 12 ay askerden geldikten sonra değişti her şeye daha çok alıngan oldu kırılgan oldu askerden geldikten 2 hafta sonra biz kavga ettik bu baya kırıldı konuşmadık bı sure onun kardeşinden yardım istedim bı şekilde geri duzeldik onun üstünden 3 hafta gectikden sonra ben bı konuda onu yanlış anladım ve tartıştık telefonda hallederiz diye düşündüm ama bı turlu müsait olamadım konuşamadık daha sonra mesajda konuştuk ettik dedi çok kırıldım sürekli aniden sinirlenip kalbimi kırıp durdun dedi kalbim taşlasti dedi eskisi gibi senle konusasim yok dedi askerden geldikden sonra normal olmamı bekledin dedi askerdeyken bı suru şey yaşadım ben dedi ne yapicami bilmiyorum dedi çözüm bulalım dedi bende konuştum baya dedim ayrılmak mı istiyorsun dedim yoksa ara vermek mi veya benim memelekete gelip yüz yüze konusabiliriz dedim oda bilmiyorum dedi dedim sen ayrilamadigin için benim ayrilmami mi istiyorsun dedim sence dedi sonra ben sana soru sordum dedim oda istesem sanki ayrilabileceknisin sen dedi dedim istiyormusun istemiyormusun dedim oda bilmiyorum dedi o gün yine bı çözüm bulamayıp kapadı ben artık bişey istemiyorum dedi en son ben sen kafanı toparla dedim bı sure sonra oturup konuşuruz dedim bı şey olursa yazarsın yine bana dedim yazmak istemezsen de anlarım dedim sorun etmem dedim oda anlayışın için sağ ol dedi kendisi çıkmaza girmiş ve bende çıkmaza girdim ne yapicagimi bilmiyorum ne yapmalıyım yani nasıl iliskimizi düzelte bilirim?
Ailesi birini bulmuş evlendirecek büyük ihtimalle, sen ayrıl diye uğraşıyor. Sal gitsin. Tamam anladık askerde çok şey yaşanabiliyor da herkesin hayatında travmalar var, bunun acısını birilerinden çıkarmak şart mı? Kardeşim 15 ay piyade komando olarak diyarbakırın dağlarındaydı, döndüğünde kimseye kapris yapmadı. 'Yaşasın cam çay bardağı' diye gülümsüyordu 🤣 Geçti bitti, bunu atlatamıyorsa ömür boyu hep bir sıkıntısını anlayışla karşılamanı bekleyip duracak. Erkeğin nazlısı hiç çekilmiyor.

Uzak mesafe ilişkimiz o yüzden
ben askerden çıktıktan sonra benden normal olmamı bekledin işte ben orada sıkıntıya girdim sonra kendi kendine bişeyler düşündün sonra onları benden gerçeklermesini isteyerek zorladın tamam sende haklısın 👍🏻 ama benim ne halde olduğumu nasıl bir çıkmaza girdiğimi bilmedin sonra zaten malum ben derinlerden çıkamıyorum yoruldum birbirimiz çok yorduk sende bende o yüzden bana bişey sorduğunda bilmiyorum diye cevap veriyorum çünkü bildiğim sandığım şeylerde yanlış olarak düşünmeye başladım En önemlisi nasıl bir yol çizeceğimi bilmiyorum yada bunu yaparsam daha da kötü olurum diye de bir düşünceye giriyorum dedi en son ve şuan herkes şey diyo ayrıl gitsin felan çevremdeki kisilerde zaman tanı dedi sonra oturup konuşursunuz dedi o devam mi etmek istiyo istemiyo mu felan belli olur dedi
Gülüm bak ben yurtdışında yaşıyorum eşim türkiyede yaşıyordu sene de sadece 3 kez 3 er hafta görebiliyordum ve aramızda ülkeler vardı sevgililik dönemi nişanlilik dönemi felan derken şuan 6 yıllık evliyiz. Uzak ilişki gerçekten kolay bir şey değil ve herkes idare edemez zaten ama seviyosa istiyosa seninle ciddi bir yol , mutlaka beklerdi cevren arkadaşların ailen dahil her kim ne diyosa asla senin kötülüğünü istemiyo açıkca sana kararsız olduğunu ve hisslerinden emin olmadığını söylemiş. Ben senin yerinde olsam sana yazdığım gibi yaparım yazma arama sorma engelleme bile olduğu gibi kalsın sen hayatını yaşa! Çok gençsin ve dışarıda bir hayat var okul, iş, heves ettiğin ne varsa onları yap çünkü evlilik de ciddi bir ilişki de kolay değil insan bi heves bişeylere adım atıyor ama hiç bir şey düşündüğün gibi olmuyor herşeyin bi zorluğu var hyatta.. ben yerinde olsam aynn böyle yaparım biraz bencil olmayı öğrenme vaktin geldi .. şuan tam bir dönüm noktası herşey hayrına işliyor 🙏🏼 herşeyde bi hayır var bunu unutma bırak sal gitsin

Yazdıklarınizdan anladığım zaten sürekli bir kavga hâli.Belkide uzak olduğunuz için bu ilişki bu kadar sürdü.Belki aynı evde olsanız birbirinizin gözünü oyacaksiniz.Bazen ilişkilere uzaktan bakmak lazım dışından belki sevgi dışında ortak bı noktanız yok bu sevgiliyle.Belki bu şer de bir hayır var Belki kader size her ikinize de daha uyumlu insanlar nasip edecek karakter olarak.Bilemiyorum belliki teselli istiyor ve üzgünsünüz.Fakat kimse kimseyle durduk yere sürekli kavga etmez bu karakter yada beklenti uyumsuzlugundan olur daha çok .Bence kendinizde suç aramayın.Bazen olmaması olmasından bin kat iyidir.Bunu bosananlar çok iyi bilir mesela Çoğu bunu söylemiştir keşke evlenmeseydim yada keşke barışmak için ısrar etmeseydim en başında...Yada sevgiliden ayrılıp daha iyi evlilik yapanlar keşke hiç uzulmeseydim derler Hakkınızda en iyisini dilerim ben olsam hiç zorlamam inceldigi yerden kopmasına izin vermeyince o bağ insanı boğadabilir ilerde

Askerdeyken almıştı ama bu olaylar olmadan önceydi ailesiyle öyle iyi değil zaten gelir gelmez iş bulma peşine düştü onun stresi de vardı ben çok üstüne gittim bu zamanda o da herhalde kavga gürültü istemiyordu
Adilyıldırımın videoları size ışık tutar izleyin mutlaka. İlginizi yavaşça azaltın. Ararsa da bilerek aramadım değil de vaktim olmadı aklıma gelmedi gibi sebepler sunun ama ne olursa olsun onda merak uYandırın. Sık boğaz ederseniz ters teper. Anladığım kadarıyla ona fırsat vermiyorsunuz. Bırakın gerçekten sizi özleyıp özlemediğini o da görsün.

Evet ben bu kadar olacağını beklemiyordum ben askerden çıktıktan sonra benden normal olmamı bekledin işte ben orada sıkıntıya girdim sonra kendi kendine bişeyler düşündün sonra onları benden gerçeklermesini isteyerek zorladın tamam sende haklısın 👍🏻 ama benim ne halde olduğumu nasıl bir çıkmaza girdiğimi bilmedin sonra zaten malum ben derinlerden çıkamıyorum yoruldum birbirimiz çok yorduk sende bende o yüzden bana bişey sorduğunda bilmiyorum diye cevap veriyorum çünkü bildiğim sandığım şeylerde yanlış olarak düşünmeye başladım En önemlisi nasıl bir yol çizeceğimi bilmiyorum yada bunu yaparsam daha da kötü olurum diye de bir düşünceye giriyorum dedi en son ve şimdi ne yapmam lazım bilmiyorum ayrılmak istiyo mu diye kafamda düşünceler donuyo ne yapmam lazim
Kendi haline bırakın biraz. Zaten sizi seviyorsa değer veriyorsa yine yolu size düşecek.

6 aylık değil di bunun parali 12 ay yaptı rütbeli gibi biseydi erlere o bakıyordu bana sonradan dedi askerdeyken sen meraklanirsin korkarsın diye demedim dedi kask resmini felan da attı ailesine dahi demedi hala bı ben biliyorum
Ee bunu söyleyen adam size daha açık olması gerekmez mi? Bir tutarsızlık var bu işte.

Ailesi birini bulmuş evlendirecek büyük ihtimalle, sen ayrıl diye uğraşıyor. Sal gitsin. Tamam anladık askerde çok şey yaşanabiliyor da herkesin hayatında travmalar var, bunun acısını birilerinden çıkarmak şart mı? Kardeşim 15 ay piyade komando olarak diyarbakırın dağlarındaydı, döndüğünde kimseye kapris yapmadı. 'Yaşasın cam çay bardağı' diye gülümsüyordu 🤣 Geçti bitti, bunu atlatamıyorsa ömür boyu hep bir sıkıntısını anlayışla karşılamanı bekleyip duracak. Erkeğin nazlısı hiç çekilmiyor.
Yok ailesinin bulduğu biriyle evlenmek istemiyo
Gülüm bak ben yurtdışında yaşıyorum eşim türkiyede yaşıyordu sene de sadece 3 kez 3 er hafta görebiliyordum ve aramızda ülkeler vardı sevgililik dönemi nişanlilik dönemi felan derken şuan 6 yıllık evliyiz. Uzak ilişki gerçekten kolay bir şey değil ve herkes idare edemez zaten ama seviyosa istiyosa seninle ciddi bir yol , mutlaka beklerdi cevren arkadaşların ailen dahil her kim ne diyosa asla senin kötülüğünü istemiyo açıkca sana kararsız olduğunu ve hisslerinden emin olmadığını söylemiş. Ben senin yerinde olsam sana yazdığım gibi yaparım yazma arama sorma engelleme bile olduğu gibi kalsın sen hayatını yaşa! Çok gençsin ve dışarıda bir hayat var okul, iş, heves ettiğin ne varsa onları yap çünkü evlilik de ciddi bir ilişki de kolay değil insan bi heves bişeylere adım atıyor ama hiç bir şey düşündüğün gibi olmuyor herşeyin bi zorluğu var hyatta.. ben yerinde olsam aynn böyle yaparım biraz bencil olmayı öğrenme vaktin geldi .. şuan tam bir dönüm noktası herşey hayrına işliyor 🙏🏼 herşeyde bi hayır var bunu unutma bırak sal gitsin
Çok teşekkür ederim kendisi belirsizlik içinde ve beni de belirsizlik içinde bıraktı ve düşünmeden duramıyorum ayrılmak mı istiyo benden istemiyo mu mesaj atmami bekliyormus felan yoksa rahat bırakmamı istiyo şimdi sorsam bunları hani mesaj atıyım mi sana yoksa atmayim mi diye bilmiyorum dicek

Adilyıldırımın videoları size ışık tutar izleyin mutlaka. İlginizi yavaşça azaltın. Ararsa da bilerek aramadım değil de vaktim olmadı aklıma gelmedi gibi sebepler sunun ama ne olursa olsun onda merak uYandırın. Sık boğaz ederseniz ters teper. Anladığım kadarıyla ona fırsat vermiyorsunuz. Bırakın gerçekten sizi özleyıp özlemediğini o da görsün.
Tamam çok teşekkür ederim

Herifte ayrılacak erkeklik bile yok. Zaten Türk toplumu ayrılan kadına hakaret yağdırmaya hazır. O niye kendini yorsun ki? Askerlikse askerlik. Yahu erkek oldukları için gitmiyorlar mı bu askerliğe?!? Bu aşamada böyle olan bir adam yarın öbür gün siz hamileyken, hastayken, aileniz zor durumdayken yanınızda olacak mı?
Önce bir terapiyi tavsiye edin. Sonrasına bakarsınız, ama kendinizi asla harcamayın.

Herifte ayrılacak erkeklik bile yok. Zaten Türk toplumu ayrılan kadına hakaret yağdırmaya hazır. O niye kendini yorsun ki? Askerlikse askerlik. Yahu erkek oldukları için gitmiyorlar mı bu askerliğe?!? Bu aşamada böyle olan bir adam yarın öbür gün siz hamileyken, hastayken, aileniz zor durumdayken yanınızda olacak mı?
Önce bir terapiyi tavsiye edin. Sonrasına bakarsınız, ama kendinizi asla harcamayın.
Teşekkür ederim

Back