Uzak mesafe ilişkimiz o yüzdenOnu dedi bunu dedi ...sonuç?? Hiç nefes aldırmamışsın cocuğa bi fren yapsaydın bi yavaşlasaydın bi üstüne gitmeseydin ölçseydin tartsaydın?? Sana haksızsın diyemem ne olduğu belli değil ama üstüne giderek kavga ederek sorunu çözemezsin. Askerden gelmiş birini sıkboğaz etmek zaten çok yanlış onunda haklı olduğu yanları var kendine göre muhakkak .. olduğu gibi bırak arama sorma kendisi isterse döner dönünce de sakin insan gibi karşılıklı konuşun. Sorunları mesajlaşarak konuşmak nedir ya? Bu kadar mı önemsiz ikiniz için bence ilişkiye emek verirken bunu da düşünmek lazım eğer sorunlar mesajlaşarak tartışılıyo konuşuluyosa sıkıntı ..demek ki bu ilişkinin hiç bi ciddi tarafı yada oluru yok..
ben askerden çıktıktan sonra benden normal olmamı bekledin işte ben orada sıkıntıya girdim sonra kendi kendine bişeyler düşündün sonra onları benden gerçeklermesini isteyerek zorladın tamam sende haklısın ama benim ne halde olduğumu nasıl bir çıkmaza girdiğimi bilmedin sonra zaten malum ben derinlerden çıkamıyorum yoruldum birbirimiz çok yorduk sende bende o yüzden bana bişey sorduğunda bilmiyorum diye cevap veriyorum çünkü bildiğim sandığım şeylerde yanlış olarak düşünmeye başladım En önemlisi nasıl bir yol çizeceğimi bilmiyorum yada bunu yaparsam daha da kötü olurum diye de bir düşünceye giriyorum dedi en son ve şuan herkes şey diyo ayrıl gitsin felan çevremdeki kisilerde zaman tanı dedi sonra oturup konuşursunuz dedi o devam mi etmek istiyo istemiyo mu felan belli olur dedi