• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim askereden geldikden sonra değişti

Yok ailesinin bulduğu biriyle evlenmek istemiyo

Çok teşekkür ederim kendisi belirsizlik içinde ve beni de belirsizlik içinde bıraktı ve düşünmeden duramıyorum ayrılmak mı istiyo benden istemiyo mu mesaj atmami bekliyormus felan yoksa rahat bırakmamı istiyo şimdi sorsam bunları hani mesaj atıyım mi sana yoksa atmayim mi diye bilmiyorum dicek
Sen ufak ufak uzaklaş umursama beni dinle o sana dönecek umursamaz olursan aramazsan susarasan tepki vermezsen sorgulamaya başlicak ama bence de bitir böyle şey olmas yani bi insan ya seviyodur ya sevmiyodur bilmiyorum diye bi şey yok kimse kafasına s*lah dayamıyor illa beraber olucaksınız diye gitmek mi istiyor güle güle hiç enerjini tüketme kalan enerjini ona harcama elinden geleni yaptıysan için rahatsa bırak sen üstüne düşeni yaptın finito :)

Tamam çok teşekkür ederim
Erkekler uğurlarına video izlenecek insanlar değiller. O malum kanalların yorumları da yıkık kadınlarla dolu ne yazık ki. Hiiç kendinizi yıpratmayın. Yahu sorun siz değilsiniz ki kendinizi düzeltmeye çalışıyorsunuz. Problemi çıkartan kişi kendini düzeltmek istemeli. Söyleyin terapiye gitsin. Kendinizi de harcamayın. Prenslere bakıcılık devrine döndük mübarek. Zaten hiçbir devirde de hayır yoktu bu erkeklerden. İyice haklı görmeye başladılar kendilerini.

Sen ufak ufak uzaklaş umursama beni dinle o sana dönecek umursamaz olursan aramazsan susarasan tepki vermezsen sorgulamaya başlicak ama bence de bitir böyle şey olmas yani bi insan ya seviyodur ya sevmiyodur bilmiyorum diye bi şey yok kimse kafasına s*lah dayamıyor illa beraber olucaksınız diye gitmek mi istiyor güle güle hiç enerjini tüketme kalan enerjini ona harcama elinden geleni yaptıysan için rahatsa bırak sen üstüne düşeni yaptın finito :)
Ya şuan kendimi çok sucluyorum askerden geldikten sonra ben çok buna sinirlendim ettim bazen aniden ona patladım ettim şimdi sanırım ilerde aynı şeyler olur mu diye dusunuyo veya biz birbirimizi sürekli kırıp edicekmiyiz diye şuan bana guvenemiyo bu konuda aniden patlayıp sinirlenmelerimden

Evet işte kendisi de belirsizlik içinde ve beni de belirsizlik içinde bıraktı
Al karşına rest çek. insan üzgünkende gayet yakın veya samimi davranabilir. Neyi olduğunu bilirsin ama sana değer verdiğini de gösterir sende destek olursun. Bu sanki ayrılmanın yolunu yapıyor sanki. Çevremde asker bekleyen çok gördüm yarısından fazlasi ya terk edildi yada aldatıldı hepsinin ortak özelliği adamlarin mesafeli oluşlarıydı. Bu belirsizliğe izin verme dediğim gibi net olmasını iste olmuyorsa şutla.

Erkekler uğurlarına video izlenecek insanlar değiller. O malum kanalların yorumları da yıkık kadınlarla dolu ne yazık ki. Hiiç kendinizi yıpratmayın. Yahu sorun siz değilsiniz ki kendinizi düzeltmeye çalışıyorsunuz. Problemi çıkartan kişi kendini düzeltmek istemeli. Söyleyin terapiye gitsin. Kendinizi de harcamayın. Prenslere bakıcılık devrine döndük mübarek. Zaten hiçbir devirde de hayır yoktu bu erkeklerden. İyice haklı görmeye başladılar kendilerini.
Şuan ben kendimi sucluyorum yanında olamadım zor gününde diye çok kırıp döktüm onu sürekli sinirlendim ettim aniden patlayıp sinirlendim bazı konularda gereksizce

Al karşına rest çek. insan üzgünkende gayet yakın veya samimi davranabilir. Neyi olduğunu bilirsin ama sana değer verdiğini de gösterir sende destek olursun. Bu sanki ayrılmanın yolunu yapıyor sanki. Çevremde asker bekleyen çok gördüm yarısından fazlasi ya terk edildi yada aldatıldı hepsinin ortak özelliği adamlarin mesafeli oluşlarıydı. Bu belirsizliğe izin verme dediğim gibi net olmasını iste olmuyorsa şutla
Sorun şu kendimi sucluyorum şuan ben çok ona karşı sinirlenip aniden patlayıp sinirlendim bazı gereksiz şeylere kırdım baya şuan kendiside ileride aynı olurmuyum diye dusunuyo veya sürekli birbirimizi kırıp dokucez mi diye kafasında böyle dusunceler var diye düşünüyorum bu konuda bana guvenemiyo sanirim

Şuan ben kendimi sucluyorum yanında olamadım zor gününde diye çok kırıp döktüm onu sürekli sinirlendim ettim aniden patlayıp sinirlendim bazı konularda gereksizce
Bunların hepsi bir bahane biz eşimle birbirmize yapmadığımız kalmadı yine kendimizi birbirmizin yanında bulduk aramızda ülkeler vardı. Seni seven seni olduğun gibi kabul eder önemli olan yanlışlardan ders çıkarmak seni istemiyosa çok uzatma derim biraz geri çek kendini ve sadece izle ne yaptığını böyle kararsız biriyle evlenmeyi düşünmen çok daha ürkütücü ben sana diyim..anlaşılan sana 1000 kişi de bunu söylese sen olanı görmeyeceksin çok üzücü.. insanoğlu böyledir hatasız kul yoktur özür diler seven de affeder affedilecek şeyse ama eskide kalıp bahane üretiyosa ohoo lütfen kulaklarını tıka arkana bakmadan git ozaman ..

Demek ki bu ilişki iki tarafa da iyi gelmiyormuş. Tabii diğer taraf sizi manipüle edip böyle hissettirmediyse.
Sinirli bir insansanız sizin de kendiniz için terapiye gitmenizde fayda var ama üzgünüm, bu ilişki pek de aydınlık değil. Daha doğrusu yok gibi, tripler falan. Toksik bir bağ. Herifte ayrılacak cesaret olmadığı için size topu atmış, bekliyor ki siz ayrılın (ya da peşinden koşun prens hazretlerinin), kendisi de mağdur rolüne iyice bürünsün. Böyle yerinizde sayarak bir şeyler düzelmez. Söyleyin terapiye gitsin.

Onu bende tam bilmiyorum her ay para yatiyo para karşılığında 6 ay değilde 12 ay yapıyorsun yedek subay felan olunuyor herhalde tam bilmiyorum bende
Ya bence hiç çekme psikolojine beynine yazık cidden boşver takılsın kendi askerden gelmiş madem üsteleme hele evlilik hiç düşünme derim

Bunların hepsi bir bahane biz eşimle birbirmize yapmadığımız kalmadı yine kendimizi birbirmizin yanında bulduk aramızda ülkeler vardı. Seni seven seni olduğun gibi kabul eder önemli olan yanlışlardan ders çıkarmak seni istemiyosa çok uzatma derim biraz geri çek kendini ve sadece izle ne yaptığını böyle kararsız biriyle evlenmeyi düşünmen çok daha ürkütücü ben sana diyim..anlaşılan sana 1000 kişi de bunu söylese sen olanı görmeyeceksin çok üzücü.. insanoğlu böyledir hatasız kul yoktur özür diler seven de affeder affedilecek şeyse ama eskide kalıp bahane üretiyosa ohoo lütfen kulaklarını tıka arkana bakmadan git ozaman ..
Anladım teşekkür ederim o da ben sinirlendigim zaman sana kiyamiyorum sessiz oluyorum felan sen öyle olmuyorsun yıkıp dokuyorsun diyo ailesinden de öyle görmemiş bu çünkü sakın bı ailesi var ve şuan evet sevdiğimden bende göremiyorum ve ben şey diye düşünüyorum şuan kendisi ilerde aynı olurmuyum diye dusunuyo sürekli sinirlenirmiyim aniden sinirlenip patlarmiyom ona felan veya sürekli birbirimizi böyle kiricakmiyiz gibime geliyo aklından bunları çözmeye çalışıyor sanırım

Anladım teşekkür ederim o da ben sinirlendigim zaman sana kiyamiyorum sessiz oluyorum felan sen öyle olmuyorsun yıkıp dokuyorsun diyo ailesinden de öyle görmemiş bu çünkü sakın bı ailesi var ve şuan evet sevdiğimden bende göremiyorum
Zaman ver olduğu gibi bırak oda sakınce düşünsün sende ..

Zaman ver olduğu gibi bırak oda sakınce düşünsün sende ..
Herhalde kendisi şuan ilerde böyle olurmuyuz diye dusunuyo sürekli sinirlenir mi aniden sinirlenip patlarlarmiyim ona ve sürekli birbirimizi kiricakmiyiz diye ileriye dusunuyo sanırım diye dusunuyirum

Merhaba sevgilim askerliği paralı yaptı 12 ay askerden geldikten sonra değişti her şeye daha çok alıngan oldu kırılgan oldu askerden geldikten 2 hafta sonra biz kavga ettik bu baya kırıldı konuşmadık bı sure onun kardeşinden yardım istedim bı şekilde geri duzeldik onun üstünden 3 hafta gectikden sonra ben bı konuda onu yanlış anladım ve tartıştık telefonda hallederiz diye düşündüm ama bı turlu müsait olamadım konuşamadık daha sonra mesajda konuştuk ettik dedi çok kırıldım sürekli aniden sinirlenip kalbimi kırıp durdun dedi kalbim taşlasti dedi eskisi gibi senle konusasim yok dedi askerden geldikden sonra normal olmamı bekledin dedi askerdeyken bı suru şey yaşadım ben dedi ne yapicami bilmiyorum dedi çözüm bulalım dedi bende konuştum baya dedim ayrılmak mı istiyorsun dedim yoksa ara vermek mi veya benim memelekete gelip yüz yüze konusabiliriz dedim oda bilmiyorum dedi dedim sen ayrilamadigin için benim ayrilmami mi istiyorsun dedim sence dedi sonra ben sana soru sordum dedim oda istesem sanki ayrilabileceknisin sen dedi dedim istiyormusun istemiyormusun dedim oda bilmiyorum dedi o gün yine bı çözüm bulamayıp kapadı ben artık bişey istemiyorum dedi en son ben sen kafanı toparla dedim bı sure sonra oturup konuşuruz dedim bı şey olursa yazarsın yine bana dedim yazmak istemezsen de anlarım dedim sorun etmem dedim oda anlayışın için sağ ol dedi kendisi çıkmaza girmiş ve bende çıkmaza girdim ne yapicagimi bilmiyorum ne yapmalıyım yani nasıl iliskimizi düzelte bilirim?
Kendı halıne bırak hıc umursama. Ayrılabılecekmısın ne demek? Senın ayrılamayacagından o kadar emın kı

Dedim bunuda benden mi istiyorsun diye bilmiyorum dedi ne ayrılalım istersen de dedim bilmiyorum dedi
Bilmiyorum demesi ayrıl işte beni bunaltma diyor daha ne desin adam kimsenin cebindeki yedek olmayin biraz kendinize saygınız olsun lütfen biz kadınlar fedakarlik diye diye değer falan bırakmıyoruz kendimizde

Peki ne yapmam lazım şimdi ayrılalım mi diyeyim sevgilim bitti mi geri arkasına bakan biri değil direk hayatından çıkartır beni istemiyo sevmiyo diye dusunur
Ara verin. Dönerse senindir. İstemiyor, sevmiyor diye düşünmez. O askerlik psikolojisinde. Muhtemelen kafası daha toparlanmamiş. Biraz zaman tanı ona. Zaten zorla barışmissin. Dönmezse eğer demek ki o da bitsin istemiş. Zorla güzellik olmaz ama estetikle olur:KK53:

Merhaba sevgilim askerliği paralı yaptı 12 ay askerden geldikten sonra değişti her şeye daha çok alıngan oldu kırılgan oldu askerden geldikten 2 hafta sonra biz kavga ettik bu baya kırıldı konuşmadık bı sure onun kardeşinden yardım istedim bı şekilde geri duzeldik onun üstünden 3 hafta gectikden sonra ben bı konuda onu yanlış anladım ve tartıştık telefonda hallederiz diye düşündüm ama bı turlu müsait olamadım konuşamadık daha sonra mesajda konuştuk ettik dedi çok kırıldım sürekli aniden sinirlenip kalbimi kırıp durdun dedi kalbim taşlasti dedi eskisi gibi senle konusasim yok dedi askerden geldikden sonra normal olmamı bekledin dedi askerdeyken bı suru şey yaşadım ben dedi ne yapicami bilmiyorum dedi çözüm bulalım dedi bende konuştum baya dedim ayrılmak mı istiyorsun dedim yoksa ara vermek mi veya benim memelekete gelip yüz yüze konusabiliriz dedim oda bilmiyorum dedi dedim sen ayrilamadigin için benim ayrilmami mi istiyorsun dedim sence dedi sonra ben sana soru sordum dedim oda istesem sanki ayrilabileceknisin sen dedi dedim istiyormusun istemiyormusun dedim oda bilmiyorum dedi o gün yine bı çözüm bulamayıp kapadı ben artık bişey istemiyorum dedi en son ben sen kafanı toparla dedim bı sure sonra oturup konuşuruz dedim bı şey olursa yazarsın yine bana dedim yazmak istemezsen de anlarım dedim sorun etmem dedim oda anlayışın için sağ ol dedi kendisi çıkmaza girmiş ve bende çıkmaza girdim ne yapicagimi bilmiyorum ne yapmalıyım yani nasıl iliskimizi düzelte bilirim?
Adam ztn istemediği net belli senınle ayrılmak ıstıyor gelecek kocan degıl birşeyın değil bitir gitsin bırde evlencen mı sonunu göre göre yazık edersın hep aynı hıkayeler kişiler değişik sonuc aynı her zaman eger senı cddn kaybetmek istemese ayrılmak istiyormusun cumlesıne haydr derdı bızım de sevglımız askerdi yaşamadık yanı sorunları vardı ama sevgı ayrı bır sey mayının ortasında kaldıgında bile kurtuldunda koşa koşa aradı evlenmek için askerlıgı bıraktı sevmeyenın bahanesı coktur gerısı sadece bahane seven adam asla ama asla bu kadar kabullenmez herkez hersey yasar kımse bu hayatta cilesız buyumedı yanı gözunu ac sadece üzülmeni istemem sen bile bile kendinı yakacaksan devam et bırsy dıyemem bazen düşmek lazım ders almak için gerekırse düşe kalka gör ama kendını yıpratmadan

Back