- Konu Sahibi halenizzzzj
bilemedim zamanında ben de "aldatıyor" sanılmıştım hayatımdaki kişi tarafından
çok saçma bir bağlantı kurmuş zihninde ve o gece onu aldattığımı düşünmüş resmen
ben hemen kendimi açıklamak için koca bir gün boyunca çok çabaladım
ekran görüntüsü falan alabileceğim bir durum yoktu çünkü direkt fiziksel olarak başkasının yanında olduğumu düşünmüştü
hani mesajlık aramalık durumlar olsa kesinlikle mesajı da aramayı da ekran görüntüsü alabileceğim ne varsa alıp gösterirdim
insan yapmadıysa o an ne kadar sinirlense bile kendini açıklama çabasına giriyor
sonradan yapılan açıklamaların bir anlamı yok. senaryo yazılmıştır bile
hanımeli hikayesi de yalan.
uzak mesafedesiniz zaten o sinemle istediği gibi at koşturuyordur
telefon ortada olayına güvenmeyin, mesaj bildirimlerini kapatıp hatta whatsappın internetini falan kapatıp telefonu gayet de ortada bırakabilir insan
çok saçma bir bağlantı kurmuş zihninde ve o gece onu aldattığımı düşünmüş resmen
ben hemen kendimi açıklamak için koca bir gün boyunca çok çabaladım
ekran görüntüsü falan alabileceğim bir durum yoktu çünkü direkt fiziksel olarak başkasının yanında olduğumu düşünmüştü
hani mesajlık aramalık durumlar olsa kesinlikle mesajı da aramayı da ekran görüntüsü alabileceğim ne varsa alıp gösterirdim
insan yapmadıysa o an ne kadar sinirlense bile kendini açıklama çabasına giriyor
sonradan yapılan açıklamaların bir anlamı yok. senaryo yazılmıştır bile
hanımeli hikayesi de yalan.
uzak mesafedesiniz zaten o sinemle istediği gibi at koşturuyordur
telefon ortada olayına güvenmeyin, mesaj bildirimlerini kapatıp hatta whatsappın internetini falan kapatıp telefonu gayet de ortada bırakabilir insan