• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime gelen mesaj

Erkeklere yürüyen kadınlar da oluyor biliyorsunuz. Mesaj atan kadın öyle bir kadın da olabilir. Belki de olayı iş arkadaşlığının dışına çıkarmaya çalışıyordur. (gerçekten iştense tabi)
Bu durumda her ihtimali düşünmeniz gerekiyor yalan söylüyor olabilir, kadın kendi adım atmış olabilir...
Sosyal medya hesabında kendini ilişkisi var olarak yansıtması iyi olmuş. Sizi kırmaması sevdiğini ve değer verdiğini gösteriyor. Ben bir erkek adım atmadan kız istediği kadar adım atsın yine bir sonuca ulaşamayacağına inanıyorum. Sevgilisi mi var, evli mi bilse görse de bunları hiç takmayan insanlar da var.
Tek bir mesaj olayından ne olduğunu çözemeyiz bir süre gözlemlemeniz gerekiyor.

Böyle bir durumu aldatıldığınızdan eminseniz kullanmanız gerekir şuanlık çok gereksiz olur.
Zaten şu olayda beni tek rahatlatan istediğim şeyi anında yapması oldu.
Ama bu devirde öyle şeyler var ki o kadar doğru ki şu yazdıklarınız.
Mantıklı düşününce numara alıp yazma fikri doğru gelmedi. Teşekkür ederim 🙏🏼

İş arkadaşının numarasını mı silip engellemiş?Herkesi kendi gibi salak sanıyor sanırım. Yanından gidiyorsun, olay büyüyor, ayrılıyorsun ama bir ekran görüntüsü alıp sana atmıyor bile. Çok haklı olan insan mesajı gösterir, sen bana güvenmiyorsun diye yapacağı bir şey varsa, sonrasında yapardı. Kesin flörtleştiği biridir. Barışmamanı, önüne bakmanı tavsiye ediyorum.

hayır ona bu engelleme kısmı hakkında bir şey söylemedim düşüncelerinizde haklısınız 🖤
İyi yapmışsınız, bununla beraber kendi kendinizi nasıl gördüğünüzü de düşünün, öz saygınızı. Yalan söylediğini düşündüğünüz adam hayatınıza giremesin.
Yani adam ya yalan söylüyor, ya aldatıyor ya da kriz yönetimi berbat. Bu üç seçeneğin üçü de böyle bir adamı seçmemek için yeterli.

Mesaj gruptan gelmiş olabilir mi?
Yani gece gece kim ertesi sabah alınacak biskuvinin adını atar. Saçma değil mi?

İş arkadaşının numarasını mı silip engellemiş?Herkesi kendi gibi salak sanıyor sanırım. Yanından gidiyorsun, olay büyüyor, ayrılıyorsun ama bir ekran görüntüsü alıp sana atmıyor bile. Çok haklı olan insan mesajı gösterir, sen bana güvenmiyorsun diye yapacağı bir şey varsa, sonrasında yapardı. Kesin flörtleştiği biridir. Barışmamanı, önüne bakmanı tavsiye ediyorum.
Mesaja bakmadan sildiğini iddia ediyor.Ekran görüntüsü atamıyor çünkü o an sildim diyor ay bir de buraya gel iş yerine , ispatını da yapayım diyor.🥹 1,5 yıl geçirdiğim adam ya bilmiyorum
Sırf bu yüzden uçak bileti almayı bile düşündüm bakalım iş yerine götürdüğünde ne gibi ispatı olcak 😅 teşekkür ederim tavsiyeniz için.

Mesaj gruptan gelmiş olabilir mi?
Yani gece gece kim ertesi sabah alınacak biskuvinin adını atar. Saçma değil mi?
Çok saçma işte beni mahveden de bu akşam 11 de ne gibi bi samimiyete dayanarak mesaj atabiliyor hayır bir de bana bir samimiyetim yok onunla diyor.
Konuşmadım etmedim diyor.
Şaka gibi 🤦🏻‍♀️
Devam etsem kafamda binbir türlü şeyler donecek, bitirsem aklımda soru isaretleri kalacak.
Ne yapsam bilemedim.

Wp silip geri yükleyince hala mesajlar gelmiyor mu geri kurarken silip yüklesin ekran fotoğrafı atsın.

Wp silip geri yükleyince hala mesajlar gelmiyor mu geri kurarken silip yüklesin ekran fotoğrafı atsın.
Geri gelmiyor diye biliyorum ama bi bakayım 🥹
Mesajı görmeden de nasıl içim rahat eder hiç bilmiyorum.
Sosyal medyasına her yere bizi de koydu tarihi falan da yazdı ama hala içim kötü.

Tek sorunum o mesajı o an göstermemesi oldu haklısınız her insan ayrıdır siz kıskanmazsınız ama ben çok kıskanırım benim hayatımda o dışında karşı cins yoktur onunda olmasın isterim hadi diyelim iş yerinden arkadaşı o an bana bunu açıklasaydı yine olgunlukla karşılama ihtimalim vardı.
Ama olmadı ikimizde sinirlenip fevri hareketlerde bulunduk.
Sadece bu mesaj yüzünden ilişkiyi bitirmek istemedim çünkü tam emin değilim.
Sadece siz olsanız napardiniz diye fikir almak istedim ona göre hareketlerime yön verirdim diye.
Bu açıdan konuşunca sizde haklısınız ama gereken çabayı gösteriyor bana ulaşıp sürekli kendini ifade ediyor konuşuyor açıklamasını yapıyor ama benim aklımdaki soru işaretleri gitmiyor bu yüzden yazdım 🥺
e su an çaba gostermesi neye yarar ki? yatakta basilan kocalar bile nasil yalvariyorlar kurana el basıyorlar "o is oyle olmadi" diye.
inan ki sandığın gibi bir şeydir. yoksa neden SS bile almadan mesaji silsin? sence bu mantikli mi? hadi o an senin şiddete varan hareketlerine sinirlendi, uykudan uyanmisti saskindi vs. sen orayi terketmissin gece gece (ki aracin mi var, nereye gittin o halde seni tek birakmasi bile ayri ayilik. hangi ulkede yasiyoruz tekin saatler mi kendi aracinda bile olsan?) o an anlamis olayin buyuklugunu. kızacagin bir mesaj olmasa ss alirdi vs gosterirdi elbet.
inanma lütfen. is isten gecmis, kanitlari yoketmis tabii ki masumum diyecek, çaba gosterecek

Sizi kırmaması sevdiğini ve değer verdiğini gösteriyor.
Kırmadığı kısım neresi tam olarak ki sevdiğini, değer verdiğini görmüşsünüz? Konu sahibi kriz geçirip ağlarken onu sakinleştirmek için hiç birşey yapmaması, mesajı göstermemesi mi? Yoksa konu sahibine kızıp, yükselip suçlu çıkarmaya çalışması mı?

Edit: Sosyal medyada ki ilişki durumu için söylemişsiniz, kusura bakmayın kaçırmışım orayı 🙃

Son düzenleme:
Merhaba ,
Günlerdir aklıma takılıyor konuşacak kimse de olmadığı için buraya yazip fikir almak istedim kısaca anlatmaya çalışacağım.
Sevgilimle uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz 1,5 yıl oldu.Ayda bir buluşuyoruz vakit geçiriyoruz yan yana.
En son 1 hafta önce buluştuk o geldi yanıma, film izledik telefonundan ki telefonunu benden asla saklamaz şifresini de bilirim ama hiç elime almisligim yoktur telefonunu. Yanımda uyur telefonu hep masadadir saklamaz.
Film izlerken uyuyakaldı , telefonu da şarjdaydı biraz zaman geçtikten sonra uyandı telefonumu uzatır mısın dedi şarjdan çıkarıp uzattim o ara gözüm ekrana takıldı istemsiz bi şekilde.
Sinem diye kayıtlı bi kişiden mesaj gelmişti akşam.
Mesajın sadece ilk kısmını gördüm
Hanımeli bisküvi yazıyordu devamını göremedim o şokla telefonu uzattım kim bu dedim sinirle.
İş yerinden dedi sana ne hakla bu saatte mesaj atıyor dedim bağırdım sinirlendi.
Mesajı göster dedim göstermedi.
Ses tonumu yükselttiğim için sinir olmuş beyefendi,artı uykudan uyanınca çok sinirlidir terstir.
Ben aglamaya başladım tabi yanlış anlıyorum ama o hala mesajı göstermiyor.
Çıktım gittim yanindan vedalasmadim bile o üzüntüyle.
Ben yanına o kadar yol çekip gelmişim sen sarılmadan ayrıldın benden diyip üstüne bana trip atmasın mı ?
Benim hala aklım mesajda.
İş yerinde herkesin ağzında olan bi muhabbetmiş bisküvi getiriyim mi yazmış ne alakaysa.Kizin numarasını ver dedim vericem diyip vermedi olay çıkarırmışım.
Benim kızla hiçbir muhabbetim yok diyip duruyor , hatta mesaja görüldü dahi atmadan silip engelledim diyor.Kafam çok karışık neye inanacağımı şaşırdım..
Bunu bana ispatla diyorum sadece..
Gerçekten ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, neye inanacağımı şaşırdım..
Korktugum bir şey olsa telefonum açıkta olmaz diyor sadece..
Eğer söylediği gibi iş yerinde bisküvi geyiği olsaydı saniyesinde gösterirdi sana mesajı..
Mesajı silip engelledim demeside,sakinleştiğinde ss isteyecektin o yüzden öyle söyledi.
Aldatılıyorsun,geçmiş olsun.Zaten ayda bir buluşulan bir ilişki olduğu için aldatılman çok normal uzak mesafeyle ilişki olmaz

Merhaba ,
Günlerdir aklıma takılıyor konuşacak kimse de olmadığı için buraya yazip fikir almak istedim kısaca anlatmaya çalışacağım.
Sevgilimle uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz 1,5 yıl oldu.Ayda bir buluşuyoruz vakit geçiriyoruz yan yana.
En son 1 hafta önce buluştuk o geldi yanıma, film izledik telefonundan ki telefonunu benden asla saklamaz şifresini de bilirim ama hiç elime almisligim yoktur telefonunu. Yanımda uyur telefonu hep masadadir saklamaz.
Film izlerken uyuyakaldı , telefonu da şarjdaydı biraz zaman geçtikten sonra uyandı telefonumu uzatır mısın dedi şarjdan çıkarıp uzattim o ara gözüm ekrana takıldı istemsiz bi şekilde.
Hanımeli bisküvi yazıyordu devamını göremedim o şokla telefonu uzattım kim bu dedim sinirle.
İş yerinden dedi sana ne hakla bu saatte mesaj atıyor dedim bağırdım sinirlendi.
Ses tonumu yükselttiğim için sinir olmuş beyefendi,artı uykudan uyanınca çok sinirlidir terstir.
Ben yanına o kadar yol çekip gelmişim sen sarılmadan ayrıldın benden diyip üstüne bana trip atmasın mı ?
İş yerinde herkesin ağzında olan bi muhabbetmiş bisküvi getiriyim mi yazmış ne alakaysa.Kizin numarasını ver dedim vericem diyip vermedi olay çıkarırmışım.
Benim kızla hiçbir muhabbetim yok diyip duruyor , hatta mesaja görüldü dahi atmadan silip engelledim diyor.Kafam çok karışık neye inanacağımı şaşırdım..
Korkusu olmayan adam mesaj silmez. İş yerinde diye bisküvi muhabbeti yapacak kadar samimi ama senin için engelliyor öyle mi?
Sen basıp gidiyorsun izah etmiyor
Bu kadar elinde done varken saf saf özür dilerim aşkım dememişsindir inşallah :D
Bir kaç kişiye daha yürüyor flört ediyor muhtemelen. Belki de sevgilisi var.
Mesajı gösterip izah etse idi, tamam erkekte bir şey yok, kız da densiz heralde atıp geçmiştir derdim. Ama hiç de öyle değil

Bende aşırı kıskancım benim herhangi bi erkek arkadaşım yok sevgilim dışında, onunla olmasını istemem.
İçimi rahatlat , bu olayı çöz diyorum yoksa eski beni bulamazsın diyorum sadece..
Numarasını alıp kıza yazmak sormak istiyorum ama bu da çok ergence geliyor sevgilime güvenip konuyu da kapatmak zoruma gidiyor..
İşin içinden çıkamıyorum fikir almak istedim kafayı yiyeceğim çünkü..
Yerimde olsanız napardiniz.
Sosyal medya hesaplarına tarihimizi ve baş harfimi koy her yere yaz dedim hatta profil yap dedim.
Şu zamana kadar yapmayan kişi ergence geliyor bu tarz şeyler diyen kişi ikiletmeden yaptı sırf içim bi nebze ferahlasın diye..
Kaldırmam hiç dedi.
Bilmiyorum 😢
Ya bunlar kaldı mı bilmiyorum, her ay bir kızla adının baş harfini koyan insanlar var.
Millet nikahlı karısını yanında yatarken aldatıyor. Çok da klas hareket diyemeyeceğim. Mesajı silmeyip gösterse imiş, flört etmiştir kızla. Sen de elden kayıp gitme diye ayak yapıyor bence. Sineye çekerim dersen devam et. Yok ben sürekli kafamda kurar şiddetli kıskançlık yaşar şüphe duyarım diyorsan yol ver gitsin

Bisküvi ile başlayan bir mesajı telaşa kapılıp silmek ve yine bisküvi mesajı yüzünden iş arkadaşını engellemek, ne mesaj hakkında ne de kadın hakkında tatmin edici hiçbir bilgi ve açıklama vermemek, üste çıkmaya çalışmak, sarılmadın bana ühüü tarzı manipülasyon denemeleri.. mantıksız ve aşırı tepkiler bunlar. bir haltlar yiyen klişe erkek reaksiyonu gibi geldi bana. Tabi bu gibi durumlarda şüpheye dayanarak karar alınamaz belki ama en azından daha temkinli ve gözü açık olun derim

Bende aynennn bu şekilde dedim ,
Madem bir şey yoktu verecektin telefonu gösterecektin mesajı dedim.
Uykudan uyandım sinirliydim bir de şarj aletini üzerime fırlattın daha da sinirlendim dedi 🤦🏻‍♀️
O sinirle onu dahi hatırlamıyorum
Göstermedi ya göstermedi işte en çok canımı acıtan da buydu..
Nerden tutsam elimde kaliyor bu durum..
Kesinlikle ayrıl

Merhaba ,
% 100 aldatıyor denilmez ama bu Sinem denen şahsın ilgisi hoşuna gidiyor ve flörtöz bi durumdalar .

Uzak mesafeden ilişki olur mu demişler ;
Dördünüz de mutluysanız neden olmasın diye cevap verilmiş .

Size üçüncü gelmiş ; hayırlı olsun .

Size mantıklı geldi mi iş yeri arkadaşı mesaj attı diye engellemek ??? Bir halt yemiş,siz olsanız mesajı gösterir ,böyle bir iftiranın altında kalmamak için şeffaf olurdunuz adamın burnundan getirirdiniz var bir şeyler yakında çıkar kokusu.....

Merhaba ,
Mesajı merak etmen çok normalde olayların bu kadar tırmanması garip. Bu yaptığın kıskançlık ya da kafaya takma olayı sana ne kazandıracak. Çocuk numarayı verse gerçektende arayacakmıydın. Lütfen düşürme kendini böyle herşey olacağına varır. Yapacaksa yapar ve senin karşına sen hiç çabalamadan çıkar. Çocuğun mesajı okumadan engellemesi benide tedirgin etti belkide aralarında basitten bir flörtleşme vardı artık öğrenme gibi bir durumunda yok. Bununla baş edemeyeceksen biraz ara ver ilişkinize

Saklanacak bir durum olmasaydi mesaji size göstermeyip kadini engellemezdi.
Ortada bir problem yokken kimse bu şekilde davranmaz.

Telefonu hep ortada duruyor. Şifresini filan da biliyorsun. Aldatsaydı o kız telefonda ismiyle kayıtlı olmazdı.
İki tarafta sinirlenmiş ve olay büyümüş. Bence bir şans daha verin.

Back