Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısınız. Ben zaten kızıyorum kendime. Ama çok sevdim ve gerçekten kendime engel olamadım. Altına girdiğim günahın farkındayım.
Insanlar kaçırılıp öldürülüyor, onların da katillerine bir zararı yoktu eminim. Kazasız belasız atlattım diye haline sukret ve dedigim gibi artık düşünme, unut gitsin.
Evet. İlk başta bana hissettikleriyle ilgili yemin etti. Sonra da ona karşı hissettikleriyle ilgili yemin etti.
Ne aşk ama ! Siz ve sizin tıynetinizdeki kadınları Allah ıslah etsin ne diyeyim şu mübarek günde. Yahu sizin kendinize, ailenize de mi saygınız yok. Adam sizi gönüllü metresi yapmış bunu görmemek için moron olmak lâzım.
O adamin sözlüsünüde yazik. Boyle karaktersizleri mumla arayip baş tacı yapiyorsunuz heralde.
Konu sahibi bir yanlis yapmissiniz zararin neresinden donseniz kardir.
Disari cikin, sosyal cevre edinin boyle internet basindan hayatinizin askini bulamazsiniz sanal ortamda kandirilmak cok kolaydir.
Suan yapacaginiz ilk is o kisiyle tum baglari koparmaniz ve bir daha aramamaniz.
Emin olun ilerde sizinde karsiniza seveceginiz durust bir insan cikar.
Metresi olmak derken? Haddinizi aşmadan yorum yaparsanız çok iyi olur. Ben burada yorum almak için konu açtım. Sizin hakaretiniz için değil. Bilip bilmeden ne güzel de yakıştırma yapıyorsunuz.
Yemin etmek dini bir mefhum. Bu kadar dini hususlara dikkat ettiğiniz için mi sözlü biriyle konuşuyorsunuz? Sizin din hangisi bacım? Mezhep fazla geniş galiba
Orası seni alakadar etmez. Ben burada konuştuğumuz her şeyi baştan sona yazamazdım. Özet geçtim. Diğer mesajımda da belirttiğim gibi yargıların sana kalsın.
Ne güzel işte hata olduğunun farkındasın canım bırak o adamı aramaya aynı anda ikilişiyi idare eden tiplerden nefret ederim şimdi o havalanıyordurda iki kişi peşimde diye..O daha kötü ya. Haberi yok ama ben yine günahına girdim. Etmemeliyim farkındayım. Konuşmam artık.
Pardon şu an ne yapıyorsunuz? Evlenmek üzere olan karaktersiz bir adamın ikinci kadını olmak sizin dilde hangi kavrama tekabül ediyor ?
Aralarına girme,adam açık açık söylemiş onu seviyorumuş.ayrıca sözlüsü.burdan bakınca çok fazlalık gozukuyorsun.İkinizi de seviyorum lafına inanman zaten ayrı bir konu,ilgiden hoşlanmış hepsi bu.
Ah kıyamam utandın mı ? O zaman bu çirkin hareketlerin sana kalsında senin gibiler yüzünden cinsiyetimizden utanmayalım
Ne güzel işte hata olduğunun farkındasın canım bırak o adamı aramaya aynı anda ikilişiyi idare eden tiplerden nefret ederim şimdi o havalanıyordurda iki kişi peşimde diye..
Senden mi utanacağım? İki smile ile kaf soktuğunu mu zannediyorsun? Yazdığın hiçbir şeyden utanmam. Sen insanların dertlerini küçümseyecek kadar acizsen kendinden utanmalısın.
sen burdaki yorumlara bakma cicim
sozlusuyle resmı senınle ımam nıkahı yapar gül gibi gecınır gıdersınız
Senin benden utanmanı asla beklemem zira; belliki sen konununbaşında ( Allah aşkına) dillendirdiğin,üzerine yemin ettiğin Allahtan utanmıyorsun. Allahtan utanmayan kuldan mı utanır?Ne oldu konunun başında kafan karışıktı yardım istiyordun ? Zoruna mı gitti ikinci kadınlığını eleştirmem ? Ah yavrum... Kader vurmuş sana ben neden vurayım? Tabi benim simgelerim hoşuna gitmez çünkü ben evlilik arefesinde bir erkek değilim ve ikinci kadın aramıyorum
Oy yavrum ya. :) Allah ve benim ilişkime yorum yapmak senin haddine değil ki. :) Senin eleştirilerin sana kalsın. Zoruma gitmez. Ben yorumları düşünerek açtım bu konuyu. Sadece senin direkt hakaret ağırlıklı yorumların biraz tuhaf. Ben istediğimi olurum. Sen sana sorulana cevap ver. Vermeyeceksen yorum dahi yapma.