Allah aşkına bir şeyler söyleyin.

Evli olmadığına emin gibiyim ama evet şehir dışında çalışıyor. O doğru. Öyle dedi ilk başta. Sonra da 'seviyormuşum onu' dedi.

Yerini yapiyo inanma. 1-2 ay sonra evlendim diyecek. Sakin inanma. Bu adam bence evli. Sehir disinda karisindan ayri yasiyosa evli olup olmadigini,ancak resmi kurumlardan ogrenebilirsin. Yoksa emin olman mumkun degil...

Yerini yapiyo inanma. 1-2 ay sonra evlendim diyecek. Sakin inanma. Bu adam bence evli. Sehir disinda karisindan ayri yasiyosa evli olup olmadigini,ancak resmi kurumlardan ogrenebilirsin. Yoksa emin olman mumkun degil...
Yerini yapıyor derken? Ya sanmıyorum hiç. Şehir dışında yaşıyor o doğru. İşi başka bir şehirde. Ama ben onunla memleketimdeyken de konuştum. Aradım. Geceydi.

Evli olmadığından emin gibiyim. Sanmıyorum. Evli olsa o kadar vaktini bana ayıramazdı.
Ayiriiiir ayirir emin ol. Ayni sey arkadasimin basina geldi. Konustular konustular. Gece gunduz,sabah ezanlarina kadar. Megerse sehir disinda calisiyomus. Ben eski bankaciyim. Adamin adini soyadini dogum tarihini sisteme girdim. Adamin bankadan karti vardi. Evliydi. Referans olarak da karisinin adini vermis. Telefonunu vermis. Tabiki o bilgileri vermedim.sadece evli bilgisini verdim.2 de cocugu cikti.

Yani evli olmayabilir de ama emin olma bu bir. Sonuncusu da soz de bence evlilik kadar kutsaldir. Soz namustur. O kizcagiza her halukarda yazik. Arti hem sen hem o diyen bir adamdan ardina bakmadan ayaklarin k.cina dege dege kac yani...

ilginç bence uzak durun adam resmen boş kalmak istemiyor 'onu da seviyorum senide seviyorum' nedir allah aşkına nasıl böyle karakteri olmayan insanlarla konuşmaya devam edip 'tutamıyorum kendimi' diyebiliyorsunuz o kıza da yazık değilmi:KK12:

Ayiriiiir ayirir emin ol. Ayni sey arkadasimin basina geldi. Konustular konustular. Gece gunduz,sabah ezanlarina kadar. Megerse sehir disinda calisiyomus. Ben eski bankaciyim. Adamin adini soyadini dogum tarihini sisteme girdim. Adamin bankadan karti vardi. Evliydi. Referans olarak da karisinin adini vermis. Telefonunu vermis. Tabiki o bilgileri vermedim.sadece evli bilgisini verdim.2 de cocugu cikti.

Yani evli olmayabilir de ama emin olma bu bir. Sonuncusu da soz de bence evlilik kadar kutsaldir. Soz namustur. O kizcagiza her halukarda yazik. Arti hem sen hem o diyen bir adamdan ardina bakmadan ayaklarin k.cina dege dege kac yani...

Telefon numarası ile nasıl bilgilerine ulaşabilirim? Bu mümkün mü? Ya Allah korusun. Söz de çok kutsal ve ben zaten çok fazla vicdan azabı çekiyorum ama evlilik çok daha kötü olur. Yok ben artık konuşmuyorum. Ondan bana da hayır gelmez. Ne istediğini bilmiyor.

ilginç bence uzak durun adam resmen boş kalmak istemiyor 'onu da seviyorum senide seviyorum' nedir allah aşkına nasıl böyle karakteri olmayan insanlarla konuşmaya devam edip 'tutamıyorum kendimi' diyebiliyorsunuz o kıza da yazık değilmi:KK12:

Tabi ki yazık. O konuda ayrı bir üzüntü duyuyorum. Vicdanım sızlıyor.

Neden şaka olsun?
Yahu kaç yasindasin gözünü seveyim, hiç gormedigin tanimadigin etmedigin adamla ne seviyorumu ? Öyle biri gerçekte hic olmayabilir farkindasin degil mi ? Hayır adamın söyledikleri de komedi, resmen dalga geçmiş.

Tabi ki yazık. O konuda ayrı bir üzüntü duyuyorum. Vicdanım sızlıyor.
konuşmaman gerekiyor o halde gerçekten sen böyle bir konumda olmak istemesen bile şu an o kızı aldatmasına neden olan kişisin ve inan bana bu çok acı bir durum onun yerinde sende olabilirdin ve eminim bu şekilde olsaydı kaldıramazdın :KK20:
inanma aldanma lütfen!

belki de konuştuğunuz kişi, söz resmini gördüğünüz kişi bile olmayabilir, yüzyüze gelmediniz sonuçta. bilemedim ama aşk böyle bir şey değil gerçekten. kendine yazık etme, ilerde pişman olursun, görmediğin bir adam için kendine olan saygını kaybetme. sana tek tavsiyem bu.

Telefon numarası ile nasıl bilgilerine ulaşabilirim? Bu mümkün mü? Ya Allah korusun. Söz de çok kutsal ve ben zaten çok fazla vicdan azabı çekiyorum ama evlilik çok daha kötü olur. Yok ben artık konuşmuyorum. Ondan bana da hayır gelmez. Ne istediğini bilmiyor.

Boyle bilgiler kisiye ozel bilgilerdir. Eger kurumlarda arkadasin tanidik bildik birileri yoksa ogrenemezsin. Kimse vermez bu bilgileri.

Valla sen bilirsin. Aliskanlik olmus artik biaeyler durter yine ararsin,ya da o arar. Bi sekilde devam eder. Bunun sonu yok. Diyelim ki evli degil ve sozlusuyle evlendi. Evlenince de arkadasca gorusme adi altinda teklifler sunulur. Sadece arkadas olarak gorusulur guya...

Cok buyuk yanlis... Bu yanlisa dusme. Acilen bitir hatta numarani degistir.

Ben o kiza uzuldum. Bunu duyar duymaz adama iyi bir ders verip agzina geleni sayacagina hala akil istiyosun arkadasim kusura bakma yani... Boyle biaeyi buraya yazip fikir almana bile gerek yok. Yapacagin sey cook acik.

konuşmaman gerekiyor o halde gerçekten sen böyle bir konumda olmak istemesen bile şu an o kızı aldatmasına neden olan kişisin ve inan bana bu çok acı bir durum onun yerinde sende olabilirdin ve eminim bu şekilde olsaydı kaldıramazdın :KK20:
inanma aldanma lütfen!

Elbette kaldıramam ve affedemem. Konuşmuyoruz artık. Ben hatamı kabul ediyorum.

belki de konuştuğunuz kişi, söz resmini gördüğünüz kişi bile olmayabilir, yüzyüze gelmediniz sonuçta. bilemedim ama aşk böyle bir şey değil gerçekten. kendine yazık etme, ilerde pişman olursun, görmediğin bir adam için kendine olan saygını kaybetme. sana tek tavsiyem bu.

O. Buna eminim. Anlık resimler de yolluyordu çünkü. Ben kendime de yazık ettim. Farkındayım. Yapmayacağım ama. Konuşmuyorum. Artık konuşmam da. Eğer buradaki herkesin dediği gibiyde yalancı biriyse, dalga geçtiyse bir şey diyemiyorum.

Elbette kaldıramam ve affedemem. Konuşmuyoruz artık. Ben hatamı kabul ediyorum.
mantıklı kararlar sağlam adım atmana neden olur bu yüzden şu an söylediklerinin dışına çıkma inan bana çok iyi çok temiz insanlarda var hayatını mahvetme!

hiç üşenmeden bütün yorumları okudum herkes ne güzel söylemiş fakat neden ısrarla kabullenemiyorsun arkadaşım ben onu anlamadım ona yakıştıramıyorum çok masum geldi diyorsun da burada her gün onlarca konu açılıyor milletin başına neler geliyor sence biz nasıl hata yapıyoruz yakıştıramıyorum dediğimiz için zaten kimse gelip karşına bak ben sözlüyum ama seni de idare edeceğim işine gelirse demez ya öncelikle bunu anla sözlü olduğunu sonradan söylemek ne demek hele senin yakıştıramıyorum demen yalan parayla değil yemin hiçbir şekilde inandırıcı değil her yemini doğru sanmayın her masum görünene inanmayın adam tabi öyle yapacak ki onu bırakmayın diye. Sanal dan aşk ta olmaz sanal da tanışıp aşık olmayla sanaldan aşkı birbirine karıştırmayin ,sanal da tanırsınız bunu gerçek hayata taşırsaniz aşk olur. sadece telefonda Skype ya da başka sosyal medya sitelerinde kimsenin tipine sesine sözlerine aşık olunmaz ya da sevgi duyulmaz ancak boşlukta olduğunuz için bunu sevgi hoşlanma sanıp böyle kandırılirsiniz. ha bana kalırsa da bu adam evli gidin kendinize bence başka uğraş edinin sizin açınızdan iyi olur

X