- Konu Sahibi ikicocukannesiyim
Sarhoşluğun çok ince bir çizgi olduğuna inanıyorum ki ben de sık alkol alan bir insanım. Gerçekten bir insan zor şeyler yaşıyorsa sarhoş bir şekilde yanım geldiyse ben dinler gerekirse ağlamasında içini dökmesinde yardımcı olurum. Ha bu insan sarhoş olduğunda ortalığı kırıp döken dağıtan döven söven bir insansa hayatta yanında da durmam. Dayınızın çok iyi biri olduğunu söylemiş durmuşsunuz eşinize sataştığınız için o da dayınıza sataşmış. Ben mi garibim bilmiyorum ama sevdiğim saydığım aile büyüklerimi ben böyle ezmem ezdirmem de. Onlar da bana öyle davranırlar. Bu durumu ben kendi dayımla yaşasam kocamla tartışmam önce çocukları yatırır sonra da yanına oturup bir bardakta kendime koyar muhabbet ederim dertleşirim tutupta evden kovmam. Herkesin aile bağları ilişkileri farklıdır ama şu kötüdür bu kötüdür diye bir bilinçle ilerleyip kötü niyeti olmayan sorun çıkartmayan bir insanı yaptığı şeyi tasvip etmiyorum diye kimseye ezdirmemek lazım bence.
Siz dayınızın hem yanında olmamışsınız hem gururunu kırmışsınız. Size ve çocuklarınıza sorun çıkartıyorsa haklısınız ancak ortada size göre tek sorun sarhoş olmasıysa burda hatalısınız bence.
Siz dayınızın hem yanında olmamışsınız hem gururunu kırmışsınız. Size ve çocuklarınıza sorun çıkartıyorsa haklısınız ancak ortada size göre tek sorun sarhoş olmasıysa burda hatalısınız bence.