Allah aşkına bir şeyler söyleyin.

Dedi ki 'kızın babası hapse girmek üzereymiş ve kız çok kötüymüş. O, ondan ayrılamazmış.' Allah hakkı için böyle bir şeyi asla söylemedim zaten. İlk önce sizin de yazdıklarınızı yazdı. Sonra da 'aslında seviyormuşum ama o daha fazla seviyormuş. Ben anlamamışım. Söz resimlerimize baktım da çok mutluymuşum ' dedi.

Duygu sömürüsü için demedim hiçbirisini. Söylemek istediğim o an o oldu söyledim. Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz? Benim üzülmem ona zevk mi veriyor?

aloooo bu adam sizi kullanıyor valla ne güzel seni de seviyorum ama onu da seviyorum
vay be size de helal olsun yani adam sözlüsüne ihanet ediyor siz de buna alet ediyorsunuz kendinizi
gerçekten vicdanınız rahat mı?
Elbette ki değil.

Çok yazık hem de. Zaten konuşmuyoruz artık. Konuşmam da. Konuşsam da bir şey olmaz. Herkes aynı şeyleri söylemiş. Ben görmek istemiyorum. İnanmak istemiyorum demek ki.

Neden ama? Size ispat da edebilirim.

Cunku bir erkek yuzuk takmis diye sozlu olduguna inaniyorsunuz. Yapmayin gozunuzu seveyim. Allah bilir adamin elinde kac kisi vardir. Adam yalanci inanmayin demek istiyorum yani..

aynen benim de psikolojim bozuldu gittikce

Kusura bakmayinda baska adam mi kalmadi intetnetten buldugunuz sozlu adama hala asikmissiniz.Kendinize.biraz sayginiz olsun mesaj falan atmayin,silin numarasini.İcim bulandi kurban olurmus iyyk

offf işte şu kk da kocam nişanlım bi kadınla konuşuyor fAcebook konuşmalarını yakaladım diye anlattıkları kadınlardan biri sizsiniz

bile bile hala NORMAL konuşmaya devam ediyosunuz
hiç konuşma kardeşim yalancı herifin teki işte
belki de evli bile
hiç görmediğin bi mesaj arkadaşı sonuçta
kes at

sana sözlü olduğunu söylediği gün onu engellemeli yada hattını facebook u nu kapatmalıydın vazgeçmek kolay degil ama 3 yıllık sözlüsüne bunu yapanın sana daha beterini yapacagını düşünmen lazımdı sevmek aşk bunlar güzel ama böyle degil seviyorsan yine sev kendi içinde sonra biter zaten beraber oluncada bitiyor o adam bi elim bal diğeri kaymakta olsun istiyor eminim seninle gırgır geçiyor arkadşlarına anlatıor egosunu şişirip ruhunu tatmin ediyor duygusal davranıp seni kandırıyor erkekler böyle maalesef ilk kadını bırakmazlar sadece kendilerince macera isterler ve diğer kızları kandırılar o kadar

aynen belki konustuğu tek kadın da konu sahibi değildir

Cunku bir erkek yuzuk takmis diye sozlu olduguna inaniyorsunuz. Yapmayin gozunuzu seveyim. Allah bilir adamin elinde kac kisi vardir. Adam yalanci inanmayin demek istiyorum yani..

aynen benim de psikolojim bozuldu gittikce

Çok doğru söylüyorsunuz. İşte sorunum ne biliyor musunuz? O kadar inandım ki ona. O kadar masum geldi ki. Hele sözlü olduğunu öğrendiğim gece o kadar çaresiz gibiydi ki. Ona acıdım. Kendime değil. Şimdi herkes aynı şeyi söylüyor. Ona yakıştıramıyorum.

bende 2. kadınlar ın bazıları bide arsız oluyorlar ki sorma

Yüz yüze görüşmedik ama gördük birbirimizi. Haklısınız. Zaten normal olarak da konuşmuyoruz artık.

3 yıldır sevgiliymişler. 8 aydır sözlüler. Tabi ki bana neler yapmaz. Güvenmiyorum ki bu konuda. Eğer öyleyse yazık gerçekten. Bir de onlarca yemin etti.

peki o zaman neden buna son vermiyorsunuz?
siz ondan önce nasıl yaşıyorsanız ondan sonra da yapabilirsiniz
ayrılık acısından kimse ölmez,unutmayın kimse vazgeçilmez değildir
Biliyorum. Ve konuşmayacağım. Sadece yazık derim. Ona o kadar inanmışken benimle dalga geçtiyse. Bir de ona dedim ki 'Çok üzülürüm, sana yakıştıramam ama dalga geçtim desen daha farklı olur'. 'Dalge geçmedim. Onca şeyi neden söyleyeyim?' dedi

3 yıldır sevgiliymişler. 8 aydır sözlüler. Tabi ki bana neler yapmaz. Güvenmiyorum ki bu konuda. Eğer öyleyse yazık gerçekten. Bir de onlarca yemin etti.
bak ne var biliyormusun sen adama aşık degilsin sadece öyle sanıyorsun 8 aydır sözlüler isterse 1 haftalık sözlü olsunlar adam sözlü mü sözlü bu kadar hatta evli bile olabilir hatta ve hatta ortada sözlüsü falanda olmayabilir

ya bence duygularında çok haklısın ama sana şunu söyliyim sanalda asla aşk olmuyor benm de bir sevgilim vardı sanalda tam 2 sene çıktık ve bu iki senenin bir senesinde beni aldattığını öğrendim asla sanalada aşk olmuyor onun sayesinde bana sürekli yakın olan biriyle çıkmaya başladım ve onunla evliyim ve kocamı çok seviyorum bence asla sanalda ilişki kurma sanalda söylenenlere güvenme eğer gerçekten sevdiğini öğrenmek için sadece gözlerine bakman yeterli bence o seni sevmiyor sözlüsünü de sevmiyor tek sevdiği şey sizinle dalga geçmek bence bir daha asla ona mesaj atama veya konuşma

Ne peki? Sevmesem umrumda olmasa neden üzüleyim ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…