Kizin canini mi yakacaksin? Anlamadim? Ya bi de gercektrn guluyorum, neden biliyor musun? Internetten tanisip birine cabucak guvendigine.
Ya saniyor musun ki bu adam bi tek seninle konusuyor? Adam belli bir suru kisiyle konusuyordur boyle. Bunlar profesyonel cicim. Allah bilir sözlü bile degildir. Tumden yalan yani.
Bu kadar saf olmayin..
Bende aşk-ı memnu hastasıydım ama hiç bu kafada olamadım nedensekızda da bolca mevcut aşkından bile bile ateşlere yürümüş
fazla dozda aşk-ı memnu alınmış belli
neye üzülüyorsun cnm bir kere buluşmamışsın görmemişsin dokunmamışsın bir iki güzel laf söyleyip seni kandırdığı için mi üzülüyorsun yapma allah aşkına.Bilmiyorum. Çok üzülüyorum.
Yüzüğünü çekip yolladı. Ya neden sözlü olduğuna dair yalan söylesin? Çok mu salağım? Ya ben insanlarla ilgili kötü düşünmüyorum ki. Ne bileyim. Yakıştıramıyorum ona kötüyü.Kizin canini mi yakacaksin? Anlamadim? Ya bi de gercektrn guluyorum, neden biliyor musun? Internetten tanisip birine cabucak guvendigine.
Ya saniyor musun ki bu adam bi tek seninle konusuyor? Adam belli bir suru kisiyle konusuyordur boyle. Bunlar profesyonel cicim. Allah bilir sözlü bile degildir. Tumden yalan yani.
Bu kadar saf olmayin..
Ama adam sözlüsünden ayrılmaz evlenir buda kuma olmayı kabul ederse buyursun tabiBırak Allah aşkına ya.hadi ilk seferde kandırdı son seferde rüya bahanesiyle adamı aramalar seni seviyorum imalari vs...Kimi kandiriyorsun sen bizi mi kendini mi?Ikinizde aynısınız bence ve sen açık bir kapı bulsan hoop diye içeriye dolacak gibisin.
Gülünecek bir şey de yok zaten.ben hiç bişey anlamdım yanyana bile gelmemişler ne sevmesi yahu, kafa mı buluyorsunuz birbirinizle mesajla millet birrbirine aşık oluyor seviyor hiç güleceğim yoktu gülmedim de
Yüzüğünü çekip yolladı. Ya neden sözlü olduğuna dair yalan söylesin? Çok mu salağım? Ya ben insanlarla ilgili kötü düşünmüyorum ki. Ne bileyim. Yakıştıramıyorum ona kötüyü.
Evet. İlk başta bana hissettikleriyle ilgili yemin etti. Sonra da ona karşı hissettikleriyle ilgili yemin etti.Yemin mi etti.zaten bu tiplerden korkarım ben.hem iki yüzlülük yapıp hem de bu tür davranan insanlar en tehlikeli tipler dir.
Adam ikinizi de seviyorum diyo. Ne sis yansin ne kebap. Oh ne ala. Evlenince de gorusur senle. Sen de evli adamin sevgilisi olarak- yani en kibari bu-
Adam ikinizi de kekliyo.
Doğru söze ne denir? Kendim düştüm.kendi düşen ağlamaz... kuma olarak gideceksen de kıza haber verin bir zahmet
al işte bibi bak insanların beynini yıkıyormuşBende aşk-ı memnu hastasıydım ama hiç bu kafada olamadım nedenseelimi ateşe uzatıyorum bunun adı aşşşşkkkk
Heh bilgecem bende onu dedim iste aklin yolu bir.. Boyle klavye romeosunun sozlu olduguna bile inanmam ben. Kimbilir kac kiza ayni palavrayi yazmistir. Kizlar acsin gozunu azcik saf olmasin yaa. Ilk internet ciktiginda kanan boldu ama artik o kadaar cok ornek varkii onumuzde. Kanilmasin yahu.
Hahahahahah ay cidden cok komiksiniz kuzum. Zaten gerçekten sozlenmeyenlere yuzuk satilmiyor bu ulkede. Ya da kimsenin yüzüğü yok alip çekecek oyle mi
Aşağıda bir kişiye de aynı yorumu yaptım. Annesi ile bir fotoğrafını yolladı. Onda da yüzüğü parmağındaydı.Hahahahahah ay cidden cok komiksiniz kuzum. Zaten gerçekten sozlenmeyenlere yuzuk satilmiyor bu ulkede. Ya da kimsenin yüzüğü yok alip çekecek oyle mi