Allah aşkına bir şeyler söyleyin.

Bu adam sozlusunden ayrılsa sana gel dese ne yaparsın?

Gitmem. Nasıl giderim? Aynı şeyi bana yapmayacağı ne malum? Nasıl güvenirim ona? Ayrıca hiç öyle bir beklentiye de girmedim.

90'larda ben ufacıktım. Haberim yok o yalanlardan. Gerçekten gördüm. Evlensin. Ben ona da söyledim. Bir beklentim yok. Allah korusun. Kimsenin dostu olamam.

Peki amacı ne bu yalanı söylemesindeki? Annesiyle attığı fotoğrafında da yüzüğü vardı.
Benim erkek kardesim evli sozlu filan degil ama sevgilisiyle imitasyon bir soz yuzugu almislar dunya yansa parmagindan cikarmaz. Ama arada resmiyet yok aslinda. Bazen bende kendimi huzursuz hissedecegim ortama girerken parmagima bir soz yuzugu geciriveeiyorum. Halbukii sevgilim bile yok. Diyecegin o ki yuzuge cok takilma. Zaten gercekse ozellikle seni uzaklastirmali. Hic dusunmeden cizgi cekmelisin adamin uzerine.

Isra, bak sana samimi bir tavsiye. Kendine hobi edin. Okuyorsan ogrenci kuluplerine katil, calisiyorsan haftasonu aktivitelerine.. ikiside yoksa hemen bir kursa yazil ya da is ara. Biraz bosluktan tutulmussun sanki bu adama.
Yaşantımdan gayet memnundum. Hiçbir eksiğim, sıkıntım yoktu. Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
ben olsam sözlüsünü bir şekilde bulup söylerim.. yazık kıza.. ayrıca senden kurtulmak istediyse böyle bir yalan uydurmuşta olabilir yani..
Ulaşmak istersem her şekilde bulurum o kızı. Bunda sıkıntı yok. Ulaşırım. Amaa ulaşsam nasıl konuşurum? Nasıl anlatırım bilmiyorum.

Gitmem. Nasıl giderim? Aynı şeyi bana yapmayacağı ne malum? Nasıl güvenirim ona? Ayrıca hiç öyle bir beklentiye de girmedim.
Peki o zaman bu konuyu neden actin?cidden ben anlamadım ki seni fikir almak istediğin şey ne?

Çektim. Bir şey beklemiyorum gerçekten. Yüzüğü sahte mi değil mi onu da bilmiyorum. Ben hiçbir şey bilmiyorum. Kimileri alay etmiş ama zor durumda olmasam üzülmesem buraya gelip içimi dökme gereği duymazdım.

Peki o zaman bu konuyu neden actin?cidden ben anlamadım ki seni fikir almak istediğin şey ne?
Fikir almak derken şöyle. Anlattığım arkadaşlarım da hep aynı şeyleri söyledi. 'Yalancı, ş*siz, gönül eğlendirme derdinde' dediler. Ben ona o kadar inandım ki yakıştıramıyorum bu yorumları. Tanımadığım kişiler daha objektif yorum yapar. Bunun için sizlerin yorumlarını almak istedim.

Toplumsal msjimi verip gideyim ben :)

Bazen sanalda tanıştığınız insanlara hele hele hiç gormediklerinize güvenmeyin inanmayın yazınca bazı arkadaslar hemen tepki veriyor.buyrun bir kötü örnek daha.

ya sözlüyüm konusunda hemen niye kesin yalan söylüyo diyosunuz millet evli olduğu halde bekarım der bu çocuk niye bide sözlüyüm desin ben ona inandım ama diğer konularda beş para etmez o ayrı mesele

Toplumsal msjimi verip gideyim ben :)

Bazen sanalda tanıştığınız insanlara hele hele hiç gormediklerinize güvenmeyin inanmayın yazınca bazı arkadaslar hemen tepki veriyor.buyrun bir kötü örnek daha.

Ne deseniz katılıyorum.

ya sözlüyüm konusunda hemen niye kesin yalan söylüyo diyosunuz millet evli olduğu halde bekarım der bu çocuk niye bide sözlüyüm desin ben ona inandım ama diğer konularda beş para etmez o ayrı mesele
Evet sözlü olduğu konusunda ben de şüpheye düşmedim. Ya o kadar güzel, o kadar iyi konuşan birisiydi. Nasıl ona kötüyü söyleyebilirim? Yakıştıramıyorum. O öyle biri değil gibiydi.

Herkes doğruları yazmış zaten ama benim takıldığım bir nokta var. Anladığım kadarıyla sözlüsünün ailesi bu kişiye çok iyi davranmış, o da karşılığında kendini feda ederek kızlarıyla sözlenmiş. Çok inandırıcı, evet. (!)
Kendini ne zannediyor bu şahıs acaba. Onu bu kadar kıymetli yapan neymiş?

Profesyonel yalanci olusu onu o kadar kiymetli yapiyor zannimca

aloooo bu adam sizi kullanıyor valla ne güzel seni de seviyorum ama onu da seviyorum
vay be size de helal olsun yani adam sözlüsüne ihanet ediyor siz de buna alet ediyorsunuz kendinizi
gerçekten vicdanınız rahat mı?

Ne mesaj atın ne de mesaj atara karşılık verin en azından kendinizi o kızın yani sözlüsünü yerine koyarak hareket edin. Resmen bir yer de aldatılma durumu bu o kız siz de olabilirdiniz. O d şu an her şeyden habersiz mutlu bir birlikteliği var sanıyor duysa ne olur kim bilir.
Bunu ne kendinize yapın ne de o kıza yazıktır.

Özet geçiyorum.

Adam sizi sevmiyor, hiç sevmemiş.

Ha içinizi rahatlatacaksa nişanlısı olacak o kızı da sevmiyor.

E ne yapıyor diyecekseniz, sadece kendisini seven bencil bi pislik ne yaparsa onu yapıyor.

Etrafında kendisini seven, onun için acı çeken kadınlar olmasından memnun hayatının tadını çıkarıyor. Bi nişanlısı ona süprizler hazırlıyor adam kendini lord zannediyor, bi siz "öyle söyleme içim gidiyor" diye arabeske bağlıyorsunuz egosu havalara uçuyor.

Bi de "Seni de seviyorum, onu da seviyorum. Yanlış ama öyle." diye sözde dürüst olup vicdanını rahatlatıyor.

Sonuç olarak nişanlısını da sizi de tebrik ediyorum, helal olsun ikinize de. Biraz daha böyle devam edin de kendini yaz günlerimizin tekrarlarıyla vazgeçilmezi Aşk-ı Memnu'nun Behlül'ü zannetsin iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…