Allah aşkına bir şeyler söyleyin.

bu "rüyamda gördüm ondan aradım iyi misin" muhabbeti bitmedi mi hala yaw? 90'larda yaparlardı bunu..

konu sahibi neden kendini kandırıyorsun ki? sen devam edeceksin sadece bir işaret bekliyorsun ama üzülme evlenince gönderir o işareti.. aha buraya da yazıyorum sen "ama çok sevdim" diye devam edersin..
90'larda ben ufacıktım. Haberim yok o yalanlardan. Gerçekten gördüm. Evlensin. Ben ona da söyledim. Bir beklentim yok. Allah korusun. Kimsenin dostu olamam.

Peki amacı ne bu yalanı söylemesindeki? Annesiyle attığı fotoğrafında da yüzüğü vardı.
Benim erkek kardesim evli sozlu filan degil ama sevgilisiyle imitasyon bir soz yuzugu almislar dunya yansa parmagindan cikarmaz. Ama arada resmiyet yok aslinda. Bazen bende kendimi huzursuz hissedecegim ortama girerken parmagima bir soz yuzugu geciriveeiyorum. Halbukii sevgilim bile yok. Diyecegin o ki yuzuge cok takilma. Zaten gercekse ozellikle seni uzaklastirmali. Hic dusunmeden cizgi cekmelisin adamin uzerine.

Isra, bak sana samimi bir tavsiye. Kendine hobi edin. Okuyorsan ogrenci kuluplerine katil, calisiyorsan haftasonu aktivitelerine.. ikiside yoksa hemen bir kursa yazil ya da is ara. Biraz bosluktan tutulmussun sanki bu adama.
Yaşantımdan gayet memnundum. Hiçbir eksiğim, sıkıntım yoktu. Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
ben olsam sözlüsünü bir şekilde bulup söylerim.. yazık kıza.. ayrıca senden kurtulmak istediyse böyle bir yalan uydurmuşta olabilir yani..
Ulaşmak istersem her şekilde bulurum o kızı. Bunda sıkıntı yok. Ulaşırım. Amaa ulaşsam nasıl konuşurum? Nasıl anlatırım bilmiyorum.

Gitmem. Nasıl giderim? Aynı şeyi bana yapmayacağı ne malum? Nasıl güvenirim ona? Ayrıca hiç öyle bir beklentiye de girmedim.
Peki o zaman bu konuyu neden actin?cidden ben anlamadım ki seni fikir almak istediğin şey ne?

Benim erkek kardesim evli sozlu filan degil ama sevgilisiyle imitasyon bir soz yuzugu almislar dunya yansa parmagindan cikarmaz. Ama arada resmiyet yok aslinda. Bazen bende kendimi huzursuz hissedecegim ortama girerken parmagima bir soz yuzugu geciriveeiyorum. Halbukii sevgilim bile yok. Diyecegin o ki yuzuge cok takilma. Zaten gercekse ozellikle seni uzaklastirmali. Hic dusunmeden cizgi cekmelisin adamin uzerine.
Çektim. Bir şey beklemiyorum gerçekten. Yüzüğü sahte mi değil mi onu da bilmiyorum. Ben hiçbir şey bilmiyorum. Kimileri alay etmiş ama zor durumda olmasam üzülmesem buraya gelip içimi dökme gereği duymazdım.

Peki o zaman bu konuyu neden actin?cidden ben anlamadım ki seni fikir almak istediğin şey ne?
Fikir almak derken şöyle. Anlattığım arkadaşlarım da hep aynı şeyleri söyledi. 'Yalancı, ş*siz, gönül eğlendirme derdinde' dediler. Ben ona o kadar inandım ki yakıştıramıyorum bu yorumları. Tanımadığım kişiler daha objektif yorum yapar. Bunun için sizlerin yorumlarını almak istedim.

Toplumsal msjimi verip gideyim ben :)

Bazen sanalda tanıştığınız insanlara hele hele hiç gormediklerinize güvenmeyin inanmayın yazınca bazı arkadaslar hemen tepki veriyor.buyrun bir kötü örnek daha.

ya sözlüyüm konusunda hemen niye kesin yalan söylüyo diyosunuz millet evli olduğu halde bekarım der bu çocuk niye bide sözlüyüm desin ben ona inandım ama diğer konularda beş para etmez o ayrı mesele

Toplumsal msjimi verip gideyim ben :)

Bazen sanalda tanıştığınız insanlara hele hele hiç gormediklerinize güvenmeyin inanmayın yazınca bazı arkadaslar hemen tepki veriyor.buyrun bir kötü örnek daha.

Ne deseniz katılıyorum.

ya sözlüyüm konusunda hemen niye kesin yalan söylüyo diyosunuz millet evli olduğu halde bekarım der bu çocuk niye bide sözlüyüm desin ben ona inandım ama diğer konularda beş para etmez o ayrı mesele
Evet sözlü olduğu konusunda ben de şüpheye düşmedim. Ya o kadar güzel, o kadar iyi konuşan birisiydi. Nasıl ona kötüyü söyleyebilirim? Yakıştıramıyorum. O öyle biri değil gibiydi.

Herkes doğruları yazmış zaten ama benim takıldığım bir nokta var. Anladığım kadarıyla sözlüsünün ailesi bu kişiye çok iyi davranmış, o da karşılığında kendini feda ederek kızlarıyla sözlenmiş. Çok inandırıcı, evet. (!)
Kendini ne zannediyor bu şahıs acaba. Onu bu kadar kıymetli yapan neymiş?

Herkes doğruları yazmış zaten ama benim takıldığım bir nokta var. Anladığım kadarıyla sözlüsünün ailesi bu kişiye çok iyi davranmış, o da karşılığında kendini feda ederek kızlarıyla sözlenmiş. Çok inandırıcı, evet. (!)
Kendini ne zannediyor bu şahıs acaba. Onu bu kadar kıymetli yapan neymiş?

Profesyonel yalanci olusu onu o kadar kiymetli yapiyor zannimca :KK53:

aloooo bu adam sizi kullanıyor valla ne güzel seni de seviyorum ama onu da seviyorum:p
vay be size de helal olsun yani adam sözlüsüne ihanet ediyor siz de buna alet ediyorsunuz kendinizi
gerçekten vicdanınız rahat mı?

Ne mesaj atın ne de mesaj atara karşılık verin en azından kendinizi o kızın yani sözlüsünü yerine koyarak hareket edin. Resmen bir yer de aldatılma durumu bu o kız siz de olabilirdiniz. O d şu an her şeyden habersiz mutlu bir birlikteliği var sanıyor duysa ne olur kim bilir.
Bunu ne kendinize yapın ne de o kıza yazıktır.

Merhaba. Üyeliğimi sırf bu konu için, demin aldım. O kadar karışık bir durumdayım ki. Doluya koysam almıyor; boşa koysam dolmuyor. Biraz uzun bir konu ama lütfen okumak dirayetinde bulunun ve bana yardımcı olun.

Belli bir süre önce internet! üzerinden birisi ile tanıştım. İlk başlarda muhabbetimiz tabi ki arkadaşçaydı. Tabi sonradan değişmeye başladı. O kadar tatlı bir insandı ki. Ruhumu okşayacak şeyler söylüyordu. Hoşuma gidiyordu. Neyse biz birgün bir konu yüzünden tartıştık. Beni yanlış anladı. Ben de kendimi açıkladım. Bana dedi ki 'Bak sen bana göre fazla dürüst bir kızsın. Biz olmayız. Çocuk gibi internet üzerinden aşk mı yaşayacağız?'
Ben de dedim ki 'Biz birbirimizi sevdikten, istedikten sonra mesafelerin ne önemi var? Yan yana olacağımız günleri düşünerek bugünlerimizde pekalâ da sabredebiliriz'. Bana paronayalarının olduğunu, ben sadık ve dürüst olsam da çok kıskanç olduğunu ama beni çok sevdiğini, kopmak istemediğini, ne yapacağını bilmediğini söyledi. Sonra uyudu. Bir saat sonra mesaj atıp uyku tutmadığını söyledi. Bana o gece dedi ki 'Biz olamayız. Engellerimiz var. Olmaz. Ben SÖZLÜYÜM' dedi. İnanmadım. Yüzüğünü çekip yolladı.
'Mecbur kaldım. İstemeden oldu. Ailesinin bana çok iyiliği dokundu. Bir şeylerden fedakarlık yapmam gerekiyordu. Ben kendimi seçtim. Mutlu olmaya, aşık olmaya hakkım yok. Sana aşık oluyorum ben ama yapamam. Olamam. Senden kopmak istemiyorum ama yapabileceğim bir şey de yok' dedi. Ona 'Hayatında yine olmam. Sen sadece kendini düşün. İstemediğin birisiyle bir ömür nasıl geçirirsin? Mutlu olamazsın. Kendine de ona da yazık edersin' dedim. 'Artık çok geç. Çok defa vazgeçmeye çalıştım yapamadım. Seni seviyorum. Her şeyimin üzerine yemin ederim ki çok seviyorum ama yapamam' dedi. Çok ağladım o gece, o gün... 'Zamana bırakalım' dedi. Kabul ettim. Aptal gibi kabul ettim. Belli bir süre konuştuk. Bir yanım hep kötüydü. Huzursuzdum ama onu çok seviyordum. Çok güzel konuşuyorduk. Her şey güzeldi?? Bir haftasonu ailesinin yanına gideceğini, onunla da görüşeceklerini, bana mesaj atacağını söyledi. Gecesi mesaj atmış ama ben uyuyakalmışım. Sabah cevap yazdım. 'Dün çok vicdan azabı çektim. Özür dilerim ama ben onu seviyormuşum. Farkında değilmişim' dedi. Ne kadar zamandır birlikteydiniz diye sordum. '3 yıl' dedi. '3 yıl bıyunca hiç mi anlamadın onu sevdiğini? Sevmiyordun madem 3 yılını nasıl geçirdin? Söylediklerin neydi bana?' dedim. 'Ne desen haklısın. Ama sana söylediğim her şey doğruydu. Ne hissediyorsam onu söyledim. Yemin ederim yine doğru söylüyorum. Onu çok seviyorum. Anlamamışım bugüne kadar. Aramız bozuktu. Uzaklaşmıştım ondan. Yanına gidince değerini anladım. Bana öyle bir sürpriz yapmış ki Allah belamı versin ne yapıyorum bu kıza dedim. Seni de sevdim ama onu seviyormuşum. Zaten senden de kopmak istemiyorum. Zorlaştırmayalım' dedi. Tabi bunlar özeti. Çok konuştuk biz. Neyse ben veda ettim. Bir daha mesaj atmadım. Geçen gün rüyamda gördüm. Ölmüştü. Çok korktum. Mesaj attım. Konuştuk biraz. Bana şaka falan yaptı. Sonra 'Mesaj atmayacaktım ama dayanamadım. Çok korktum' dedim.
'Kurban olurum sana' dedi. 'Olma' dedim.
'Ne yapayım içimden geldi. Tutamadım kendimi' dedi.
'Sen öyle deyince içim gidiyor. Zaten zor tutuyorum kendimi' dedim.
'Ben de zor tutuyorum' dedi.
'Neden?' dedim.
'Ne bileyim çok özledim seni çünkü' dedi.
'Hadi ben seni özlüyorum. Bir nedenim var. Sen niye özlüyorsun?' dedim.
'Özlüyorum çünkü sana karşı bir şeyler hissediyorum. Yanlış ama öyle. Seni seviyorum. Onu da seviyorum. O da üzerime düşüyor, beni düşünüyor. Sen de beni düşünüyorsun. Etkileniyorum böyle olunca. Çok saçma ama öyle' dedi. Devamında da konuştuk ama işin önemli yerleri buralardı.
Şu anda konuşmuyoruz. Dün konuştuk ama normal olarak. Yani bir şey yok. Zaten olmaz da. Ama neden böyle yapıyor? Amacı ne? Anlamıyorum ben. Dün bir şey konuştuk. 'Çok mesaj yazmayı sevmiyorum ki. Beni yanlış anlama' dedi. 'Yok' dedim. Sonra konuşmadık. Atmam da mesaj artık. Ama onu çok seviyorum. Eğer ilk başta bana sözlü olduğunu söyleseydi ben onunla konuşmazdım. Kendimi kaptırmazdım ki. Amacı ne bunun? Ne yapmaya çalıştı? Bana yardımcı olur musunuz?
Özet geçiyorum.

Adam sizi sevmiyor, hiç sevmemiş.

Ha içinizi rahatlatacaksa nişanlısı olacak o kızı da sevmiyor.

E ne yapıyor diyecekseniz, sadece kendisini seven bencil bi pislik ne yaparsa onu yapıyor.:KK34:

Etrafında kendisini seven, onun için acı çeken kadınlar olmasından memnun hayatının tadını çıkarıyor. Bi nişanlısı ona süprizler hazırlıyor adam kendini lord zannediyor, bi siz "öyle söyleme içim gidiyor" diye arabeske bağlıyorsunuz egosu havalara uçuyor.

Bi de "Seni de seviyorum, onu da seviyorum. Yanlış ama öyle." diye sözde dürüst olup vicdanını rahatlatıyor.

Sonuç olarak nişanlısını da sizi de tebrik ediyorum, helal olsun ikinize de.:KK9: Biraz daha böyle devam edin de kendini yaz günlerimizin tekrarlarıyla vazgeçilmezi Aşk-ı Memnu'nun Behlül'ü zannetsin iyice:KK20:

X