Allah aşkına bir şeyler söyleyin.

Kizin canini mi yakacaksin? Anlamadim? Ya bi de gercektrn guluyorum, neden biliyor musun? Internetten tanisip birine cabucak guvendigine.
Ya saniyor musun ki bu adam bi tek seninle konusuyor? Adam belli bir suru kisiyle konusuyordur boyle. Bunlar profesyonel cicim. Allah bilir sözlü bile degildir. Tumden yalan yani.
Bu kadar saf olmayin..

Heh bilgecem bende onu dedim iste aklin yolu bir.. Boyle klavye romeosunun sozlu olduguna bile inanmam ben. Kimbilir kac kiza ayni palavrayi yazmistir. Kizlar acsin gozunu azcik saf olmasin yaa. Ilk internet ciktiginda kanan boldu ama artik o kadaar cok ornek varkii onumuzde. Kanilmasin yahu.

Kizin canini mi yakacaksin? Anlamadim? Ya bi de gercektrn guluyorum, neden biliyor musun? Internetten tanisip birine cabucak guvendigine.
Ya saniyor musun ki bu adam bi tek seninle konusuyor? Adam belli bir suru kisiyle konusuyordur boyle. Bunlar profesyonel cicim. Allah bilir sözlü bile degildir. Tumden yalan yani.
Bu kadar saf olmayin..
Yüzüğünü çekip yolladı. Ya neden sözlü olduğuna dair yalan söylesin? Çok mu salağım? Ya ben insanlarla ilgili kötü düşünmüyorum ki. Ne bileyim. Yakıştıramıyorum ona kötüyü.

adamın iki kızın birden ilgisi hoşuna gitmiş..egosunu tatmin etmiş baya... neden bıraksın ki seni.. erkekler bayılır kızların onlar için ölüp bitmesine... bence bir daha asla ona mesaj atma.. eninde sonunda o kız ile evlenecek.... sen ucuz atlatmışsında sözlüsüne yazık birde bu insan müsvettesiyle evlenecek

Bırak Allah aşkına ya.hadi ilk seferde kandırdı son seferde rüya bahanesiyle adamı aramalar seni seviyorum imalari vs...Kimi kandiriyorsun sen bizi mi kendini mi?Ikinizde aynısınız bence ve sen açık bir kapı bulsan hoop diye içeriye dolacak gibisin.
Ama adam sözlüsünden ayrılmaz evlenir buda kuma olmayı kabul ederse buyursun tabi :KK14:

ben hiç bişey anlamdım yanyana bile gelmemişler ne sevmesi yahu, kafa mı buluyorsunuz birbirinizle mesajla millet birrbirine aşık oluyor seviyor hiç güleceğim yoktu gülmedim de :KK53:
Gülünecek bir şey de yok zaten.

Yüzüğünü çekip yolladı. Ya neden sözlü olduğuna dair yalan söylesin? Çok mu salağım? Ya ben insanlarla ilgili kötü düşünmüyorum ki. Ne bileyim. Yakıştıramıyorum ona kötüyü.

Hahahahahah ay cidden cok komiksiniz kuzum. Zaten gerçekten sozlenmeyenlere yuzuk satilmiyor bu ulkede. Ya da kimsenin yüzüğü yok alip çekecek oyle mi :KK70::KK70:

Yemin mi etti.zaten bu tiplerden korkarım ben.hem iki yüzlülük yapıp hem de bu tür davranan insanlar en tehlikeli tipler dir.
Evet. İlk başta bana hissettikleriyle ilgili yemin etti. Sonra da ona karşı hissettikleriyle ilgili yemin etti.

Adam ikinizi de seviyorum diyo. Ne sis yansin ne kebap. Oh ne ala. Evlenince de gorusur senle. Sen de evli adamin sevgilisi olarak- yani en kibari bu-

Adam ikinizi de kekliyo.

Allah korusun. Asla asla yapmam böyle bir şey.

Heh bilgecem bende onu dedim iste aklin yolu bir.. Boyle klavye romeosunun sozlu olduguna bile inanmam ben. Kimbilir kac kiza ayni palavrayi yazmistir. Kizlar acsin gozunu azcik saf olmasin yaa. Ilk internet ciktiginda kanan boldu ama artik o kadaar cok ornek varkii onumuzde. Kanilmasin yahu.

Peki amacı ne bu yalanı söylemesindeki? Annesiyle attığı fotoğrafında da yüzüğü vardı.

Isra, bak sana samimi bir tavsiye. Kendine hobi edin. Okuyorsan ogrenci kuluplerine katil, calisiyorsan haftasonu aktivitelerine.. ikiside yoksa hemen bir kursa yazil ya da is ara. Biraz bosluktan tutulmussun sanki bu adama.

ben olsam sözlüsünü bir şekilde bulup söylerim.. yazık kıza.. ayrıca senden kurtulmak istediyse böyle bir yalan uydurmuşta olabilir yani..

bu "rüyamda gördüm ondan aradım iyi misin" muhabbeti bitmedi mi hala yaw? 90'larda yaparlardı bunu..

konu sahibi neden kendini kandırıyorsun ki? sen devam edeceksin sadece bir işaret bekliyorsun ama üzülme evlenince gönderir o işareti.. aha buraya da yazıyorum sen "ama çok sevdim" diye devam edersin..

Hahahahahah ay cidden cok komiksiniz kuzum. Zaten gerçekten sozlenmeyenlere yuzuk satilmiyor bu ulkede. Ya da kimsenin yüzüğü yok alip çekecek oyle mi :KK70::KK70:
Aşağıda bir kişiye de aynı yorumu yaptım. Annesi ile bir fotoğrafını yolladı. Onda da yüzüğü parmağındaydı.

X