Mısırı diyet esnasında olabildiğince az tüket canım. Mısırı sadece yağsız tuzsuz patlatırsan haftada 1 su bardağı yiyebilirsin. Tabi patlamış haliyle 1 su bardağı
Ben geçen hafta bitirdim bitane sinan akyüz'ün YAĞMUR'UN GELİNİ süPerdi gerçek bi hikaye bayıldımm salya sümük ağlaya ağlaya okudum bağzı bölümleriKıııız şahane bi kitap okuyorsun. Lise sonda okumuştum ben.... hey gidi günler çocuk çombalak olunca ayda yılda 1 kitap zor okur oldum iyi ki bekarken çok çok okumuşum.
Aaa cook uzucu bu durumda olan bir arkadasimin babaannesinde vardi .A AklinYolu1 Aslında eşimin babaannesi ama altlı üstlü oturuyoruz dün eve cıkardılar ama beyninda algı damarı tıkanmıs kimseyi hatırlamıyo yazık
Geri dönmenize çok sevindim valla siz olmadan olmaz burası
Eki Görüntüle 2168290
Gitmyo durdu sanki regl oldum diyemi
Kahvaltiya gec kalmak iyidir. Intermittent fasting yontemini uygulursan daha cabuk kilo veriyorsun.Bugün kahvaltıya geç kaldım biraz Eki Görüntüle 2168291
Aynen dediğim gibi etkiye tepki karşındakine ne hissettirdiğine bağlı herşey
Okursan seveceksin garanti veriyorum. Huzunlu bir ask hikayesi.Rüzgarlı bayırı okumadım ben güzel mi diğerlerini okudum da merak ettim şimdi
Ben de lise sonda okumustun . Guzel kitapti. Kiz beraber kilo veriyoruz beraber okuyoruz ahaha.Kıııız şahane bi kitap okuyorsun. Lise sonda okumuştum ben.... hey gidi günler çocuk çombalak olunca ayda yılda 1 kitap zor okur oldum iyi ki bekarken çok çok okumuşum.
Aslinda yagsiz tuzsuz salatalara katabilirsin.Yicek bişey bulamadım akşam çocuklara kaynatmıştım hadi dedim bugün öğle yemeğin o olsun
Yoksa sen kaybolan ikizim misinKahvaltiya gec kalmak iyidir. Intermittent fasting yontemini uygulursan daha cabuk kilo veriyorsun.
Yani aralikli oruc.
Okursan seveceksin garanti veriyorum. Huzunlu bir ask hikayesi.
Ben de lise sonda okumustun . Guzel kitapti. Kiz beraber kilo veriyoruz beraber okuyoruz ahaha.
Olabilir ahaha tablo da sasirticiydi yahu.Yoksa sen kaybolan ikizim misin
Ben de tarti resmimi yukleyeyim. Patatesin alameti.
Pazar gunu : 59.7
Cuma gunu : 58.6
Hedefim 57.9 du pazara kadar bakalim.
Yok yahu, bir onceki hafta insulin direnciyle bogustugum icin 100 gram vermistim. Sadece paylasiyorum. Niye nispet olsun ayni takimdayiz.Ne şimdi bu nispet mi
AynenAaa cook uzucu bu durumda olan bir arkadasimin babaannesinde vardi .
Allah acil sifalar versin sarem.
Ilk hafta cabuk gitti, biraz da regl sin oteki hafta asil bence.
Yok yahu, bir onceki hafta insulin direnciyle bogustugum icin 100 gram vermistim. Sadece paylasiyorum. Niye nispet olsun ayni takimdayiz.
Bildigim her seyi paylasiyorum pg. Sen uymuyorsun o baska.Şaka şaka
Ne olsun fatmanin elbisesi icin kafasi bozuk.
Benimde 100 gr. bile oynamayan tartımla aram bozuk.Ne olsun fatmanin elbisesi icin kafasi bozuk.
Ben de oyle dolaniyorum .
Sen nasilsin sab.
Ayy elbisenin dedikodusunu yapmis gibi olmayayim . Dedikoduyu sevmem cunku.Benimde 100 gr. bile oynamayan tartımla aram bozuk.
Ya tartı bozuldu ya da benim ayarlarda bir sorun var
Muttapa7555 n'ooldu canım elbisene, bir sorun mu var?
Hiç sevmezsin bilirimAyy elbisenin dedikodusunu yapmis gibi olmayayim . Dedikoduyu sevmem cunku.
Tadilattan kirli gelmis, sorumluluk kabul etmemisler, kuru temizleyiciye gondermisler. Fatma da sikayeti dusunuyordu.
En azindan gercekleri soyluyorum bazilari gibi carpitmalarla doldurmuyorum.Hiç sevmezsin bilirim
Neden hiç kimse işini doğru dürüst yapmaz, birde hata yapınca suçunu kabul etmez.
Hep bi inkar peşindeler heep