ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Slmmm kızlar kilo veren herkesi tebrik ederim
Oğlumun yarın okulda yerli malı etkinliği var hazırlık yapmaktan fırsat bulamadım
Menü bildirimi I IRMAKK70
Kahvaltı
Bir haşlanmış yumurta
İki çatal domates salatalık
Peynir
1 nugget
3 adet patates kızartma
Akşam
15:00
Hamsi ( fazla kaçtı ne zamandır yememiştim)
Salata

Kızlar ben yarın hurma yoğurt diyetine başlıyorum.İnsallah güzel kilo veririm çünkü eşimin izine gelmesine az kaldı bir 4 kilo daha verirsem çok iyi olucak iki haftada .Bakalım hurma diyetini tam uygulamayı düşünüyorum inşallah dayanirim.Lahana diyetim bir ay sonunda ve kacamaklar ile beraber sporda dahil 4 buçuk kilo verdim .Yani hurma diyeti ise yararsa sadece yağdan gider .Çünkü ben zaten bir aydır diyetteyim çoktan ödem attım .

Hurma bulamadım maalesef artık eşim gelince büyük marketlerden alırım .O gidince yaparım şimdi az yiyerek spor yaparak bakalım bir haftada ne kadar gidicek .Zaten ekmek ,hamur vs hiç yemiyorum Bazen canım çok tatlı istiyor.Bitter yiyorum

I IRMAKK70 bugün menüm:sabah,iki tane etiform bisküvi,biraz diyet peynir,ikisi bir arada Nescafe.oglen : yarım yağlı tarçınlı bir kase mısır gevreği,üç mandalina.Aksam:bir paket çok tahillibugday patlağı,bir kase elmalı yoğurt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…