- 26 Temmuz 2018
- 1.202
- 4.770
- 29
Ellerine saglik kuzum. Tesekkur ediyorum, bu arada katildigimdan beri ilk defa hedef kupasi kupasi aliyorumSon sıralama kızlar umarım yanlış bir şey yapmamışımdır. Yaptıysam kusura bakmayın
Dereceye giren arkadaşları tebrik ederim ve devamı olmasını diliyorum
Kilo veremeyen arkadaşlarım kendimizi salmıyoruz sarsılıp devam ediyoruz all star olmaya
1. I IRMAKK70 birincilik+menü bildirimi + hedef kupası
2. C cizen_bayan ikincilik
3.Sudem_mmm + menü bildirimi
Menü Kupaları
@Papatya gelini
YaKaMoZz-z
Tugceilker
kızlar I IRMAKK70 tebrik ediyorum bütün kupaları topladı devamını bekliyoruz ırmakk bütün hepinize kupa vermek istiyoruz artık
yüzdemiz 0,87 gittikçe yükseliyor artık 1 in üstüne çıkmasını bekliyorum kızlarEki Görüntüle 2214712
Ayda 11 kilo çok fazla bence de 3 yada 4 kilo verin .Spor çok önemli vücudu aslında spor toparliyor.Kızlarr, çok özür dilerim ben bi yazdım sonra kayboldum..
Ben pazartesi günü diyetisyene gittim. Artık onun kontrolünde zayıflayacağım. Buradan sonuçları yazarım.
Ptesi günü 71.6 kilo çıktım. 24 Aralıkta 2. görüşmem olacak.
Bir arkadaşım aynı diyetisyene gitti. Ayda 11 kilo verdi. Gerçi arkadaşım erkek ve bayağı kilolu biri.
Ben de ayda 3 kilo versem sanırım 4 ayda bayağı toparlarım. 6 ay sonunda da istediğim kiloya düşerim diye düşünüyorum..
Herkese sevgiler. Kolay gelsin..
o çok aşırı kilolu olduğu için öyle verdi. benim tabiki öyle bir hedefim yokAyda 11 kilo çok fazla bence de 3 yada 4 kilo verin .Spor çok önemli vücudu aslında spor toparliyor.
Regli den dolayı oluyor.Zaten yok regli öncesi yok sonrası sis kalmadığımiz iki hafta .İki yad üç haftada kilo veriyoruz.Regli öncesi şişkinlik ,yemek yeme isteği ,tatlı krizleri vs.Yine bize bravo baya mücadele ediyor bayanlar bu dönemde zayıflamak için .
Eline sağlık cnm eksi olan arkadaşlarıda tebrik ediyorumSon sıralama kızlar umarım yanlış bir şey yapmamışımdır. Yaptıysam kusura bakmayın
Kilo veremeyen arkadaşlarım kendimizi salmıyoruz sarsılıp devam ediyoruz all star olmaya
Menü Kupaları
@Papatya gelini
YaKaMoZz-z
Tugceilker
kızlar I IRMAKK70 tebrik ediyorum bütün kupaları topladı devamını bekliyoruz ırmakk bütün hepinize kupa vermek istiyoruz artık
yüzdemiz 0,87 gittikçe yükseliyor artık 1 in üstüne çıkmasını bekliyorum kızlarEki Görüntüle 2214712
Cnm iznim bitti geldim burdayımkızlar 19 Aralık hedeflerinizi yazıp beni etiketlemenizi rica ediyorumEki Görüntüle 2214714
Harikasın kuzum eline sağlık :)Son sıralama kızlar umarım yanlış bir şey yapmamışımdır. Yaptıysam kusura bakmayın
Menü Kupaları
@Papatya gelini
YaKaMoZz-z
Tugceilker
Aynen cnm yaaRegli den dolayı oluyor.Zaten yok regli öncesi yok sonrası sis kalmadığımiz iki hafta .İki yad üç haftada kilo veriyoruz.Regli öncesi şişkinlik ,yemek yeme isteği ,tatlı krizleri vs.Yine bize bravo baya mücadele ediyor bayanlar bu dönemde zayıflamak için .
C cizen_bayan