ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Gunaydin kizlar ,

Ates almaya geldim gidecegim.

Gittigimden beri agir grip geciriyorum. Kendimi mandalinaya verdim. Hemen kilomda farketti. Oysa ki yas pastaya baslamamistim bile.

Sinavlar aciklandi 100 almisim. Yanlis okudugum soruyu bile dogru cevaplamisim. 6. his. Darisi oteki sinavlarin basina.

Benim icin farkli olan bi sey yaptim. Evi temizledim ama oyle boyle degil. Gereksiz esyalardan kurtuldum. Hala bir suru kitabim var ama kiyamiyorum geride kalanlara.

Yilbasinizi erkenden kutlayayim. Yarin ve yilbasinda eksilerle gelmeniz dilegiyle.

Buralari boslamayin gelecegim.

Çookk geçmiş olsun canım çabuk iyileş

Günaydın bacılar bugünüü hafifff geçirmeyiiiii ihmalll etmeyiiiinnnnn yoksa benim gibi artı çıkarsınız böylede kendiyle barışık bi yarışmacı kişisiyim
Günaydın canım ben sabit kaldım regl oldum olcam
Bugünü sadece hurma yoğurt besleneceğim
Umarım

Çok geçmiş olsun canım
Geçici kilodur o öyle hemencecik gelmez
Dikkat et kendine
Sınavın içinde tebrik ederim bütün sınavlarından istediğin sonucu alırsın inşallah
Bende gereksiz eşyaları atınca bi rahatlama hissederim sonrası acaba ihtiyacım olurmuydu düşüncelerini saymazsak tabii

Günaydın bacılar bugünüü hafifff geçirmeyiiiii ihmalll etmeyiiiinnnnn yoksa benim gibi artı çıkarsınız böylede kendiyle barışık bi yarışmacı kişisiyim
Benim bu vücudum sevdi 70 i bir 69 oluyor bir 70 kurtulamiycakmiyim bu 70 rakamindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…