ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

olabilir kuzum çünkü bende bi ara migren tedavisi gördüm çok ağırdı çünkü benim ağrılarım bazen ilaç fayda etmiyordu hastanelik oluyordum ama o ilaçlar bende daha çok kilo yaptı ben 10 kg aldım birden doktor bana kilo yapmaz tam tersine verdirir demişti ama kişiden kişiye değişiklik gösterebiliyor

kuzum kış aylarında malesef kilo vermek daha zor modumuzu düşürmesine izn vermeyelim yeter ki regl dönemleri bu zamanlarda çok etkili oluyor
Bende hiç bu derece etkili olmamıştı 1 kg aldım 2 haftada A AklinYolu1 burda olsa kafama kafama indirirdi çivili sopayı sırf böyle konuşuyorum diye
Ama gerçekten düşünüyorum öyle kg aldırıcak abartılı bileyde yemedim kuzımın yaptığı kek in dışında.
Aaaaa ben bu ara latte ye bide sahlep e takıldııımm onlarda şeker var tabiiii ondan kg aldım e tabi bünye alışık değil şekere sylardır tepki verdi doğal olarakk

kuzum paketli kahveler her zaman sıkıntılı oluyor şeker oranları fazla oluyor genelde ben kahveyi sade kahve üstüne az süt olarak yapıyorum ama sen çok uzun zamandır yapıyorsun normal bu şekilde olması belki sağlık açısından bi sıkıntı var ya da metabolizman çalışmıyor olabilir bi dr gözük istersn

Ben içmezdim normalde sütlü yada sade türk kahvesi en çok ta bitki çayları içerdim ama bu ara ne limon suyu ne bitki çayı içmiyorum benim meta zaten duruk çalışmıyo aferdersin wc ye bile haftada bir çaylarla çıkıyorum kaptan kızıyo ama napıyım

sabahları kuru kayısı denedin mi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…