ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Gunaydin kizlar , :KK8:

Ates almaya geldim gidecegim. :deli:

Gittigimden beri agir grip geciriyorum. Kendimi mandalinaya verdim. Hemen kilomda farketti. Oysa ki yas pastaya baslamamistim bile. :dondurma:

Sinavlar aciklandi 100 almisim. Yanlis okudugum soruyu bile dogru cevaplamisim. 6. his. Darisi oteki sinavlarin basina. :KK53:

Benim icin farkli olan bi sey yaptim. Evi temizledim ama oyle boyle degil. Gereksiz esyalardan kurtuldum. Hala bir suru kitabim var ama kiyamiyorum geride kalanlara. :KK14:

Yilbasinizi erkenden kutlayayim. Yarin ve yilbasinda eksilerle gelmeniz dilegiyle. :KK66:

Buralari boslamayin gelecegim. :KK50:
Tebrikler kaptan sınav için. Geçmişte olsunn bitki çayı tükett

Günaydın bugün ki menüm belli o yüzden şimdi yazıyorumm..

Kahvaltı
Yarım dilim ince salam
Lor peynirli tereyağda 1 yumurta
Zeytin salatalık ve yeşillik
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara
Türk kahvesi 1 kare bitter çiko.

Öğlen
Yok

Ara
1 kivi ve süt

Akşam
Kırmızı mercimek çorbası 1 kase

Malum yarın tartı günü o yüzden hafif besleneceğimm..

I IRMAKK70 C cizen_bayan

Kızlar hurma diyeti yalan oldu
Sabah sabah sabote edildi :)
Şimdiden menü bildireyim
I IRMAKK70
Kahvaltı
Fırında patates az yağlı acı sos ile yedim
Yarım omlet
Bir hurma
Ara
3 hurma
3 ceviz içi
14:30 -15 gibi akşam öğünümü yerim
7 hurma ve yoğurt ile
Menüm biraz değişime uğradı
Akşam 15:00
3 hurma 2 kaşık yoğurt
Bir kase salata I IRMAKK70

I IRMAKK70 bugün menüm.Sabah: ikisi bir arada Nescafe, şekersiz türk kahvesi canım pek bir şey istemedi.Oglen:sebze çorbası ,ikisi bir arada Nescafe.Aksam :sebze çorbası,mısır bugday patlağı etiform yeşil,40 Gr bitter çikolata 20 gram bademlisi 20 gram sade olanindan ,şekersiz türk kahvesi .

Arkadaşlar ben migren tedavisi görüyorum .İki ayda bir doktor kontrolündeyim .Çok şükür ilaçlar iyi geldi .Her hafta olan başağrısı ataklarim sadece regli zamanında biraz olmaya başladı.Merak ettiğim bu ilaçlar benim yavaş kilo vermeme neden oluyor olabilir mi sizce ?Bunu kontrole gittiğimde doktorumada sorucam.

Arkadaşlar ben migren tedavisi görüyorum .İki ayda bir doktor kontrolündeyim .Çok şükür ilaçlar iyi geldi .Her hafta olan başağrısı ataklarim sadece regli zamanında biraz olmaya başladı.Merak ettiğim bu ilaçlar benim yavaş kilo vermeme neden oluyor olabilir mi sizce ?Bunu kontrole gittiğimde doktorumada sorucam.
Cnm bazı ilaçlar kilo durumunu etkiliyor
İlacın etkilerine bak istersen netten araştır da gidene kadar en azından yemeye dikkat edersin cnm

X