- 26 Temmuz 2018
- 1.202
- 4.770
- 29
Tebrikler kaptan sınav için. Geçmişte olsunn bitki çayı tükettGunaydin kizlar ,
Ates almaya geldim gidecegim.
Gittigimden beri agir grip geciriyorum. Kendimi mandalinaya verdim. Hemen kilomda farketti. Oysa ki yas pastaya baslamamistim bile.
Sinavlar aciklandi 100 almisim. Yanlis okudugum soruyu bile dogru cevaplamisim. 6. his. Darisi oteki sinavlarin basina.
Benim icin farkli olan bi sey yaptim. Evi temizledim ama oyle boyle degil. Gereksiz esyalardan kurtuldum. Hala bir suru kitabim var ama kiyamiyorum geride kalanlara.
Yilbasinizi erkenden kutlayayim. Yarin ve yilbasinda eksilerle gelmeniz dilegiyle.
Buralari boslamayin gelecegim.
Menüm biraz değişime uğradı
Ben 59 olsam daha ne isterim su anda 59 oldugum zaman yavaş yavaş versem de olur.Alisverisimi bile etkiledi ,eski kiyafetleri giymek istemiyorum ,zayıflıyorum diye yeni de alamiyorumben de 60,5-59,7 arasında gidip geliyorumm
Bende bu hafta temizlik yapicam sınavlardan yeni zamanım oldu .Güle güle kirletin.Ayy çok yoroldummm
Cnm bazı ilaçlar kilo durumunu etkiliyorArkadaşlar ben migren tedavisi görüyorum .İki ayda bir doktor kontrolündeyim .Çok şükür ilaçlar iyi geldi .Her hafta olan başağrısı ataklarim sadece regli zamanında biraz olmaya başladı.Merak ettiğim bu ilaçlar benim yavaş kilo vermeme neden oluyor olabilir mi sizce ?Bunu kontrole gittiğimde doktorumada sorucam.
Bizim temizlik taş çatlasım 2 gün sürüyoBende bu hafta temizlik yapicam sınavlardan yeni zamanım oldu .Güle güle kirletin.
Kolay gelsin Cnm 2 gün süren temizlikte yorar insanı dip bucak temizliğiBizim temizlik taş çatlasım 2 gün sürüyo
İki gün nedir ki ben temizlik yapmaya korkuyorum iki kat en az iki hafta cam perde,vs,ufff birde başkasına yaptırıyorum çok kötü bir huy illa kendim yapmalıyımKolay gelsin Cnm 2 gün süren temizlikte yorar insanı dip bucak temizliği
Desene işin daha zorİki gün nedir ki ben temizlik yapmaya korkuyorum iki kat en az iki hafta cam perde,vs,ufff birde başkasına yaptırıyorum çok kötü bir huy illa kendim yapmalıyım