ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Selam kızlar nasılsınız geçmiş okuyamadım
Bu ara kosturmalardayim
Umarım iş konum hayırlısıyla çözülür artık
İşe gitmedigim için pek gelemiyorum telde de sıkıntı olduğu için
Diyette pek iyi gitmiyor kafam dolu olduğundan sanırım migdem boş kalinca olmuyor :)
Regl de yakın kapıda çarşambaya hayırlısı bakalım
Öpüyorum sizi özlüyorum

Sorunlarin neyse hayirlisiyla cozume kavusursun insallah Biz de seni ozluyoruz kuzum sen ve baskan olmayinca tadimiz tuzumuz kalmiyor pek

10 ARALIK
3 yumurta
Az peynir
ARA
süt / ayran
ÖĞLE
etli bezelye
ARA
Ayran
AKŞAM
bişeyler yerim yada yemem yani inşallah yemem bu aralar yememeyi başaramıyorum reglim de yaklaştı eli kulağında çarşamba 60 bile çıkma ihtimalim var kaptan duymasın benim diyet sekteye uğradı acaba aramı versem diye düşünmüyo değilim Forever07 ne diyon kaptan beni bi analiz et bakem.
C cizen_bayan I IRMAKK70

Bende 2-3 gündür zor tutuyorum kendimi regl yaklaştı Bugün de tam tersi hiç bişey yiyesim yok

I IRMAKK70 bugün menü sabah: şekersiz türk kahvesi, ikisi bir arada,bir tabak sebze çorbası.Oglen :2 adet mandalina bir tabak sebze çorbası ve ikisi bir arada.Aksam 4 tane etiform,çok az diyet peynir,3 çatal tavuk yaprak döner,4 tane zeytin,bir mandalina, etiform buğday çavdar patlağıo4 adet ,bir Trabzon hurması,küçük kase sebze çorbası.Daha sonraları kahve meyve bol limonlu tarçınlı su.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…