bugün 59.8 i gördümmmm kuzucummmHah şöyle bizimlasın
Bakk seeenn nelerde duyuyorum bana yetiştin kızzzbugün 59.8 i gördümmmm kuzucummm
Çok güzel darısı başıma insalllah bende 69.8 i gördüm .Çok şükür duraklama donemim bitti sanırım .Carsamba kaç olurum bende merak ediyorum.Pazartesi tekrar yürüyüşe de basliycam .64 kiloda tam 10 kilo vermiş olucam inşallah.bugün 59.8 i gördümmmm kuzucummm
Maşallah çok tatlı Allah bagislasinHastalıktan gözleri kızaran minnoş paşamm.. Allahım evlatlarımızı bizlere bağışlasın, olmayanada tez zamanda nasip etsin..
Mandalinayı kabuğuyla yemek çok iyiymş gribe nezleye.. Bizimki çok memnun kızlar :)
Ya kıyamam yaaHastalıktan gözleri kızaran minnoş paşamm.. Allahım evlatlarımızı bizlere bağışlasın, olmayanada tez zamanda nasip etsin..
Mandalinayı kabuğuyla yemek çok iyiymş gribe nezleye.. Bizimki çok memnun kızlar :)
Teşekkür ederiz amin canım.. cümlemizin :)Maşallah çok tatlı Allah bagislasin
Babasını ve babaannesinide hasta ettiYa kıyamam yaa
İyileşsin boncuğum artık ya
cabım inşşallah bel fıtığı başlangıcı çıktı mekik çekemiyorum hava yağmurlu diye de yürüyüş yapmıyorum bu aralar ara ara çikolatalar kaçırıyorum bakalımÇok güzel darısı başıma insalllah bende 69.8 i gördüm .Çok şükür duraklama donemim bitti sanırım .Carsamba kaç olurum bende merak ediyorum.Pazartesi tekrar yürüyüşe de basliycam .64 kiloda tam 10 kilo vermiş olucam inşallah.
sağollll sayenizdeee :)Bakk seeenn nelerde duyuyorum bana yetiştin kızzzbide bırakıcaktın bak