ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

I IRMAKK70 sabah 1 yumurta 2 ceviz biraz zeytin 1 dilim kaşar peyniri 2 tane kepek ekmek 3 çatal kavurma
ara 2 tane limonlu maden suyu ve 3 tane gofret
akşam 1 bardak süte 1 avuç yulaf ezmesi
ara 1 türk kahvesi ve küçücük petito çikolata

8 Aralik
Sabah: Krep, peynir, salatalik, marul

Oglen: 1 dilim ekmek, yayla corbasi, acili ezme, karisik tursu, roka

Aksam: 2-3 tane kucuk hamur kizartmasi, 3 kasik fasulye konservesi yemegi, 1 kucuk greyfurt

bugün 59.8 i gördümmmm kuzucummm
Çok güzel darısı başıma insalllah bende 69.8 i gördüm .Çok şükür duraklama donemim bitti sanırım .Carsamba kaç olurum bende merak ediyorum.Pazartesi tekrar yürüyüşe de basliycam .64 kiloda tam 10 kilo vermiş olucam inşallah.

Hastalıktan gözleri kızaran minnoş paşamm.. Allahım evlatlarımızı bizlere bağışlasın, olmayanada tez zamanda nasip etsin..
Mandalinayı kabuğuyla yemek çok iyiymş gribe nezleye.. Bizimki çok memnun kızlar :)

Eklentiler

• IMG_20181208_204651_342.jpg
    IMG_20181208_204651_342.jpg
    191,9 KB · Görüntüleme: 41
Hastalıktan gözleri kızaran minnoş paşamm.. Allahım evlatlarımızı bizlere bağışlasın, olmayanada tez zamanda nasip etsin..
Mandalinayı kabuğuyla yemek çok iyiymş gribe nezleye.. Bizimki çok memnun kızlar :)
Maşallah çok tatlı Allah bagislasin

Ya kıyamam yaa :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
İyileşsin boncuğum artık ya:KK68:

Çok güzel darısı başıma insalllah bende 69.8 i gördüm .Çok şükür duraklama donemim bitti sanırım .Carsamba kaç olurum bende merak ediyorum.Pazartesi tekrar yürüyüşe de basliycam .64 kiloda tam 10 kilo vermiş olucam inşallah.
cabım inşşallah bel fıtığı başlangıcı çıktı mekik çekemiyorum hava yağmurlu diye de yürüyüş yapmıyorum bu aralar ara ara çikolatalar kaçırıyorum bakalım

X