ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Haftaya hedefin var mi? Yoksa dusunecek misin. :KK70:
Almadan gelirsem o bile yeter :KK70:
Yalnız bir süre ara vericem galiba, diyet kısmında gayret gösteririm ama topiğe giremiyorum, paylaşım yapamıyorum ve sohbetlere katılamıyorum. :KK61:
Tahmin yapıp çarşamba tartı fotosuyla da gelmek istemiyorum çünkü önceki tecrübelerime dayanarak söylüyorum burası kendimi kontrol etmemi sağlıyor..
:KK64: kafam karışık :KK64:

Almadan gelirsem o bile yeter :KK70:
Yalnız bir süre ara vericem galiba, diyet kısmında gayret gösteririm ama topiğe giremiyorum, paylaşım yapamıyorum ve sohbetlere katılamıyorum. :KK61:
Tahmin yapıp çarşamba tartı fotosuyla da gelmek istemiyorum çünkü önceki tecrübelerime dayanarak söylüyorum burası kendimi kontrol etmemi sağlıyor..
:KK64: kafam karışık :KK64:

Sen tahminini yap yine de. Arada dusunursun. :cool:

Yaza hazir olmak daha iyi degil mi.

Genelde kilolar kisin alinir da. :KK8:

Takimda gerilim yasatan olmadi ondan. Mutlu mesut kilo verdik. :KK70:
İste ben de hep ayni ayni yasiyordum ilk bahar yaz basi gibi verip, kisin aliyorum hep ayni dongu:KK45: İnsallah bu yil farkli olacak tabii korumayi becerebilirsem:63:

Dönüp dolaşıp diyosuun..:KK8:
Almadan gelelim de dolaşır geliriz sorun değil :KK55:
Kilo da neymis. Nasil savas actik onlara. :KK53:

İste ben de hep ayni ayni yasiyordum ilk bahar yaz basi gibi verip, kisin aliyorum hep ayni dongu:KK45: İnsallah bu yil farkli olacak tabii korumayi becerebilirsem:63:

Sen ki aralarda baklava ve pilavla kilo vermis insansin. Korursun tabi. :KK19:

Tamam o zaman hazır mısınız
Birazdan tahminimi açıklıyiciiiim :KK70:
Senden bir 70 calisir. :KK70:

Cigerini biliyorum senin. :KK70:
Ekmeği bırakamadım, becerebilsem çok mutlu olurum.. ilk bıraktığımda cildim epey düzelmişti, ekmek sivilce yapıyor bende, şu yaştan sonra ergen gibi sivilce çıkıyo yüzümden yahu :oha:

X