Sen yine iyi soyledin ben neyime guvendiysem -1.400 dedim. Fena yuksek salladim biraz ufak atsaydim iyiymis70.0 diyorum 1 haftada 1 kilo benim için zor, ama olsun..
Şansımı denemek istiyorum
Ekmek sevmiyorum ben yaaa ama borek , gozleme , pogaca olabilir.Ekmeği bırakamadım, becerebilsem çok mutlu olurum.. ilk bıraktığımda cildim epey düzelmişti, ekmek sivilce yapıyor bende, şu yaştan sonra ergen gibi sivilce çıkıyo yüzümden yahu
Sen yine iyi soyledin ben neyime guvendiysem -1.400 dedim. Fena yuksek salladim biraz ufak atsaydim iyiymis
Bilim adamlari yapsalar soyle bir icat ne olurdu sankiKokusuyla bile kilo vereceksiniizzz..
Sen yine iyi soyledin ben neyime guvendiysem -1.400 dedim. Fena yuksek salladim biraz ufak atsaydim iyiymis
Ruyanda da yiyebilirsin. Kilo yapmiyor denendi.Bilim adamlari yapsalar soyle bir icat ne olurdu sanki
Onu cok yapiyorum zaten diyete girdigimden beriRuyanda da yiyebilirsin. Kilo yapmiyor denendi.
Ne biliim tam tahıllı denedim iyice arttı, çavdarlı denedim yine devam etti, var bişeyler de anlamadım.Ekmek sevmiyorum ben yaaa ama borek , gozleme , pogaca olabilir.
Alerjin mi var acaba.
Birden birak arkana bile bakma.
Neyine guvendin irmakkk.
Ya saka maka hedef koymak insani kamciliyor. Yoksa yayilirsin koltuga bosver.
Ben yas pasta yiyorum hatta secemiyorum bile.Onu cok yapiyorum zaten diyete girdigimden beriYoksa dayamamazdim Temmuzdan bu yana, Allah'tan ruyamda da yulaf lapasi falan yedigimi gormuyorum
Yerine bademi gecir diycem. Kufur edeceksin.Ne biliim tam tahıllı denedim iyice arttı, çavdarlı denedim yine devam etti, var bişeyler de anlamadım.
bırakınca çok güzel oluyor herşey aaah ah...
Ben uykuya dalarken yiyorum hep bişeyler, sonra aniden uyanıyorum bi bakmışım yataktayımOnu cok yapiyorum zaten diyete girdigimden beriYoksa dayamamazdim Temmuzdan bu yana, Allah'tan ruyamda da yulaf lapasi falan yedigimi gormuyorum
Oleey ilk kupamArkadaslar saat Sekize geliyor. Sonuclari yavas yavas aciklayalim.
Menu kupasi alan arkadaslar.
Forever07
I IRMAKK70
@Papatya gelini
@Makbussss
@YaKaMoZz-z
@Sudem_mmm
Tugceilker
Hedef kupasi hedefini tam 12 den vurankokulusabun ve @Muttapa7555 arkadaslarimiza gidiyor.
Tebrikler kizlar.
12 aralık hedefim 59 :)Haftalik hedeflere gecebiliriz. 12 Aralik icin hedeflerinizi yazabilirsiniz kizlar.
Yok etmicem sözBen yas pasta yiyorum hatta secemiyorum bile.
Yerine bademi gecir diycem. Kufur edeceksin.
Tebrikler.Oleey ilk kupam
12 aralık hedefim 59 :)
Teori var pratik yok diyorsun ama 69.9 a dusersen rahatlayacaksin bence.Yok etmicem söz
Bademden tatlı hususunda ciddi destek aldım, gerçekten çok faydalı, tatlı sevmememe rağmen özel günlerde elime çikolata kavanozunu almamak için kendimi zor tutardım mesela, ama bunu bademle çözdüm. Önceki gibi yapsam menüleri, hallolacak aslında, üşengeçlik biraz benimkisi
Miden kuculmus porsiyonlarini kucult.Arkadaşlar birşey sorucam. 2 gün önce akşam yemeği yiyordm birden çok doymuşluk hissi geldi. Ve 2 gündür böyle. Afedersiniz ama sürekli ağızdan gaz çıkarma hissi geliyor gibi. Midem de bi çok doymuşluk hissi var halbuki hç bşy yemedm bgn. Yiyince de midem bulanıyor
Iyi geceler.Sarjim bitiyor kizlar. Herkese iyi geceler diliyorum. Ruyanizda bol bol yiyebilirsiniz onlar icin civili sopa yok ne de olsa
Küçültsemde aynı. 1 lokma ağzıma bşy koysam midem bulanıyoTebrikler.
Teori var pratik yok diyorsun ama 69.9 a dusersen rahatlayacaksin bence.
Miden kuculmus porsiyonlarini kucult.
Aynen öyle, pratik lazım :))Tebrikler.
Teori var pratik yok diyorsun ama 69.9 a dusersen rahatlayacaksin bence.
Miden kuculmus porsiyonlarini kucult.
Sanada iyi geceler..Sarjim bitiyor kizlar. Herkese iyi geceler diliyorum. Ruyanizda bol bol yiyebilirsiniz onlar icin civili sopa yok ne de olsa