ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Ekmeği bırakamadım, becerebilsem çok mutlu olurum.. ilk bıraktığımda cildim epey düzelmişti, ekmek sivilce yapıyor bende, şu yaştan sonra ergen gibi sivilce çıkıyo yüzümden yahu
Ekmek sevmiyorum ben yaaa ama borek , gozleme , pogaca olabilir.
Alerjin mi var acaba.

Birden birak arkana bile bakma.
Sen yine iyi soyledin ben neyime guvendiysem -1.400 dedim. Fena yuksek salladim biraz ufak atsaydim iyiymis

Neyine guvendin irmakkk.

Ya saka maka hedef koymak insani kamciliyor. Yoksa yayilirsin koltuga bosver.

Sen yine iyi soyledin ben neyime guvendiysem -1.400 dedim. Fena yuksek salladim biraz ufak atsaydim iyiymis
oooww ben asla yapamam öyle bir tahmin
Olsun sende şansını dene, büyük oynamak gerek bazen

Ekmek sevmiyorum ben yaaa ama borek , gozleme , pogaca olabilir.
Alerjin mi var acaba.

Birden birak arkana bile bakma.

Neyine guvendin irmakkk.

Ya saka maka hedef koymak insani kamciliyor. Yoksa yayilirsin koltuga bosver.
Ne biliim tam tahıllı denedim iyice arttı, çavdarlı denedim yine devam etti, var bişeyler de anlamadım.
bırakınca çok güzel oluyor herşey aaah ah...

Onu cok yapiyorum zaten diyete girdigimden beri Yoksa dayamamazdim Temmuzdan bu yana, Allah'tan ruyamda da yulaf lapasi falan yedigimi gormuyorum
Ben yas pasta yiyorum hatta secemiyorum bile.

Ne biliim tam tahıllı denedim iyice arttı, çavdarlı denedim yine devam etti, var bişeyler de anlamadım.
bırakınca çok güzel oluyor herşey aaah ah...
Yerine bademi gecir diycem. Kufur edeceksin.

Onu cok yapiyorum zaten diyete girdigimden beri Yoksa dayamamazdim Temmuzdan bu yana, Allah'tan ruyamda da yulaf lapasi falan yedigimi gormuyorum
Ben uykuya dalarken yiyorum hep bişeyler, sonra aniden uyanıyorum bi bakmışım yataktayım Allahtan gece gidip dolabın önünde yemek yeme huyum yok

Oleey ilk kupam
Haftalik hedeflere gecebiliriz. 12 Aralik icin hedeflerinizi yazabilirsiniz kizlar.
12 aralık hedefim 59 :)

Ben yas pasta yiyorum hatta secemiyorum bile.

Yerine bademi gecir diycem. Kufur edeceksin.
Yok etmicem söz
Bademden tatlı hususunda ciddi destek aldım, gerçekten çok faydalı, tatlı sevmememe rağmen özel günlerde elime çikolata kavanozunu almamak için kendimi zor tutardım mesela, ama bunu bademle çözdüm. Önceki gibi yapsam menüleri, hallolacak aslında, üşengeçlik biraz benimkisi

Oleey ilk kupam

12 aralık hedefim 59 :)
Tebrikler.

Teori var pratik yok diyorsun ama 69.9 a dusersen rahatlayacaksin bence.

Miden kuculmus porsiyonlarini kucult.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…