ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Bende alıyorum işte geçen haftalar 3 öğün yedim değişmedim korumada gibi yerimde saydım sonra düşürdüm geçen hafta direk 1500 verdim bu haftada 3 öğün yedim ahada sonuç +600
Her gun tartilmak gerekiyor. Ben tartilmadim basta , baskuldu zaten. Uyuz oluyorum ona. :KK70:

Sonra bi sure tartilmadim , bir gun dijital de elbiselerle 59.3 ciktim. Sonrasini hatirlamiyorum. :KK70:

Geldigimde 60.7 gelmistim ama takimda kalmadim. O arada yedim bi seyler bi seyler. 64.4 de tamam durr dedim.:confused:

Her gun tartilmak gerekiyor. Ben tartilmadim basta , baskuldu zaten. Uyuz oluyorum ona. :KK70:

Sonra bi sure tartilmadim , bir gun dijital de elbiselerle 59.3 ciktim. Sonrasini hatirlamiyorum. :KK70:

Geldigimde 60.7 gelmistim ama takimda kalmadim. O arada yedim bi seyler bi seyler. 64.4 de tamam durr dedim.:confused:
Yiyince çok çabuk alıyo insan mesela ben hafta içi bazen 60 bile görüyorum hala ama sonra birden gidiyo bi değişik oluyo anlamıyorum dün akşam mesela yemekten sonra 60,700 falandım :oha:

Yiyince çok çabuk alıyo insan mesela ben hafta içi bazen 60 bile görüyorum hala ama sonra birden gidiyo bi değişik oluyo anlamıyorum dün akşam mesela yemekten sonra 60,700 falandım :oha:
Aslinda alinanlar kilo degil. Bir kilo 7000 kalori demek. Bunu almak icin de 10 tane buyuk hamburger , kola ve patates kizartmasi yemelisin. :KK70:
Birazdan eşim almaya gelicek sonra daha giremem malum şimdiden hepinize iyi akşamlar hee bu arada akşam yemeği yemedim yemeyi düşünmüyorum:KK66:
Tamam gorusuruz.

Sonuclara iki saat gibi bi sey kaldi. :sampiyon:

Son siralama. Esitlik durumunda yuzdelere bakildi. Kilo alanlarin kupasi elinden alindi. :KK51:

Dereceye giren arkadaslari tebrik ediyor ve devamini diliyorum. :sampiyon::nazar::nazar::nazar:

Kilo vermeyen arkadaslar arkadaslarin da kapasitelerini biliyorum. Haftaya eksiyle geleceginize eminim. :KK50:

ALL_StaR olarak yuzdemiz : 0.66

1 : YaKaMoZz-z YaKaMoZz-z :sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon: birincilik + menu
2: Muttapa7555 Muttapa7555 :sampiyon::sampiyon::sampiyon: ikincilik + hedef
3: I IRMAKK70 :sampiyon::sampiyon: ucunculuk + menu
4 : Tugceilker Tugceilker :sampiyon: menu
5 : kokulusabun kokulusabun :sampiyon: hedef
6: Forever07 Forever07 :sampiyon:menu

upload_2018-12-5_16-50-3.png

X