- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.915
A AklinYolu1 ben seni burda görünce hani sevdiğin bi arkadaşınla olmucak biyerde karşılaşırsın sevinirsin ya öyle oluyorum çok tuhaf neden acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek de degilim . Neden ki acaba.A AklinYolu1 ben seni burda görünce hani sevdiğin bi arkadaşınla olmucak biyerde karşılaşırsın sevinirsin ya öyle oluyorum çok tuhaf neden acaba
Erkek de degilim . Neden ki acaba.
Bir ay sonraya isinlansak kac kilo oldugumu bir gorsem.
Hıımmmm evet iyi olurdu kendi adımadaBir ay sonraya isinlansak kac kilo oldugumu bir gorsem.
Sen uc ogun yiyorsun arada. Ben 3 ogun yedigimde kilo aliyorum.Hıımmmm evet iyi olurdu kendi adımada
Bende alıyorum işte geçen haftalar 3 öğün yedim değişmedim korumada gibi yerimde saydım sonra düşürdüm geçen hafta direk 1500 verdim bu haftada 3 öğün yedim ahada sonuç +600Sen uc ogun yiyorsun arada. Ben 3 ogun yedigimde kilo aliyorum.
Her gun tartilmak gerekiyor. Ben tartilmadim basta , baskuldu zaten. Uyuz oluyorum ona.Bende alıyorum işte geçen haftalar 3 öğün yedim değişmedim korumada gibi yerimde saydım sonra düşürdüm geçen hafta direk 1500 verdim bu haftada 3 öğün yedim ahada sonuç +600
Yiyince çok çabuk alıyo insan mesela ben hafta içi bazen 60 bile görüyorum hala ama sonra birden gidiyo bi değişik oluyo anlamıyorum dün akşam mesela yemekten sonra 60,700 falandımHer gun tartilmak gerekiyor. Ben tartilmadim basta , baskuldu zaten. Uyuz oluyorum ona.
Sonra bi sure tartilmadim , bir gun dijital de elbiselerle 59.3 ciktim. Sonrasini hatirlamiyorum.
Geldigimde 60.7 gelmistim ama takimda kalmadim. O arada yedim bi seyler bi seyler. 64.4 de tamam durr dedim.
Aslinda alinanlar kilo degil. Bir kilo 7000 kalori demek. Bunu almak icin de 10 tane buyuk hamburger , kola ve patates kizartmasi yemelisin.Yiyince çok çabuk alıyo insan mesela ben hafta içi bazen 60 bile görüyorum hala ama sonra birden gidiyo bi değişik oluyo anlamıyorum dün akşam mesela yemekten sonra 60,700 falandım
Tamam gorusuruz.Birazdan eşim almaya gelicek sonra daha giremem malum şimdiden hepinize iyi akşamlar hee bu arada akşam yemeği yemedim yemeyi düşünmüyorum
Bakabilirsem bi ara gelirim yineAslinda alinanlar kilo degil. Bir kilo 7000 kalori demek. Bunu almak icin de 10 tane buyuk hamburger , kola ve patates kizartmasi yemelisin.
Tamam gorusuruz.
Sonuclara iki saat gibi bi sey kaldi.
Isteyenin bir yuzu....A AklinYolu1 umarim tutar, diyerek 60.0 diyorum. Biraz zor ama