ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

İyi akşamlar kızlar sormayın benim 20lik diş çürümüş ve yarısı gömülü ne ağrılar ne ağrılar çene cerrahı arıyorum mecbur çekilecek of hiç dikkat edemiyorum üstüne annemler gelince yanmış halim var :KK43: ama babam kilo vermişsin dedi :21:)aranızda olamıyorum gerçi bu hafta kesin veremedim :mad:
Sizi çok özledim ama bana birkaç hafta izin verin iyi değilim gerçekten diş ağrım annemlerin gelmesi oğlumun hastalanması üst üste geldi :KK43: verimli olamıyorum malasef :KK43:
Geçmiş olsun cnm :KK66:

Tarti gununden once hafif gecireceksin. Hatta iki gun. Ondan onceki gunler boyle beslenebilirsin normal yani.
Ya biliyorum gülüm biliyorumda nefsime uydum resmen tartıda çöktü üstüme haliyle haftaya bakıcam sen olmucan ama gelince görürsün:KK66:
Hiçmi girmicen kk ya yoksa sadece takımdamı olmucan??

Bugün sanırım tartı sayısı çok eksik yarını mı bekleyeceksin A AklinYolu1
Aramizda hastalar var , bildiremezler galiba ama aksama kadar bekleyelim. Saat 8-9 gibi.

Ya biliyorum gülüm biliyorumda nefsime uydum resmen tartıda çöktü üstüme haliyle haftaya bakıcam sen olmucan ama gelince görürsün:KK66:
Hiçmi girmicen kk ya yoksa sadece takımdamı olmucan??
Haftaya dikkat edersin. :cool:

KK de olmuycam.:bicak:

I IRMAKK70 bugün menüm :sabah:3 tane etiform kepekli bisküvi,diyet peynir 15 gr kadar ve sekersiz türk kahvesi,sade Nescafe.Oglen:sadece sebze lahana çorbası canım hiç bir şey istemiyor.Bol tarçınlı limonlu su içtim ve kayısı çayi belki bundan açlık hissetmiyorum.Cok acikirsam sadece sebze çorbasi içerim .

94F44825-1C19-4088-8CFE-9587E74EDC62.jpeg
Turk kahvesinin zayiflamaya faydasi var . Haberin olsun. Dun latte fazla icmedim, damla sakizli Turk kahvesi ictim.

Marka vermeyelim :)

Yarim da esmer seker koyuyorum. Bitter cikolataya benziyor. :KK53:
Oo ben hergün needeyse sütlü içiyorum bu bardakla hemde

X