- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
Kesin yemedin , ben de mocha icmedim bu hafta. Gerci korumaya gectim ama kilo almaktan cok tirsiyorum.Yaaaa çok kötüsüünn yemedim muzlu gofrett
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesin yemedin , ben de mocha icmedim bu hafta. Gerci korumaya gectim ama kilo almaktan cok tirsiyorum.Yaaaa çok kötüsüünn yemedim muzlu gofrett
Valla yemedimKesin yemedin , ben de mocha icmedim bu hafta. Gerci korumaya gectim ama kilo almaktan cok tirsiyorum.
Bu hafta kilo vermeye ugrasmadim. Canim ne istediyse onu yedim. Latte yerine , mocha cikolatali o da. Tatli istegimi bastirdi.Valla yemedim
İstersen 1 yda 2 kilo dha ver öyle geç korumaya. 1 yda 2 kilo arasnda oynarsn hep çokta strese girmemş olursn
Anladımm .. Ne kampına griyosnBu hafta kilo vermeye ugrasmadim. Canim ne istediyse onu yedim. Latte yerine , mocha cikolatali o da. Tatli istegimi bastirdi.
Su sira daha fazla kilo veremem cunku kampa girmem gerek. Bu kiloyu korusam bile yeter.
Kivanc 'in kucuklugu mu ?
Haha var benzerlk braz yolda behlül diyolrKivanc 'in kucuklugu mu ?
Almam gereken bir sertifika var. Haftada 4 gun okula gidiyorum. Puan sistemi yok ama derece derece yukseliyor.Anladımm .. Ne kampına griyosn
Başarılar dileriimAlmam gereken bir sertifika var. Haftada 4 gun okula gidiyorum. Puan sistemi yok ama derece derece yukseliyor.
Başarılar dileriim
Ne zmn geleceksinn , sn gdnce km topa tutacakk biziiSagol Tugce.
Geldigimde kilo verdiginizi gormek istiyorum. Hatta sizin hedeflerinizi ben belirliycem.
Aynen ğın ğın ğıııııııııııınnnnnTabiki müthiş yaa hiç olmaz mıı insanın başardığını blmek çok motive edici.. Daha da gaza geliyor :)
Banada bi hedef belirleseneeee bak artı gelmeme rağmen nekadar pozitifim bugünSagol Tugce.
Geldigimde kilo verdiginizi gormek istiyorum. Hatta sizin hedeflerinizi ben belirliycem.
Benim artı sebebim içtiğim kahveler biraz abarttım gabilaKesin yemedin , ben de mocha icmedim bu hafta. Gerci korumaya gectim ama kilo almaktan cok tirsiyorum.
Allahımm verin onu bana ısırıcam kız atma resmini nazar deycek yavruma sübhanallah çok tatlı çıkmış
kızımı verebilirmm
Hahha oyşş :)kızımı verebilirmm
çok yakışıklıı maşallahhh :)Hahha oyşş :)