ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Elle tutulur bişey yok amaaaa ne biliyim benimki flörtöz dür biraz hayır yaptığı şeyin farkındada değil sonra kaşarlar sarıyo etrafını olan bana oluyo bikaç seans terapi bile aldım bu yüzden piskolojim bozuluyo :KK43:
Aha aynısından bende de var Şuan ki sorunumuz da bu malesef ve yaptığının farkında değil. Şöyle sakin sakin oturup konuşsan hani onu suçlar gibi değilde karşıdakilerin art niyet taşıyabileceğini anlatsan belki anlar. Benim ki anlamadı ama sende işe yarar belki biz hala durup durup kavga ediyoruz bi tane salağın yüzünden :KK43: pek ruh halim iyi değil benimde bu yüzden

Aha aynısından bende de var Şuan ki sorunumuz da bu malesef ve yaptığının farkında değil. Şöyle sakin sakin oturup konuşsan hani onu suçlar gibi değilde karşıdakilerin art niyet taşıyabileceğini anlatsan belki anlar. Benim ki anlamadı ama sende işe yarar belki biz hala durup durup kavga ediyoruz bi tane salağın yüzünden :KK43: pek ruh halim iyi değil benimde bu yüzden
Bi ara dertleşek bacım :KK43:

Azimle kovalıyorum ama bu hafta feci bir sonuç geliyor haberin olsun... :KK43:

Olsun en azından başlangic yaparsın.
Aşk olsun destek nerde hatam var ama destek Yok :KK43:

Yazmasam yazarsam kesin buraya gelip döversin başkanım :KK43:
Hersey var cızzzz cızzz yani
Ne kadar dikkat etsem bişey beni çekiyor allahım :KK43:

Şiddete karşıyız :))

Daha eve gitmedim kaç çıkarım bilmiyorum.

DF84A63F-CB6B-4F28-A3EF-CC224F0523E2.jpeg Günaydın arkadaşlar :KK66: tartımı atmak istedim sabah sabah :KK66: kilo almamışım ve vermemişim yerimde saymışım bu hafta :KK43:
Forever07 Forever07 A AklinYolu1

Günaydın kizlar

Bugun son tarti resmim olacak çünkü korumaya geçeceğim. Uykusuz kalıyorum ve sınavlarım için iyi değil.

Bir süre sonra sizinle tekrar denerim. O zamana kadar amacım bugunku kilomu koruyabilmek.. Bu kez umutluyum.
Gitme başkanım :KK43:
Arada girersin fazla sıklıkla olmasada grup senle güzel:KK200:

X